![]() |
Cevap: Korcan'a İyi Haber
Ligin başindan beri bunlar yüzünden kalecisiz oynuyruz bunun hesapbiniz zararini kim karşiliyacak
|
Bu habere inanılmaz sevindim zaten antremanlara çıkıyodu kafa olarakda hazırsa trabzon maçında hemen kaleyi devralmalı...
|
ohhhh be kurtulduk şu kaleci bozuntularından gel korcan gellllllll
|
Tam zamaninda verilen karar.Bugunlerde en onemli sorunumuz kaleciydi. Insallah korcan hazirdir. Riza hoca gorev verirse bu sorun cozulur umut ederim. Kaleci eksigi konusunda konusmak henuz erken. Hadi korcan su kalemizi her macta dusunmekten,korkmaktan kurtar bizi.
|
KORCAN NE DE OLSA ANTREMANLARA BAŞLAMIŞTIN HAZISIN GEÇ KALEYE ARTIK KURTAR BİZ ŞU GOLLERDEN.
|
buyrun size kaleci [url]http://www.youtu.be/gwefqVb1GDI[/url]
|
Geçmiş olsun Korcan. Hoş geldin başarılar dilerim.
|
Mecnun başkandan sonra aldığım en iyi haber.. Çok şükür kaleci sıkıntısıda çözülmüş oldu. Geldiği gibi gönderin şu senecky i Allah aşkına!
|
[B]Taraftar olarak çok sabırsız olduğumuzu düşünüyroum.
Erman için de benzer görüşlere yer veriliyordu. "Dünyaları verdiniz" söylemleri halen kulaklarda yerini koruyor. Erman şimdilerde Sivasspor'u sırtlayan furbolcu konumunda olduğu tüm otoritelerce kabulleniliyor. Kaleci konusunda da biraz sabırlı olunması gerektiğini düşünüyorum. Aynı bölgede bulunan futbolcuların zenginliği paralelinde kaliteyi de beraberinde getirir. Korcan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, başarılar diliyoruz. Yarın, Korcan içinde ne söyleneceklerini tahmin etmek zor olmasa gerek. Yapmayın biraz sabredelim, sabırlı olalım. Hayırlı Cumalarınız olsun.[/B] |
bu takımın birinci kalecisi korcan ikinci kalecisi nihatttır..ben her ikisine de güveniyorum..gençlere şans vermek gerek..eğer seneye ve önümüzdeki birkaç yıla birşeyler yapacaksak bunu genç nesil ile yapacağız..aynı şekilde sağ bek,stoper,ve forvet içinde geçerli bunlar....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:08. |