SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Taraftarın Yönetimden Ricası var (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34094)

58_SEMİH_58 16.04.2012 18:24

Cevap: Taraftarın Yönetimden Ricası var

[B]Buradan şikayetlerimizi dile getirmek her geçen gün iyiye gideceğini düşündüklerimizin daha da kötüye gitmesine neden oluyor.[B][COLOR="Red"]Haftalardır güvenlik ve polislerin rezaletlerini anlatmamıza rağmen güvenlikçiler de ve polislerde gram değişme olmaması[/COLOR][/B] stad dışında daha önceden hiç rastlamadığımız bir durum olan bilet kontrolünden sonra polisin üstümüzü aramasının açıklaması var mı? Turnikelerde ki ve tuvaletlerde ki sıkıntıları söylemek bile istemiyorum bari onlardan da olmayalım :) [/B]

GokhanTurna 16.04.2012 18:52

Arkadaşlar yazın sıkıntınızı dile getirin başkan ve yöneticilerimiz siteyi takip ediyorlar zaten. Bizim yöneticileri severim ama yönetim bence çok yetersiz bu konu hakkında bilgi vermeleri lazım kaç ay oldu.

mishka 16.04.2012 19:34

Bence bilgi edinme yasasına göre valilikten bilgi istenilmeli.Bu uygulama farklılığı nereden kaynaklanıyor. Yalnız özellikle bilgi edinme yasasına göre bilgi istendiğinin belirtilmesi lazım.

34orhan58 16.04.2012 22:11

(stadımızın giriş ve çıkışlarında ki TURNİKE rezaletini, TUVAALETLERİN rezaletini, ÖZEL GÜVENLİĞİN rezaletini, içeriye BİLETSİZ adam sokmalarını, içeriye BOZUK PARA almamalarını ve TOPLAMALARINI, fakat içeride 1 bardak çaya 1,50 TL ödemek için 5,00 TL, 10 TL verince üstünün bozuk para olarak verileceğini DÜŞÜNMEMELERİNİ geçtik. Bunlar artık STAD KİTABININ DEĞİŞMEZ KANUNLARI gibi ömr-ü billah KALACAK gibi birşey.)
arkadaşlar üstte yazdığınız şey benimde karşı çıktığım fakat istanbuldaki takımızın bütün gittiğim maçlarında ve genel olarak bütün statlarda olan ve uygulanan şey onun için engellenmesi söz konusu olamaz zaten belirtmişsnz ,diğer dediklerinize katılıyorum doğru tespit...

şarkışla 58 16.04.2012 23:15

Pankart yasak,davul yasak,bayrak yasak........Sonra bir eleştiri ...Yav bizim taraftarlarda çok renksiz canım.....:D:D:D:D

HARG58 17.04.2012 00:27

Hala anlamak istemiyorsunuz sanirim yönetim Trübün kültürü olusmasini olmasini İS-TE-Mİ-YOR ...!!! İstermi.? Neden istesin..? Kuzu gibi hakkini aramasini bilmeyen taraftar..!!! Rand var yokmu...? Demirören Besiktas eski baskani kim.? Holding sahibi degilmi..? Ne anasi ne bacisi ne avradi kaldi .? Adam hala birakamadi.? Onca küfüre maruz kalmasina rağmen çok daha öteside şu .? Ailesiyle ayni statta ve şeref trübününde.??Şeref trübünü o kadar küfür yediki şeref kaldımi bilemiyorum . Sivas trübunü oluşmasini istemez yönetim işler yolunda gitmez ise İSTİFA sesleri cikacak tabi . Bursa olsunda Trabzon olsunda bak verdigi biletin ucretinin hakkini nasil istiyor ayirdigi verdigi zamani.! Sivasspor baskani otyakmaz kac kere taraftarla samimi olmus.?dialoga girmis ? İstek ve arzularini sormus.? Vip wc si var umrundami maroton kale arkasi wc si.? Birde temizlikci almistir maasli kadrolu . Kac kere gezdi sivasspor yonetimi 4 eylulu dersiniz.? Muduru kim sonra.? Teknik ekip yokmu.? Boya elektrik kaynak vs.? Daha cok sey varda elim yoruldu cep telden zor oluyor umarim okur burayi.

DOGU_BEY 17.04.2012 00:38

[B]abi ağzına sağlık herşeyi mükemmelce açıklamışssın, anlatmışssın...ya ben başka şehirlerdeki statlarda da maç izledim Sivastaki kadar saçma ve gerizekalıca bir güvenlik uygulaması görmedim..Nedir bu ya emniyetin özel güvenliğin Sivas taraftarına düşmanca yaklaşımı ve tutumu? İçeriye pankart alınmaz, şemsiye sokulmaz, konfeti sokulmaz; nedir bu ya amaç nedir bi açıklar mısınız? Asıl böyle yaparak bu taraftarı gerdiğinizin, taraftarı kışkırttığınızın farkında mısınız ey kolluk kuvettleri?[/B]

HARG58 17.04.2012 00:40

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Başbakani gerek Cumhur başkani canli yayinda " Ulusa sesleniş" konusmasi yapiyor 80 milyon insani Türkiye de olan biteni bizlerle paylasiyor . Bizim yönetimdeki beyfendiler tenezül bile etmiyor yaziklar olsun sizlere....

HARG58 17.04.2012 00:44

[QUOTE=DOGU_BEY;781229][B]abi ağzına sağlık herşeyi mükemmelce açıklamışssın, anlatmışssın...ya ben başka şehirlerdeki statlarda da maç izledim Sivastaki kadar saçma ve gerizekalıca bir güvenlik uygulaması görmedim..Nedir bu ya emniyetin özel güvenliğin Sivas taraftarına düşmanca yaklaşımı ve tutumu? İçeriye pankart alınmaz, şemsiye sokulmaz, konfeti sokulmaz; nedir bu ya amaç nedir bi açıklar mısınız? Asıl böyle yaparak bu taraftarı gerdiğinizin, taraftarı kışkırttığınızın farkında mısınız ey kolluk kuvettleri?[/B][/QUOTE]

Ne vali ne polis tek suçlu yönetim .!! Kimin direktifleri dogrultusunda hareket ediyor polis jandarma kolluk kuvvetleri dersin.? Vali degilmi evet.? Valilige bu kadar kati sartlar koymasini isteyende yonetim .!!

DOGU_BEY 17.04.2012 00:52

[B][QUOTE=HARG58;781233]Ne vali ne polis tek suçlu yönetim .!! Kimin direktifleri dogrultusunda hareket ediyor polis jandarma kolluk kuvvetleri dersin.? Vali degilmi evet.? Valilige bu kadar kati sartlar koymasini isteyende yonetim .!![/QUOTE]

elbette o da işin perde arkası... sen de haklısın hocam; bu sorun derin bir yara olmuş inşallah neşter vurulur artık...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:43.