SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Önerge TBMM'ye Verildi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33872)

izmirliyigido 15.03.2012 18:04

Cevap: Malik Ecder Özdemir'i Ordu Maçına Davet Ede

Elimizden tutanları el üstüne almak lazım. Konu SİVASSPOR olunca gerisi TEFERUAT'tır...

.

Kibrisli 15.03.2012 18:07

Cevap: Önerge TBMM'ye Verildi

Olayın Meclise taşınması Kuddusi Müftüoğlu'nun en azından Sivasspor Maçlarına verilmemesini sağlar... Soru önergeleri aslında önemli şeylerdir ama hükümetler genelde ya cevap vermez ya da kaçamak cevap verirler... Aslında cevap veremezler diyelim... Buradaki soru önergesi normal şartlarda maçın tekrar oynanmasına kadar götürebilir işi ama demokratik ülkelerde öyle olur Türkiyede değil:) Fakat bu soru önergesinin en önemli sonucu kamuoyu yaratmak olacaktır...

elbeylii 15.03.2012 18:23

Bende malik özdemir beye teşşekkür ediyor ve dğer milletvekillerininde ders çıkarmaları gerektiğini diliyorum Birde bakanımız var BAKAN denirse...!!!

DOGU_BEY 15.03.2012 18:28

[B]İşte bu, böyle somut şeyler yapılmalı ki kimse Sivassporun sahipsiz olduğunu sanmasın...Daha önceden de belirttiğim gibi Sivas ve Sivasspor için hangi partiden olursa olsun kimler böyle güzel şleyler yapabiliyorsa ona teşekkürü borç biliriz. Malik Beyin bu güzel hareketi ve girşimi inşallah diğer vekillerimize de örnek olur...Emeği geçen herkese teşekkürler, inşallah burdan somut sonuçlar alırız ve inşallah bunun devamı gelir...[/B]

Metal Gear 15.03.2012 18:35

Bu konudaki duyarlı davranışından dolayı Sn.Malik Özdemir'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Besyo_cu 15.03.2012 18:48

[B]Malik bey gibi Vekilin olsun Bakan'a ihtiyacın yok.

İyi günde ve kötü günde tesislerimize ziyaretimize gelen Sivas ve Sivasspor için elinden gelen herşeyi yapan sayın Vekilime şükranlarımı sunuyorum.[/B]

yorumyapıyombenya 15.03.2012 18:51

Helal olsun başka ne denebilir ki, herkes kafasını kuma gömmüşken Sivasa hizmetin partiyle alakasının olmadığını gösteren Malik Beyi bu davranışından ötürü kutlarım. Herzaman yaptığı gibi bizleri bir kez daha mutlu etmiştir.

benozgurr 15.03.2012 18:58

helal olsun.Gurur duydum

58ToPraK58 15.03.2012 19:01

Şu veya bu partili olması hiç önemli değil. Sivasspor'umuz için böyle bir adım attığı için çok teşekkür ederim. Sesimizi duyurmamız için çok önemli.

benozgurr 15.03.2012 19:11

Aslında arkadaşlar hakkımızı arayanında hakkının verlmesi lazım ki bu tür işler daha cok sivassporun basına gelecektir. sayın vekile yaptığının sivasspor taraftarı tarafıdan bilindiğinin ve unutulmayacağının somut bir göstergesi yapılmalıdır. Örneğin taraftar gruplarımız ya da ilgililer her kim ise bi teşekkür ziyareti olabili tabi sayın vekil geldiğinde. Sanırım bazı arkadaşlar parti konusuna değinmiş ancak bence particilikle alakası yoktur.Sivasın sivassporun hakkı aransında kim ararsa arasın.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:26.