![]() |
Cevap: SİVASSPOR BURSASPOR MAÇI NEREDE OYNANMALI ?
En büyük şansımız sakatlık sorunumuz yok.Grosicki iyileşti.Bi kaç haftaya bursa mçaına kadar yine formunun zirvesine çıkar..Pedriel ve Eneramo değişmeli olarak her maç GOL atmaya devam ediyorlar..Kadir manisa maçında adeta kariyerinin en iyi oynunu oynadı ve oda skora katkı yapıyor artık...MESSİ Ermanı söylemeye gerek yok mütiş goller atıyor..Bi tek CERNY tutuk.Bi ara oda gol atıyordu sonra durdu Play OFF ta onun da Gollerine ihtiyacımız olacak..Birde KIVANÇI unutmayalım..2 haftadır oratlıkta yok bizim için çok önemli bi oyuncu skora direk katkı yapıyor..Muylaka PLAY-OFF ta dinç bi şekilde olması lazım...BU kadroyla biz rahat 1.çıkarız o 4 takım arasından..
|
Olimpiyat stadi olmadigi sürece Türkiye kupasi macinda Istanbul´da yasayan Sivas´lillar bir patlama yapabilir .
|
[b]ADI ÜSTÜNDE TARAFSIZ SAHA ONEDENLE ŞEHİRLERE YAKIN KOMŞU ŞEHİRLERE MAÇ VERMEZLER HOŞ VERSELERDE BURSA LEHİNE OLUR DOSTUMUZ KİMKİ?2 ŞEHİREDE AYNI UZAKLIKTA OLAN ANKARA FAVORİ GİBİ OLSADA BEN İSTANBUL RÜŞTÜ SARACOĞLU YADA ARENADA OLMASINI İSTERİM [/b]
|
olimpiyat stadinda oynansin... iyi olur. 50.000 sehirci mümkün, yeterki mac hafta sonu olsun.
|
[B] Bizim oyumuzla maçın yapılacağı şehir seçilmeyeceğine göre bu konudaki amaç nedir ? [/B]
|
[B]nerde oynanırsa oynansın yeterki yenelim :)[/B]
|
Adana'da oynansın. Sıcak yerlerde cosuyor Sivasspor
|
:D yok yok biz en iyisi zara da kangalda felan oynayalım oldu olacak.Biraz Mantıklı konuşalım Bursa kabul edermi şimdi malatyaymıs tokatmış adam demezmi eskişehir olsun balıkesir olsun diye ?
Büyük ihtimal iki kulup de bilet gelirleri için olımpıyatı seçebilir.Bursa çıkarma yapacagım bursadan derse olımpıyat olur..Ki İnsanllah orası olmaz adamlar kalkar bursadan 20 30 bin gelir bizim istanbuldaki çakma Sivaslılar 5 bini gecemez rezil oluruz. Ankara olsa ankaragücü muhabbettınden cok buyuk destek alır bursaspor kendi evi gibi oynarlar buyuk bır handıkap olur.Bizim kulüp kabl etmez onuda. En iyisi İzmir bana göre.Öyle de olabilir |
[QUOTE=58fil;776779][B] Bizim oyumuzla maçın yapılacağı şehir seçilmeyeceğine göre bu konudaki amaç nedir ? [/B][/QUOTE]
Bu konuyu acarken amacım kamuoyu olusturmak belki yönetimin bu konuyu dıkkate alıp Bursanın ıstedıgı yer olmaması acısında taraftarıyla bırlıkte hareket edıp Izmır Istanbul gıbı sıvas nufusunun oldugu yerlerde Israr etmesı olabılır. |
Ben İZMİR'de oynansın işaretledim. İZMİR'de Sivaslı yiğido çok olduğu için bence çok iyi olur.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:42. |