SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Sivas'ta Eneramo tamam (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34072)

halilxx58 13.04.2012 20:11

Cevap: Sivas'ta Eneramo tamam

[QUOTE=gangster;780508]Yanlışsam lütfen düzeltin ama Sandro'yu 2 maç üst üste oynarken göremedik.(90 dk olması önemli değil) Rıza hoca bir çok sefer Cihan'ı denemesine rağmen (üstelik kötü performansına rağmen) Sandro'ya şans vermedi.Hangi performansı baz alınarak beklentiler karşılanmadı merak ediyorum.[/QUOTE]

antremanlar? a2 takimla hazirlik maclari???

madem Sandro ve Cihan'i karsilastiriyorsun: Cihan henüz genc bir oyuncu, forma sansi buldukca tecrübe kazanacak, gayet normal dogru dürüst oynamayinca etkili olamamasi, ama Sandro yasi ilerlemis tecrübeli bir oyuncu, oyunda oldugu zaman hemen kendini, varligini, kalitesini göstermesi lazim, sonucta bu oyuncu antremanlarla sürekli forma icin hazir durumda olmali...

HALIL 13.04.2012 20:40

hepside iyi haber :D

eyupk 13.04.2012 21:25

daha adam şut atması bilmiyor, niye tutarlar eneramoyu anlam veremiyorum.

EneS ElmaS 13.04.2012 22:16

[QUOTE=eyupk;780535]daha adam şut atması bilmiyor, niye tutarlar eneramoyu anlam veremiyorum.[/QUOTE]

Bu sezonki tüm resmi maclarda 31 macta

[CENTER][B]12 gol

9 asist [/B]
[/CENTER]
yaptigi icin!

Daha ne istiyorsun? En son Sivas'ta hangi golcü yapti bunu söyle? Ben söylüyeyim: Sampiyonluga oynadigimiz yil Memet Yildiz! Azicik insaf be ne alip veremediginiz var Eneramoyla her pozisyonu atacak diye birsey yok elbette kaciracakta. Bu takimi bu sene sirtlayan Eneramo ve Erman oldu!

58_SEMİH_58 13.04.2012 22:19

[QUOTE=EneS ElmaS;780542]Bu sezonki tüm resmi maclarda 31 macta

[CENTER][B]12 gol

9 asist [/B]
[/CENTER]
yaptigi icin!

Daha ne istiyorsun? En son Sivas'ta hangi golcü yapti bunu söyle? Ben söylüyeyim: Sampiyonluga oynadigimiz yil Memet Yildiz! Azicik insaf be ne alip veremediginiz var Eneramoyla her pozisyonu atacak diye birsey yok elbette kaciracakta. Bu takimi bu sene sirtlayan Eneramo ve Erman oldu![/QUOTE]

[B]Yaptıkları kadar yapmadıklarıda önemli futbolcu için.Dün akşam boş pozisyonda sağındaki Cerny'e pas vermek yerine kaleye şut çekti ve dönen topta kalemizde golü gördük.[/B]

DOGU_BEY 13.04.2012 22:25

[B][QUOTE=EneS ElmaS;780542]Bu sezonki tüm resmi maclarda 31 macta

[CENTER][B]12 gol

9 asist [/B]
[/CENTER]
yaptigi icin!

Daha ne istiyorsun? En son Sivas'ta hangi golcü yapti bunu söyle? Ben söylüyeyim: Sampiyonluga oynadigimiz yil Memet Yildiz! Azicik insaf be ne alip veremediginiz var Eneramoyla her pozisyonu atacak diye birsey yok elbette kaciracakta. Bu takimi bu sene sirtlayan Eneramo ve Erman oldu![/QUOTE]

yok kardeş birilerine illa ersen martin gibi mehmet yılmaz gibi ibrahim şahin gibi kazma santraforlar gelecek ki rahatlasınlar...ya tabi ki de eneramonun eksikleri var ama el insaf yahu bu sezon ermanla birlikte takımı sırtlayan 2 önemli oyuncudan biri...gol kaçırıyor, tekniği zayıf tamam ama o inanılmaz mücadelesi ve hırsını da mı görmüyorsunuz? 12 gol 9 asist yani toplam 21 golde payı var bu az bir rakam mı da bunu küçümsüyor bazıları? sivasspora gelmiş en faydalı yabancılardan birisi eneramoyken hala en ufak hatasında ve yanlışında adamı asıp kesiyorsunuz genel anlamdaki performansına ve katkısına bakmadan atıp tutuyorsunuz...pardon kamil grosicki yıldızımız ya sahada ruhsuz ruhsuz dolaşan öyle bi adam lazım bize değil mi!!!![/B]

58MUAMMER58 13.04.2012 22:32

[b]eneramo ilk geldiğinde hepimiz eleştirmiştik çalışmıyor koşmuyor gol atamıyor diye bayağı bekledik erman gibi oynamasını hatırlarsanız ermanı 2 yıl bekledik eneramo sivasspor oyun sisteminin olmazsa olmazıdır eğer onun yerine daha kaliteli bitirici adam alınmayacaksa kalması iyi oldu fakat biraz ikaz edilmesi lazım pas atması için yanına hızlı bitirici golcü alınması lazım isaac vebo holosko karabükteki şheltın burak yılmaz emenike gibi golcü alınmazsa tek başına yine istediğimiz verimi alamayız kalmasına sevindim[/b]

münihli_58 13.04.2012 22:38

[QUOTE=Ferhat06;780426]Yanına Pinto gibi son vuruşları iyi olan bir partner şart.[/QUOTE]

Aga bende Pinto diyodum gel ikimiz alalim su adami :D

münihli_58 13.04.2012 22:40

Fanatike güven olmaz biz Baskanin aciklamasini bekliyelim

DOGU_BEY 13.04.2012 22:41

[B][QUOTE=münihli_58;780550]Fanatike güven olmaz biz Baskanin aciklamasini bekliyelim[/QUOTE]

benim duyumlarıma göre de 1 yıl uzatıyor hocam...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:58.