SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Eskişehirspor 1-1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34121)

GokhanTurna 16.04.2012 17:46

Cevap: Eskişehirspor-Sivasspor

Abartısız söylüyorum Kamara'yı oynatmazsak rahat alırız aynı kadro ve taktik ile. İnşallah değiştirmez hocam kadroyu. Tabi Grosicki ve Erman gününde olurlarsa rahat alırız

bigacti0n58 16.04.2012 19:06

arkadaşlar ben kalpten,yürekten inanıyorum süper finaldeki grubumuzu istersek rahat bir şekilde bitiririz ALLAH'ın izniyle bence biz şimdiden transfer hazırlıklarına başlayalım ben şahsen Faruk Taşseten ile görüşüyorum transferde izstediklerimizi söyleye biliriz bence.Sizcede uygun olmaz mı ??:confused:

kamışlı58 16.04.2012 19:28

rıza hoca isterse rahat kazanırız

58MUAMMER58 16.04.2012 20:46

[b]HEP SÖYLERİM sivassporun kimle oynadığına bakmam sivassporun nasıl oynadığına bakarım sivasspor gücünü sahaya yansıtırsa eskişehiride geçeriz bursada nasıl pinto batalla bağlantısını kestik yendik eskişehirdede kamara tello bağlantısını kesmeliyiz sivasspor hurraa hücum yapmamalı sakin güvenlikli oynamalyız bu maçlar taktik maçlarıdır 2 li averajı düşünüp en azından yenilmeden dönmekde önemlidir bursayı yendiimiz gibi oynarsak yeneceğimize inanıyorum[/b]

58 SiVaSıM 58 16.04.2012 22:04

inşallah bu maçıda kazanıcaz kazanırsak gruptan büyük ihtimal çıkarız haydi sivassporum yine güldür yüzümüzü intikam alma sırası esesde

Metal Gear 16.04.2012 22:24

Eskişehir'in zemini berbattı.Son durum ne acaba?

adres58 16.04.2012 22:46

Maç 21 inde oynanacak, Eskişehirin ise 24 ünde kupa mücadelesi var. Bu maçta kadro revizyonuna gideceklerdir. Bunu kendi lehimize kullanmamız lazım. Mutlak galibiyet için çıkacağız ve galip geleceğimize ise inancımız sonsuz. Ayrıca Kupa maçlarında galip gelirlerse 2. maç olan kendi sahamızdaki müsabakada hemen hemen aynı tarihe denk geliyor. Bunlar hep avantajlarımız. Lakin lig boyunca böyle ne kadar avantajları yakaladık (Beşiktaş,, Trabzonun Avrupa maçları) ama değerlendiremedik.

İnşallah bu defa play-offları geçmemizde bir engel yok. Tek sıkıntımız baş belası Belediyeden başka...

şarkışla 58 16.04.2012 23:20

Her maçın havası farklıdır.3 gün önce 4 yediğimiz bursa ya,3 gün sonra 4 attık.Onun için Bursa maçına bakıp da yorum yapmamak lazım.Zaten Bursa maçında oynadığımız topu her maç oynasak yenemeyeceğimiz takım mı var.

DOGU_BEY 17.04.2012 00:30

[B][QUOTE=yigidolar06;781154]tipik bir beraberlik maçı[/QUOTE]

aynen abi büyük ihtimal berabere bitecek gibi gözüken bir maç ama erken golle biz maça başlarsak 3 puan da olabilir... 1 puanı cebimize koyup gelmek de kötü olmaz...[/B]

poolat58 17.04.2012 02:40

valla e.şehir son zamnlarda iyi oynuyor inş. kazanırız ama zor maç...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:54.