![]() |
Cevap: Bursaspor 0-1 Sivasspor
link var mı arkadaşlar
|
bu hakem denen cibilliyetsiz sivas düşmanlarndandır..allah sonumuzu hayretsin
|
golu attık yıne arkaya yaslandık,golu yemeyı beklıyoruz,bursa taraftarını severım saygın taraftar her moka hopluyorlar hakemı etkı altına almaya çalısıyorlar
|
[QUOTE=infial§;762860]golu attık yıne arkaya yaslandık,golu yemeyı beklıyoruz,bursa taraftarını severım saygın [B]taraftar her moka hopluyorlar hakemı etkı altına almaya çalısıyorlar[/B][/QUOTE]
bu hareketler bana cok tanidik geliyor :D |
ikinci devre zor geçecek kontrollu oynamamız gerekiyor geriye yaslanırsak işimiz zor
|
[QUOTE=calipso;762859]bu hakem denen cibilliyetsiz sivas düşmanlarndandır..allah sonumuzu hayretsin[/QUOTE]
suana kadar maci iyi yönetiyor böyle hakemlere can kurban |
ben daha maçta 5 dk geçince anladım sivas bursaya her türlü gol atar önemli olan gol yemmesi dedim.maç tahminim 1-0 dedim sohbette hemen der demez gol attık :) sivas yine çok iyi fırsatlar buluyor onları değerlendirirse bu maç farka bile gidebilir.ama ilk önce savunmayı iyi yapmamaız laızm o zmana maç farka gider.karabükte trabzona gol atmış şu an itibariyle 4.sıradayız.SİVAS GOLL GOOOL GOL
|
Çok ama çok hata yaptık ilk yarıda özellikle savunmadan çıkarken kaptırılan toplar. Ah Kamil golü attırdın kendi topunuda gol yapsaydın ne vardı rahat rahat maç izlerdik hiç değilse. Bursadan puanla dönceğiz inşallah aksilik olmazsa. Hücum hatları Battalla dışında pasif onuda kitlersek tamamdır.
|
bursaspor futbolla yapamayacagini cirkeflikle yapmaya calisiyor. trubunlerde gaz veriyor bu ortama. hakemin dogru kararlari yanlismis gibi protesto ediliyor. ikinci yari hakem hatasina gebe...kaana 3 kez ustuste faul yapip kart gormeyen sestak'a kaanin ilk faulunde kart gosterdi hakem. ozan ipek,ertugrul saglam cok antipatik gorunmeye basladi artik. ayrica bursaspor trubunleride sivasin p.cleri donsun saskina gibi sacma sapan tezahuratlara devam ederse bursaspor gozumde iyice biter.yenmek yenilmek futbolun dogasinda var,ama kufur yakismiyor...
|
Kadir yine serseri mayın gibi top kayıpları ve pas hataları yapıyor inşallah başımızı yakmaz ,Bence çalımbay Kadir' ikinci yarıda oynatmamalı değiştirmeli.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:57. |