![]() |
Cevap: Çalımbay Taraftarı istedi... Ama..!
[QUOTE=Ferhat06;825479]BJK ile adamın yıllarca almadığı kupa kalmadı,yıllarca şampiyonluklara ambargo koyan takımın kaptanı RIZA.Sivasspor 3.liglerde sürünürken Sivaslılığını inkar etmeyen, Sivasspora her türlü katkıyı yapan ,her zaman SİVASLI olmakla iftihar eden RIZA.Dikkat edersen bu sitenin anasayfasında Sivasspor formalı Rıza Çalımbay var,o çok eski bir resimdir.
İstanbula veya başka bir şehire göçüp biryerlere gelince Sivas adını anmanın kendine zarar vereceğini düşünenler ve RIZA ÇALIMBAY.[/QUOTE] [B]Hocam...! Rıza Çalımbay'ın, Beşiktaş sevdasını bilmeyen yok. Ama, Sivasspor teknik sorumlusu olduğu halde iken, bunu her adımda, her nefeste deklare etmesinin etikliği ise tartışılır.:) [/B] |
burdan açık açık rıza çalımbayı bjk'ye sportif direktör olarak öneriyorum; eğer rıza çalımbayı alırlarsa en az 15 sene sportif direktör sıkıntısını çözmüş olurlar.
|
[QUOTE=Rallim58;825529][B]Hocam...!
Rıza Çalımbay'ın, Beşiktaş sevdasını bilmeyen yok. Ama, Sivasspor teknik sorumlusu olduğu halde iken, bunu her adımda, her nefeste deklare etmesinin etikliği ise tartışılır.:) [/B][/QUOTE] Ben de diyorumki:'yiğidi öldür hakkını yeme'.O yönden ben de sizinle aynı fikirdeyim elbette.Herkes en kıytırıkdan futbolcuları 3 büyüklere satma derdindeyken biz elimizdeki kaliteli topçulardan niye para kazanmayalım,neticede bu iş paraylar dönmüyor mu.Profesyonel düşünelim diyorum size şu örneği hatılatayım:Şenol Güneşli Trabzonspor takımını ben bugün ezbere sayarım size ve o takımdan efsane ALİ KEMAL DENİZCİ sonradan BJK ve FB forması giydi mi giydi.Ama biz onu hala Trabzonsporlu ALİ KEMAL diye hatılıyoruz,vesselam. |
[QUOTE=Serdar63972;825480]Eee bunları yaptı diye şimdi takımı o senin ballandıra ballandıra anlattığın şampiyonluklar yaşadığı takıma peşgeş mi çeksin....
Sivaslılığını deklare etmişte falan da filan da... Bana bugün yaptığının izahını yapın kardeşim... Köybaşını aldılar Antebin teknik direktörü dedimi Köybaşını alsınlar 10 sene kullanırlar? VArmı böyle bir mantık. Adamın aklı hala o şampiyonlukları yaşadığı yerde... Bizde diyoruz ki aklı ordaysa kendinin de orda olmasında bizim için zarar yok... Bizim için zarar dilenci gibi elimizdeki oyuncuyu gösterip bakın bu çok işinize yarar denilmesidir. Ben gurbette yaşıyorum. Bir Sivaslı duruşu vardır. Bu tip hareketler konuşmalar SİVASLI gibi durmaz...[/QUOTE] Yanlışsınız. Büyük takımlar istedikten sonra istediğini alıyor. Rıza hoca tavsiye ediyor. İyi oyuncu diye hem Beşiktaş'tan başka takıma gitmesin hem Ziya'yı Onore ediyor ne var bunda bu tam Sivaslı duruşu Mertçe |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:36. |