SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Çok gerideyiz çoook!.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34138)

Harput0658 25.04.2012 12:33

Cevap: Çok gerideyiz çoook!..

Tamam doğru biz anca 20000 kişi toplayabiliriz maça. Ama zaten stadımız 18000 kişilik. Niye yenisini yapıyolar ki? Yapmasınlar en azından [B]bu stad şehrin içinde[/B] ulaşımı kolay. [B]Kale arkalarını yaklaştırdınmı 22000 kişi olur[/B] zaten. [B]Yenisine hiç gerek yok [/B]

poolat58 25.04.2012 12:38

abdullah abi türkiye de kendi shrinde birinci olan iki takım var biri trabzonspor diğeri SİVASSPORUMUZ bunu da yabana atmamak lazım. genel taraftar kitlesi olarak da 7. sıradayız. ama gelin görünki stada gelen yok orası ayrı????? :confused:

favori58 25.04.2012 12:48

Valla bende bank asya maçlarını zaman zaman izliyorum özeallikle Göztepe,Karşıyaka gibi takımların taraftarlarına hayran oluyorum

EsEs2626 25.04.2012 12:50

[QUOTE=poolat58;782533]abdullah abi türkiye de kendi shrinde birinci olan iki takım var biri trabzonspor diğeri SİVASSPORUMUZ bunu da yabana atmamak lazım. genel taraftar kitlesi olarak da 7. sıradayız. ama gelin görünki stada gelen yok orası ayrı????? :confused:[/QUOTE]

İzmirde ki Eskişehi Bursa maçını izlemeni tavsiye ederim :) Türkiye'de Fenerium kartal yuvası gstore olmayan tek şehir ESKİŞEHİR...

poolat58 25.04.2012 12:55

[QUOTE=EsEs2626;782537]İzmirde ki Eskişehi Bursa maçını izlemeni tavsiye ederim :) Türkiye'de Fenerium kartal yuvası gstore olmayan tek şehir ESKİŞEHİR...[/QUOTE]

kardeşim bunu ben söylemiyorum bu sene yapılan anket söylüyor. bursa övünür ya taraftarı ile bursada bursaspor 3. olmuş. ayrıca o dediğn mağzalardan sivasta da yok. ayrıca eskişehir gibi bir öğrenci şehrinde bunların olmaması da ilginç. zaten nüfusun büyük çoğunluğu öğrenci..

EsEs2626 25.04.2012 12:59

Eskişehirde pazar günkü dandik derbide nefer yürüyüş yaptı 100 den fazla formayı toplayıp insanlardan porsuk nefrine attık barlar caddesinde kızılcıklıda :D Antistanbul biz oldukça devam edecek .. twiterdan..
tuğçe @Schizocoel
Eskisehir de derbi izlenmezmis kesinlikle anladim

Tuna Özaslan @TunaOzsln
Eskişehir'de galibiyeti kutlamaya çıkan Fenerbahçeliler bir bir dayak yiyor.

Berk Erdem @BerkErdemm
Eskisehir'de mac izledigimiz yeri eskisehirsporlular basti bira siseleri havalarda.

Sevilay Bükülmez @SevilayBklmz
ve şuanda Eskişehir sokaklarında cimbom ve fener formalılar kovalanıyor. Uvvv cok fena.

Gonca @Failhatun
Es Es taraftarlarının Barlar Sokağı'na dalmasına ne demeli? Yapmayın artık!

poolat58 25.04.2012 13:10

kardeş helal olsun olması gereken de bu zaten. bizde taraftar çok ama binçli tarfatar yok denecek kadar az. birlik yok. ben sizinle kayseri deplasmanında bir maça gittim coşkunuza hayran kaldım. mesela kupamaçında saraçoğlunda çok azdınız ama takımı sanki 30 bin kişi varmış gibi desteklediniz. bizim tarftar 15 bin civarı vardı ama destek çok azdı...

EsEs2626 25.04.2012 13:12

t ederim kardeş neyse konu başka yerlere kaymasın bence şehrin biraz daha bilinçlenmesi lazım bunun için şehir Sivas bayrakları ile donatılabilir küçük yaşta aşılanmalı sivas sevgisi sevgiler saygılar.

poolat58 25.04.2012 13:14

aynen öyle yeni nesile yol göstermek lazım. 3 istanbul yalakalığından uzak tutmak lazım....

favori58 25.04.2012 13:18

[QUOTE=EsEs2626;782539]Eskişehirde pazar günkü dandik derbide nefer yürüyüş yaptı 100 den fazla formayı toplayıp insanlardan porsuk nefrine attık barlar caddesinde kızılcıklıda :D Antistanbul biz oldukça devam edecek .. twiterdan..
tuğçe @Schizocoel
Eskisehir de derbi izlenmezmis kesinlikle anladim

Tuna Özaslan @TunaOzsln
Eskişehir'de galibiyeti kutlamaya çıkan Fenerbahçeliler bir bir dayak yiyor.

Berk Erdem @BerkErdemm
Eskisehir'de mac izledigimiz yeri eskisehirsporlular basti bira siseleri havalarda.

Sevilay Bükülmez @SevilayBklmz
ve şuanda Eskişehir sokaklarında cimbom ve fener formalılar kovalanıyor. Uvvv cok fena.

Gonca @Failhatun
Es Es taraftarlarının Barlar Sokağı'na dalmasına ne demeli? Yapmayın artık![/QUOTE]

Helal olsun Es es size!İşte biz bunu beçeremiyoruz. Hala böyle maçlarda Sivas caddelerinde Sivaslı olan ve utanmadan sırtında bu takımların formasıyla atkısıyla gezenler var.
Doğduğu yaşadığı topraklara sahip çıkan İstanbul yalakası olmayan herkese saygım var. Helal olsun es es

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:25.