![]() |
Cevap: Sivasspor-İstanbul B.Ş.B Maçı Tahmin ve Yor
[B]BozBaykuşlar'da maça gelirlermi acaba.?:)
Zor bi maç olacak ama biz kendi taraftarımız önünde İBB'ye iki tane yollarsak maçta 2-1 biter diyorum..[/B] |
[QUOTE=ünisivas;776845]maç pazar değil cumartesi yiğido.. pazar zannedipde gelmemezlik yapmayasın...[/QUOTE]
Gardas kusura bakma sabah baktığımda pazar 19 yazmıslardı konu baslığına ordan yanıldım |
yeneceğiz...ve o maçla playoffu garantileyeceğiz...
|
şu maçı alalım da samsunu severi düşmesinler yatarız onlara ama ilk 5 kalana iyi para varsa samsuna yatmayalım...::)
|
dikkat dikkat kırmızı alarm
Kırmızı alarm Rakip ibb Rehavete düşmeden oyna sivasım Yoksa şampiyonluk yılındaki yaşadıklarımızın tekrarlama ihtimali var Rakip de bizim gibi ilk 8 adayı (Şu anki tek berabere sonuçlanır şıkkını ben işaretledim) |
Beyler rahat olun 3 tane yollarız..
|
58. golumuzu insallah bu macta atacaz sivassporumuz kesin kazanir bu maci artik cok cekiniyolar bizden sivasin ne zaman ne yapacagi bilinmez diye maca basliyo rakipler bjk yorup yollayacak bize guzel bi ders vermenin zamani geldi ibb denen yalakalara
|
Efe cezalı duruma düştü..
|
hüseyin sabancı şerefsizini veriyoalrmış hakem larak yinee izleyin o zaman cümbüşü :D :D
|
Bu sezon taraftarımızın en çok antipati duyduğu takımlardan 3'ünü(Ts,Kayseri ve G.Antep) sahamızda da, deplasmanda da yenemedik. Elde kaldı İ.bb takımı. Bu sefer eminim ki takımımız bu maça iyi motive olup, taraftarı sevindirecek bir galibiyet alacaktır.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:52. |