![]() |
[b]Bu haberi Hakikat gazetesi yapıyorsa kesin bir falso vardır...Ben şahsen bu habere inanmıyorum...Aracın camını kimin ne amaçla kırdığını ben tahmin edebiliyorum...Bu olayı Sivası ve Sivassporu seven bir kişi yapamaz...[/b]
|
Yapılana doğru diyecek bir SİVASSPOrlu taraftar düşünemiyorum.Bazen insanın gözü aşırı sevgiden dolayıda kör olabilir ben okadar katı olamayacağım herkes hata yapabilir önemli olan yaptığının hata olduğunu kabullenip tekrarlamamasıdır.İyi bir konu seçilmiş inşallah herkim taş attıysa bu yazıları okurda hatasının farkına varır kimseyi yaptığı bir hatadan dolayı afaroz etmemeliyiz bizim amacımız kaybetmek değil o insanları kazanmaktır.
Not::::SİVASSPOR-Fenerbahçe maçının oynandığı tarihte SİVASta değildim(Yanlış anlaşılmalara karşı |
YAPANLARI KINIYORUM YAZIKLAR OLSUN SADECE
|
az bile yapmışlar
kolpalara az bile bence onların taraftarıda her zaman olay çıkarır.
|
[b]Biz 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği nezdinde 2.Lig A.Kategorisinde ilk başladığımız deplasman serüveninden bu güne kadar yaklaşık tahmini 30.000 bin km yol katederek Sivassporun bugünlere geldiğini gördük...Ve bu yapmış olduğumuz 30.000 km mesafe zarfında yaklaşık 20 ile 25 civarında vilayet gezdik.Hiçbir vilayette bu tür otobüs taşlama cam kırma gibi tatsız olaylarla karşılaşmadık..Geçen hafta evimizde oynadığımız Sivasspor & Fenerbahçe müsabakası sonrasında yaşanan talihsiz olayı aklı başındaki Sivasspor taraftarının yapacağına inanmıyorum...Bunu yapan kişiler inanıyorumki Sivasspor başkanı ve yöneticileri güç duruma düşürmek isteyen şahsiyetlerdir...Biz bu olayı esefle kınıyor bir daha böyle bir olayın ilimizde olmamasını istiyoruz...Biz 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak bu tür olayların olmaması için elimizden gelen bütün gayreti sarfedeceğiz...Bu olayı yapan insanaları tekrardan esefle kınıyorum....
[color=orange]1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Yalçın KORKMAZGİL[/color][/b] |
AYNEN DESTAK YALÇIN BEYİN FİKİRLERİNE..
|
[QUOTE=1967DERNEK_BASKANI][b]Biz 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği nezdinde 2.Lig A.Kategorisinde ilk başladığımız deplasman serüveninden bu güne kadar yaklaşık tahmini 30.000 bin km yol katederek Sivassporun bugünlere geldiğini gördük...Ve bu yapmış olduğumuz 30.000 km mesafe zarfında yaklaşık 20 ile 25 civarında vilayet gezdik.Hiçbir vilayette bu tür otobüs taşlama cam kırma gibi tatsız olaylarla karşılaşmadık..Geçen hafta evimizde oynadığımız Sivasspor & Fenerbahçe müsabakası sonrasında yaşanan talihsiz olayı aklı başındaki Sivasspor taraftarının yapacağına inanmıyorum...Bunu yapan kişiler inanıyorumki Sivasspor başkanı ve yöneticileri güç duruma düşürmek isteyen şahsiyetlerdir...Biz bu olayı esefle kınıyor bir daha böyle bir olayın ilimizde olmamasını istiyoruz...Biz 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak bu tür olayların olmaması için elimizden gelen bütün gayreti sarfedeceğiz...Bu olayı yapan insanaları tekrardan esefle kınıyorum....
[color=orange]1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Yalçın KORKMAZGİL[/color][/b][/QUOTE] [b]Başkanımızın bu güzel ve anlamlı sözlerine karşılık daha ne söylenebilirki...Başkanımız herşeyi söylemiş...Bende 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği mensbu olarak bu olayı esefle kınıyorum...[/b] |
TARAFTAR DERNEĞİNİ ACİLEN GÜÇLENDİRMELİ VE TRİBÜNE HAKİM KILMANIN YOLLARI ARANMALI, AYRICA ŞU BASIN SÖZCÜMÜZÜN AÇIKLAMALARI ALEMİ BİZE GÜLDÜRÜYOR, DÜN MİLLİYET SPORDA RESMEN DALGA GEÇİLİYORDU BU AÇIKLAMAYA, DAHA CİDDİ BİRİLERİ ACİLEN BU İŞİ ÜSTLENMELİ ÜNSALA TEŞEKKÜR EDİP GÖREVİ SONLANDIRILMALI BENCE
|
[COLOR=BLUE]PALAVRAAAAAAAAAAAAAA..[/COLOR]
|
BU HABERE ANCA ÇOCUKLAR İNANIR BU OLAY BELLİKİ ÖNCEDEN TASARLANMIŞ BİR PLANDIR SİVAS SPORUN ADINI KİRLETMEYE ÇALIŞAN ÜÇ BEŞ İSTANBUL YALAKASINDAN BAŞKALARI DEGİLDİR
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:17. |