![]() |
Cevap: Kupada Rakibimiz Bursaspor
bizi bu takimlar arasinda tek zorlayacak takim fenerbahce, gerisinden hic cekinmiyorum, defansimiz hata yapmasin yeter bize...
sadece bursa macinda eneramo 2. yarida oyuna girmesi lazim, aliriz maci. |
[QUOTE=izmirliyigido;776240]:D :D :D :D
Sadece 2 takım için düşünüyorsun değil mi Salim'cim... :D :D Bende 2 takım açısından ve stad büyüklüğü açısından düşününce İZMİR ATATÜRK STADI uygun diyorum... :D [B]Bu sene, O kupa Bizim olacak !..[/B] .[/QUOTE] [B]Abi Sizin içinde düşündümde gel final maçını İzmire alalım.:) Siz Ankara'ya çıkarma yaparsınız,Bizde İzmir'e çıkarma yaparız ne dersin.?? Ya birde Şanlıurfa olursa bak sen ozaman.:D[/B] |
[QUOTE=myway;776242]eskişehir antalya maçı kayseride oynanır
sivas bursa maçı ankarada fener kayseri maçı adana yada izmirde karabük bolu maçı bursada yada istanbulda...[/QUOTE] Mustafam tahminin tutarsa maçtan önce gençlikparkın'da sana demli bi çay söylerim.:)....BENDEN. |
Eskişehirspor - Antalyaspor maçı KONYA'da,
Sivasspor - Bursaspor maçı ANKARA'da, Fenerbahçe - Kayserispor maçı İzmir'de Karabük - Boluspor maçı ESKİŞEHİR'de oynanır.. Benim tahminim.... . |
[QUOTE=Salim58;776244][B]Abi Sizin içinde düşündümde gel final maçını İzmire alalım.:) Siz Ankara'ya çıkarma yaparsınız,Bizde İzmir'e çıkarma yaparız ne dersin.??
Ya birde Şanlıurfa olursa bak sen ozaman.:D[/B][/QUOTE] Süper olur... Finalde SİVASSPOR - fener maçında İzmir'de olursa alayınızı beklerim. Süper olur vallahi. . |
[QUOTE=Salim58;776238][B]İki takım içinde düşünürsek,Bende büyük ihtimal Ankara'da oynarız diyorum.[/B][/QUOTE]
Ankarada oynanırsa maç, resmen Bursaya avantaj sağlanır, çünkü sizde biliyorsunuz ki Ankaragücü taraftarı herzaman Bursasporun yanında. |
tahminimi değiştiriyorum sivasspor bursa maçı istanbulda oynanacak :) ve de harika olur bu..
|
[QUOTE=izmirliyigido;776246]Eskişehirspor - Antalyaspor maçı KONYA'da,
Sivasspor - Bursaspor maçı ANKARA'da, Fenerbahçe - Kayserispor maçı İzmir'de Karabük - Boluspor maçı ESKİŞEHİR'de oynanır.. Benim tahminim.... .[/QUOTE] sivasımın maçını konyaya verseler başka ne isterim ki.. |
Sivasspor için zor kuralardan biri.
Benim kupaya en yakın tarafın Sivas, Fenerbahçe ve Bursa olarak görüyorum. Bursaspor eski dinamizminden uzak ve rotasyon darlığı nedeniyle Sivasa baskın çıkacağını düşünmüyorum. İşin aksi yanı Fenerbahçe bu kupaya fazlasıyla asılacaktır. Diğerleri elenince işi oldukça sıkı tutacaklardır. Final adaylarım Sivas ve Fenerbahçedir. |
[QUOTE=ardahanlı;776253]Sivasspor için zor kuralardan biri.
Benim kupaya en yakın tarafın Sivas, Fenerbahçe ve Bursa olarak görüyorum. Bursaspor eski dinamizminden uzak ve rotasyon darlığı nedeniyle Sivasa baskın çıkacağını düşünmüyorum. İşin aksi yanı Fenerbahçe bu kupaya fazlasıyla asılacaktır. Diğerleri elenince işi oldukça sıkı tutacaklardır. Final adaylarım Sivas ve Fenerbahçedir.[/QUOTE] Kayseriyi yabana atmamak gerek ardahanlı kardeşim :) çünkü kupa havası başka olur, bi bakmışsın fenerbahçe kayseriye elenmiş :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:25. |