SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bursaspor-Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33547)

58ToPraK58 16.01.2012 16:05

Cevap: Bursaspor-Sivasspor

Bu maçı almamız gerek diye düşünüyorum geçen senelerde bizim zor günümüzde Bursaspor taraftarı nasıl Sivas kümeye dediklerini unutmadık. Teknik direktörleri dışında benim pek mühim görmediğim bir takım. Bu maçı alarak kötü gidişlerine bir halka daha ekleyerek ne oldum dememeli ne olacağım demeli sözünü tüm Bursasporlulara hatırlatmalıyız. Bizim takımımızdaki tüm oyuncular, bursaspor'un oyuncularından üstün eğer maça kendilerini verirlerse bu maç bizimdir.

ayna26 16.01.2012 16:31

Bursa maçı, zor ve riskli gözüküyor ama şu an takımımızın form durumu, eksik futbocuların kadroda olması iyi gelişmeler.Takım olarak iyi mücadele verir ve özellikle kale hattında hatasız oynarsak galip geliriz.Ben en çok kaleci düşündürüyor, umarım kalecide formda olur.Şu anki kalecimiz de form düşüklüğü var, hoca bence MİY maçındaki oyunu ile dikkatleri çeken nihatı almalı kaleye.

58temha 16.01.2012 16:42

Bursaspor'un Artık Kendine Güveni Kalmadı...Bizim İse Kendimize Güvenimiz Tam...Rahat Bir Maç Olacağını Umuyorum :)

rsimsek 16.01.2012 17:03

dikkatli ve sakin olursak puanla döneceğimize inanıyorum.bursa iyi takım ama şuan morelleri çok bozuk,kendi kendimize hata yapmazsak puan alırız

Anadoluvoyages 16.01.2012 17:44

[B]Bu sezon Bursaspor'un mayasi bozuldu. Zor gibi gozukse de rahatlikla 3 puan alacagimizi tahmin ediyorum.[/B]

şuayip bütün 16.01.2012 18:05

bursa panik icinde cıkacak maca iılk gölü biz atarsak.mac kopar. hucum hattımızın keyfi yerinde.bursa hava toplarında etkılı buna dikka etmek lazım.cokta üretici bir takım deyıl.rıza hoca iyy analız ederse bu macı rahat demeyımde alabılıriz.hic birmacımız rahat olmuyor son mac haric kalecımız hiç güven vermiyor.nihata şans verilse iyy olur veya iyy bir kaleci alınmalı.

risale69 16.01.2012 18:26

bursa iyi takım, çok zor bir maç olacak.bursanın orta sahası ve forvetleri son derece etkili, maalesef defansımız da hala güven vermiyor.hasılı kelam, gerçek kalitemiz bu maçta belli olacak. inşaallah puan veya puanlarla döneriz.

gürünlüyiğido58 16.01.2012 18:48

Gönül ister ki Sivasımız kazansın lakin Bursa güçlü ekip ama 1 puan almak zor olmaz biraz sıkı defans yapmalıyız

58isML58 16.01.2012 19:08

SIKI defans yaparsak, bide topu onde tutabilirsek sagdan Cerny soldan Grosicki ortadan Erman'la, Eneramo isi bitirir fark atariz...... Gozumuzde buyutmeyelim Bursa takimini Sivas'im kat kat dahada iyi....hatta super:D

DoomsDay58 16.01.2012 19:29

Çok zor bi maç olacağı açık dikkatli olmamız lazım beraberlik iyi sonuç galibiyet olursa tadından yenmez.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:19.