SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Delikanlı Sivaslılar!.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33484)

kamışlı58 05.01.2012 21:38

Cevap: Delikanlı Sivaslılar!..

abtullah yigit çok güzel özetliyor durumumuzu tebrik ediyorum

benimde bir önerim var maça kimse glmesin diye bir kampanya başlatsak stat dolarmı DOLACAGINDA EMİNİN bir türlü anlamıyorum

sivassporun yerinde olmak isteyen okadar çok takım varki sivassporun taraftarının yerinde olmak isteyen okadar çok taraftar varki bazen kendi kendime soruyorum cevabını bulamıyorum
aklıma gelen tek şey ne kadar NANKÖR OLDUGUMUZ

kamışlı58 05.01.2012 21:52

Ben sivaslı bacılarımızın bizlerden daha mert daha delikanlı daha milliyetçi daha dürüst oldugunu idda ediyorum **şampiyonluga oynadıgımızda biz onları stada getirebilseidik kesinlikle şampiyon olurduk

çünkü o cefakar bacılarımız o suğuk havada maça geliyor
yigidoyum diye geçinen KIRAATHANE BEYLERİ HAVA SOGUK DİYE dişarı çıkamıyolarmıııış söylenecek sözüm yok maça giden o hanfendi bacılarımızdan ALLAH RAZI OLSUN

bulutbey27 05.01.2012 22:30

bir maç gol yemedi diye defans düzelmiş olmaz birde deplasmanla içeri maçlarının arasında dağlar kadar fark oluyor

Metal Gear 05.01.2012 22:51

[QUOTE=favori58;759993]Birader dikkatimi çekti,Aptullah abi ne zaman güzel bir yazı yazsa hemen eleştiriyorip onu karalayacak bir şey buluyorsun ama Allah'a şükür bizimde aklımız fikrimiz var,neyin ne olduğunu görüyoruz. İmkanı olupta maça gelmeyenlere az bile söylemiş. Onun yerinde olsam neler yazarım neler..
Sende bırak artık Aptullah Yiğit'e çamur atmayı. Onu biz çok seviyoruz,Keşke herkes onun gibi samimi Sivassporlu olsa[/QUOTE]

Birader dikkatimi çekti,Aptullah abi ne zaman yazı yazsa hemen savunup,onu övecek bir şey buluyorsun ama bizim de aklımız fikrimiz var,neyin ne olduğunu görüyoruz..
Aptullah abinin Sivasspor sevgisinden şüphemiz yok..maça gelmeyenlere isyan etmek,Sivasspor tutmayanı eleştirmek hakkıdır ancak utanmaz,arlanmaz vb kelimeleri yakıştırmak haddi değildir..
Daha da yazacaksa şunu yazsın isterim..Sivas'ta herkes asıl takımına döndü..Ve bunda herkesin hatası var..Kimin ne hatası var,bir yazsını da buna ayırsın,Herkese hatasını göstersin..

benozgurr 05.01.2012 22:59

ya abdullah abi iyisin hoşsun güzel konulardan bahsediyosun ama sizde işinizi başdan sağma yapıyosunuz her gün hürdoğanın sitesine giriyorum haberlerine 2--3 güncel fotoraf ekleyip oraya koydurmuyosunuz, habrlerini başka internet sitelerinen alıyorsunuz hemen hemende hep kopya haberler yayınlıyorsunuz sizin haber diye gazetenize koyduklarını bizde çoktan öğrenmiş oluyoruz

chatlaq 05.01.2012 23:39

haftasonu olsaydı aynı durum çok haklı derdim ama hafta içi çalışanı var

4eylül 06.01.2012 00:08

maça ne zaman gelinir yaz gelir ,eller çekirdek yiyecek kadr üşümez ha birde işcimiz, memurumuz, esnafımız için maç günü tatil edilir belki o zaman stat dolar

KIZILCAN 06.01.2012 01:49

4 bin kişi gelecekse yeni stadyum için bas bas bağırmaya gerek yok. Stada gelmemenin mazereti soğuk hava değil;maçın yani rakibin hafife alınması.Nasıl olsa Sivasspor maçı alır zihniyeti..Taraftara heyecan şart,büyük takımın gelmesi şart..Halbuki o kadar önemli bir maçtı ki bu maç alındığı takdirde 4-5 basamak yukarı atlanacaktı ve öyle de oldu.

Gelelim öteki konuya...
Eskişehir,Bursa,Sakarya ve sevmesek de Trabzon bir futbol kentidir.Taraftar futbolla yatıp kalkar,İstanbul takımlarına tenezzül etmez. Bizde durum farklıdır.Sivasspor yıllarca 3.ligde olmanın cezasını çekmiştir ve hala çekmektedir. Sivaslının gönlünde bir aslan daha yatmaktadır ve gönlündeki aslan payını da bir İstanbul takımı kapmaktadır.Çok şükür İstanbul takımlarının bizim gönlümüzde esamesi bile okunmaz.(Ben ve benim gibi bu siteye giren arkadaşlardan bahsediyorum)

İstanbul takımlarının sevdalısı olan Sayın Sivaslı Arkadaşlar, acaba İstanbul'da, Sivas şehri ve Sivas halkı adına yapılan hakaret dolu tezahüratlar karşısında ne hissediyorsunuz? Bu kadar mı hissiyatlarını kaybettiniz ya da bu kadar mı gurursuz oldunuz? İçlerinden biri de demedi mi "Ne oluyor, benim tuttuğum takım benim memleketimi aşağılıyor, küfrediyor?"diye. Bu tezahüratlar birkaç kişiden gelse neyse. Tribünlerde koro halinde söyleniyor. Üstelik bu tezahüratı da bizim Sivaslılar gibi İstanbul aşkıyla yanıp tutuşan Anadolu insanı yapıyor.

Hangi birini anlatayım bilmem ki!

svsli585858 06.01.2012 10:44

[QUOTE=Metal Gear;760045]Birader dikkatimi çekti,Aptullah abi ne zaman yazı yazsa hemen savunup,onu övecek bir şey buluyorsun ama bizim de aklımız fikrimiz var,neyin ne olduğunu görüyoruz..
Aptullah abinin Sivasspor sevgisinden şüphemiz yok..maça gelmeyenlere isyan etmek,Sivasspor tutmayanı eleştirmek hakkıdır ancak utanmaz,arlanmaz vb kelimeleri yakıştırmak haddi değildir..
Daha da yazacaksa şunu yazsın isterim..Sivas'ta herkes asıl takımına döndü..Ve bunda herkesin hatası var..Kimin ne hatası var,bir yazsını da buna ayırsın,Herkese hatasını göstersin..[/QUOTE]
kardeş utanmaz arlanmaz falan demesi senin neden zoruna gidiyorki o zaman sende 3 büyüklerin yakakalığını yapıyorsun karşı çıktığına göre ???

Rallim58 06.01.2012 11:08

Sivas merkezde yaşayıp, Sivasspor müsabakası da 4 Eylül stadyumunda olup, geçerli mazereti olmadığı halde (yok soğuktu, yok yağmurdu, kardı... bahanesine sığınarak) stadyumda Sivassporu desteklemiyor da, kahve köşesinde veya evinde çayı önünde yan gelip yatarak Sivas maçı izliyorsa ona Sivassporlu zaten denmez. Eğer Sivasporluyum diye geziyorsa işte onlara Abdullah Yiğit en hafifini söylemiş.

Ben zaten Sivassporlu değilim, [B]P[/B]rofesyonel [B]İ[/B]stanbul [B]Ç[/B]ocuklarını tutuyorum, Onlar Sivasa geldiğinde, taraftarlarının yanında yer alıp "yiğidolara karşı onlarla birlikte tezahürat (!) yapıyorum" diyorsa, bu siteye girmesine de gerek yok. Girip yorum yazıyorsa cevap verip dikkate almaya da gerek yok. Geçen sezon son maçta kombinelerini GFB Derneğine fahiş fiyatlarla verenleri de biliyoruz.

Bize, Kimliğinde değil yüreğinde Sivas yazanlar yeterlidir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:49.