![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın sonlarında bize küfrettiler be ! Hiç de üzülmedim.Beter olsun Samsun daha da aşağılara düşsünler... Adam sandık Samsunu, ....
|
giderayak fink bu seneki ilk golünü attı:) seviyorum ben bu takımı ya;)
|
[QUOTE=Ozan5858585858;778893]Ağlayanlar Samsunsporluları erkeği kadını çocuğu görünce galibiyetimize fazla sevinemedim..:([/QUOTE]
ozan arkadaşa bende katılıyorum biraz buruk sevinç oldu ama play-off ta olamamak çok kötü olurdu. |
play-off'u hak eden takımların başında sıvasspor geliyordu,geçen hafta kı 6 puanlık i.b.b yenılgısınden sonra cok uzulmus,kızmıştik,son yılların en heyecanli lig haftasını yaşadık,hem kupa hem play-off maçlarında sıvas taraftarını heyecan,gerilim,umut beklıyor kemerlerınızı sıkı bağlayın yiğidolar,samsun'a yazık oldu keşke amtalya duşseydi.
|
[QUOTE=HALIL;778894]arkadaslar kaçinciyiz kafam çorba oldu :D[/QUOTE]
5. bitirdik ama çokta önemli değil herkes 25 puanla başlayacak |
Arkadaş 5. değiliz 7. sıradayız anlayın artık 3 averaj denen bir şey var ;)
|
arkadaslar lutfen sevinçlerinimizi bir tarafa birakalim ve abartmayalim rektasimiz olan ve sivas gibi milli mucadele memleketini yendik saygi duyalim üzüntülerine yigidoya bu yakisir
|
buradan eğer okuyan varsa samsunsporlu kardeşlerimize sevgiler selamlar. inanın antalya ve mehmet özdilek denen ib....nin düşmesini çok ama çok isterdik. yenmek zorundaydık lütfen anlayın....sizi seviyoruz. maçın sonlarında sivasa küfür eden bi kaç si....lik samsunlu olamaz. onlara aynen iade....
|
[QUOTE=bugra5858;778905]Maçın sonlarında bize küfrettiler be ! Hiç de üzülmedim.Beter olsun Samsun daha da aşağılara düşsünler... Adam sandık Samsunu, ....[/QUOTE]
Samsunu tam bir yıkıma uğrattık.. o yıkıma bizi hangi takım uğratırsa uğratsın eminim bizde samsunluların verdiği tepkiyi verirdik biraz alttan alalım arkadaşlar.. |
[b]DEĞERLENDİRECEK bişey yok iki takım arasındaki ve iki hoca arasındaki maçta hocası ve kadrosu daha kaliteli olan kazandı kendi takımım playofa kaldığı için sevinçliyim:D sevdiğim bi şehrin takımının düşmesinede okadar üzüldüğüm :confused:bir maç oldu samsunspora başarılar dilerim [/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:33. |