SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sen-Siz 4 Eylül Olmaz... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33550)

yigidolar06 17.01.2012 18:07

Cevap: Sen-Siz 4 Eylül Olmaz...

[QUOTE=Metal Gear;762241]Stadın konforsuzluğu elbetteki etken.Ancak asıl önemli sorunlar var..
1-Bu şehirde hala büyük çoğunluk İstanbul takımlarını tutuyor.Şampiyonluğa oynadığımız iki sezon gönüller kaymıştı Sivasspor'a ama başarısız yılların ardından herkes asıl takımına döndü.
2-Geçen seneki son fenerbahçe maçı,pekçok taraftarı yaraladı.Benim gelmeme sebebim de budur.Bu sitede konu açıp,Fener yanlısı yönetim gidene kadar ben yokum demiştim,hala da yokum..
3-Şike soruşturması ve belirsiz ortam..[/QUOTE]o zaman siz cimbomlusunuzdur feneri sevmediğinize göre

Metal Gear 17.01.2012 18:44

[QUOTE=yigidolar06;762275]o zaman siz cimbomlusunuzdur feneri sevmediğinize göre[/QUOTE]

Allah Allah,Trabzonular da sevmez fener'i..Onlar da mı cimbomlu..Ya da Fener'e uyuz olan herkes Galatalı mı?:)
Bırkaın bu lafları..Kafaları kuma gömmeyin..

sivaslı savaş 17.01.2012 19:50

[QUOTE=yigidolar06;762275]o zaman siz cimbomlusunuzdur feneri sevmediğinize göre[/QUOTE]

Arkadaşım feneri sevmemek için cimbomlumu olmak lazım.Ben SİVASSPOR lu olarak sevmiyorum be fener denen takımı nede gs yi.Ben her maç 4 Eylül deyim ama her maç ta geçen sene bizim taraftara yapılanlar aklıma geldikçe kafayı yiyorum ama ne olursa olsun biz SİVASSPOR luyuz.Allah iki takım tutanları içimizde barındırmasın.

Kasim58 17.01.2012 22:27

[QUOTE=cılgınsivas58;762248]taraftar gruplarının birleşmesi lazım[/QUOTE]

Altina imzami atiyorum kardesim.

Kibrisli 17.01.2012 22:36

Geçmişlerdeki sezonlarda yok muydu bu sorunlar? O zaman da vardı ama doluyordu... Bekleyin 2-3 maç kazansınlar biraz daha çıksınlar yukarı, azcık hedef olsun Şampiyonlar Ligi Play off'u felan, sonra havalar biraz ısınsın bakın nasıl doluyor. Çünkü bizimkiler taraftar değil seyirci... Bunu da en rahat bir şekilde söylüyorum çünkü gitmediğim deplasman bölgesi kalmadı. Bir tek 2. ligte Batman petrol mardin maçına felan Güney doğuya gitmemişimdir... Onun dışında İstanbul'a da gittim, Buca'ya da, Manisa'ya da, Denizli'ye de, Bursa'ya da Ankara'ya da Yozgat'a Samsun'a Kayseri'ye Mersin'e vs. vs. vs. Ne zaman ki taraftar oluruz o zaman bu konuların açılmasına gerek bile kalmaz...

4eylül 17.01.2012 22:41

tüm maçların naklen verilmesi etken oluyor seyirci kahvehanelerde kafelerde birahanelerde taraftar maçta bizde tarftar seyirci sorunu var

58MUAMMER58 17.01.2012 23:06

:mad:BAZI NEDENLER sayılmış hepsininde payı var yalnızca sivasspora mahsus değil bu seyircinin gelmemesi kayseri hem sivastan zengin hem stadı anadolunun en kral konforlu stadı nüfus desen enaz 2 3 katı fazla bilet 1 tl kek meyve suyu ikramıda veriyorlar koca stad yine boş küfür diyorlar bu sadece bayan taraftarların azlığına nedendir soğuk diyorlar sıcak havada geliniyormuki kışın gelinmesin su çay pahalı deniyor paraları tatlı olan maç bitene kadar bişey yemez içmez bunlar bahane değil bence bilen bilir istanbuldan ankaraya sivasspora destek vermek için 6.5 saat git 6.5 gel gecenin bi yarısı eve gelmek nasıl birseydir sultanbeylinden olimpiyata gidip yağmurda ıslanarak sırılsıklam 1,5 2.kim yürümek nasıl birseydir ancak yaşayan bilir hiç bir bahane sivassporumuzu 4 eylülde yalnız bırakmak için bahane değildir anadoluda bir söz vardır (üfürüklü kıça arpa ekmeği bahane olur) mesele sivaslılık bağının zayıf olması tribün kültürünün olmaması büyük takımı tutmayı marifet sayması vs destek veren herkese sevgilerimi iletirim takımımız playofun en ciddi adaylarındandır şampiyonlar liginden dünya kadar haksız para kazanan ts ile aramızda 2 puan var azcık taraftar desteğiyle ilk 4e kalacağımıza inanıyorum faso fisoları bahaneleri bırakıp kapının önündeki maçta trübünlerin dolması dileğiyle :mad:

Rallim58 17.01.2012 23:26

[QUOTE=Kibrisli;762317]............................
Bekleyin 2-3 maç kazansınlar biraz daha çıksınlar yukarı, azcık hedef olsun Şampiyonlar Ligi Play off'u felan, sonra havalar biraz ısınsın bakın nasıl doluyor. Çünkü bizimkiler taraftar değil seyirci... .............................
Ne zaman ki taraftar oluruz o zaman bu konuların açılmasına gerek bile kalmaz...[/QUOTE]

[QUOTE=58MUAMMER58;762325]........................................................
hiç bir bahane sivassporumuzu 4 eylülde yalnız bırakmak için bahane değildir anadoluda bir söz vardır ([B]üfürüklü kıça arpa ekmeği bahane olur[/B]) mesele [B]sivaslılık bağının zayıf olması[/B] tribün kültürünün olmaması büyük takımı tutmayı marifet sayması vs destek veren herkese sevgilerimi iletirim takımımız playofun en ciddi adaylarındandır ........................................[/QUOTE]

[B][I]Ellerinize, dillerinize sağlık...

Olayların tüm özeti burada yatıyor. Burak hocamada Muammer kardeşime de teşekkür ederim.

Tabii birtakım sıkıntılar yok değil, var. Mesela vatandaşın sırtına binecek gibi maratonun üst yol koridorunda ayakta duranların, ellerinde çekirdek çit çit çit edip kafadan aşağı bırakılması tatsız olaylara gebe olur. Bunlar basit ve giderilecek konulardır.

Öyle ya da böyle, "Biz kimse için değil Sivassporumuz için" stadyumlarda olmalıyız.[/I][/B]

kara 17.01.2012 23:33

[B] SORUN BUNLAR DEĞİL ARKADAŞLAR SORUN ŞU: ÖNCEDEN LİG TV TÜM MAÇLARI KAPSAYAN PAKETLER VERİRDİ BİRAZ PAHALI OLDUĞU İÇİN HERKEZ ALAMAZDI ŞİMDİ TAKIMINI SEÇİYORSUN SADECE O TAKIMIN MAÇINI İZLİYORSUN VE ÇOKTA UYGUN FİYATA DURUM BÖYLE OLUNCA KİMSE SICAK EVİNİ BIRAKIP STADA GELMEK İSTEMİYOR BÖYLE YAPANLARIDA KINIYORUM SİVASSPORUMUZUN DESTEĞE İHTİYACI VAR BIRAKIN TV Yİ STADA AKALIM HEP DESTEK TAM DESTEK EN BÜYÜK SİVASSPOR. [/B]

OzkanBaskan 17.01.2012 23:44

[B]Taraftarlık bu yazılan nedenlerin hiç birini görmemektir bırakın bunları maça gelmek istemeyen adam öle ya da böyle neden çıkarır..Biz yürekten aşık olduğumuz SİVASSPORUMUZA destek verelim sebepler boş bence.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:41.