SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hatalar Bizi Buldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33613)

4eylül 03.02.2012 07:40

Cevap: Hatalar Bizi Buldu

ne hatası gardaşım o inanılmaz soğuk hata lafını dondurur cinstendi ben sadece o golu attıran defansa kızgınım o gol hatalı gol değil defansın gevşekliği

vahit5834 03.02.2012 08:29

evet bu takımdan iyi oynayan takım yok ligde inanıyor ve güveniyorum ama gelecek sezona en az 4 futbolcu lazım alırsak hersene ilk üçe oynarız

muhsin koçak 03.02.2012 09:11

[B]Gönüllerde Sivasspor bu maçı kazanmıştır,böyle oynamaya devam edin canımızı yiyin.[/B]

yigidolar06 03.02.2012 09:23

[QUOTE=58 SiVaSıM 58;765899]gelecek senenin takımını kuralım bence hocam bu pedriel nasıl 11de oynar eğer sağbek uğura emanetse her maç iğne üstünde izleriz murat akça asla büyük bi oyuncu olamaz navratili çok aradık eneramo,kadir,erman sözleşmeleri uzatılmalı gelecek senenin takımını kurmalıyız[/QUOTE]kadir ve ermana teşekkür edilip gönderilmeli istikrarsız oynayışları vede çok top kaybedişlerinden dolayı

ayna26 03.02.2012 09:43

Hatalar bizi bulurken biz de bu hatalardan ders çıkarmalıyız ki, hatalar nüke etmesin.Ne olursa olsun takım mücadele ediyor her oyuncusu ile, kimse bu takıma, bu teknik direktöre laf edemez, haddini aşamaz.çünki içinde bulunulan olumsuz bir süreçi en iyi atlatmaya çalışan bir takım olan sivasspor, istikrar abidesi olmaya devam ediyor.Öyle bir kaç maç kayıpla sağa sola ağır eleştiriler yapmak yiğidin harcı değildir, yiğidonun harcı takımını her zaman her yerde ve her durumda içten yürekten fedakarlıkla desteklemektir.Ben bu maçta ki oyunu ile takımı ve teknik heyeti kutşuyorum cidden yürekten hemde, şart ve koşullara rağmen hatalara rağmen dimdik oynadıkları için.

Yusuf Çevik 03.02.2012 09:47

[B][I]Ben,Rıza hoca başta olmak üzere tüm takımı tebrik ediyorum.Ancak böyle pozisyonların kaçmasına,hem üzülüyorum,hem delileniyorum.

Eneramo orada atamıyorsa hoca ne yapsın diyorum.Başka zaman olsa çalımlarsın Eneramo,göstere göstere atıyorsun ya.

Ben Ziya`yı tebrik etmek istiyorum,onca sakatlığın ardından,çok çalışan Ziya Erdal`ı tebrik ediyorum.

inşALLAH formunun dahada üstüne çıkarak Sivasspor`a iyi bir futbolcu olursun.[/I][/B]

svsli585858 03.02.2012 10:16

[FONT="Comic Sans MS"][B]arkadaşlar takım çok iyi oynadı ama kaleciyi geçemedik malesef özellikle eneramo her maçta yaptığı gibi yine yüzde yüzlük golleri kaçırdı 1 tane bitirici forvetimiz olsa şuan ilk 3 te bile olurduk bence yediğimiz golde uğurun çok hatası var 2 kez basit çalımlar yedi ama yardımınada kimse gelmedi uğur bana göre genel olarak iyidi o pozisyon bütün iyi oynunu götürdü ama.[/B][/FONT]

shang 03.02.2012 10:18

gerçekten çok basit hatalar yapmaya başladık yine sezon başındada boyle hatalar yapıyorduk git gide en aza inmişti ama bu aralar yine bariz hatalar belirmeye başladı onun içinde güzel oyun oynamamıza ragmen puanlar kaybetmeye basladık inş bi an once duzelir

Caner POLAT 03.02.2012 10:23

Yenilen basit goller yapılan hataları bi türlü aşamasakda , ligin en istikrarlı takımıyız.

Has Sivas`li 03.02.2012 10:29

[B]Iki haftada giden 5 puan cok kötü oldu. Önümüzde cok zor gececek 6 maclik bir periyot var.
MIY-Sivas
Sivas-8tas
FB-Sivas
GB-Sivas
Sivas-GS
TS-Sivas
Bu maclarda alacagimz sonuclar, ligi nerede bitirecegimizi belirler diye düsünüyorum. Umarim kacan balik büyük olmaz...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:51.