![]() |
Cevap: Eneramo resmen ayrılıyor
[b]ENERAMONUN aldığı her 1 $ helali hoş olsun haketti hem sivassporumuzun ligde kalmasında hem bu yıl zirveye oynamasında büyük emeği var bir insan alışamadığı yerde rahat edemez kararına saygı duyulmalı eminim tüm sivaslılar onu çok sevdik eğer sorun 100 200 bin € sa yönetim yanlış yapar yok para değilse sıcak iklimi olan yere gidecekse başka inşallah türkiyede bi takıma gitmez yurtdışına gider ozaman bukadar zoruma gitmez bu adamı bursada antalyada görürsem kahrımdan çatlarım [/b]
|
Yolu açık olsun bu sezon takıma çok katkısı oldu
|
Zorla güzellik olmuyor işte adam geldi geleli gönülsüz duruyor zaten. İç savaştan kaçtı da geldi. Dün yönetime yakın bir arkadaşımdan duyduğuma göre nişanlısı mı eşi mi her neyse o istemiyormuş Sivas'ı... Ne güzel derdi rahmetli dedem İte bak yattığı yere bak
|
Hayırlısı Allah'tan Bahtı Açık Olsun Emeğine Sağlık.Yolu Açık Olsun.
|
defolsun gitsin.bi sezonda onun kadar gol pozisyonuna giren başka forvet oyuncusu yok.70 tane gol pozisyonuna girdi 14 tane atabildi kazma.ben bile bu kadar çok gol pozisyonuna giren bi takımda en 20 gol atardım...
|
ozleyecegiz seni maykillllllll keske gitmeseydin en kotu gunlerimizde bize isik oldun taraftarin sevgilisi oldun ama napalim hayat boyle iste bir varmis bir yokmus misali.......en cokta golden sonra attigin taklayi ozleyecegiz maykil enooooooooo yolun acik olsun KARAYiGiDOOOOOO
|
[QUOTE=58MUAMMER58;785415][b]ENERAMONUN aldığı her 1 $ helali hoş olsun haketti hem sivassporumuzun ligde kalmasında hem bu yıl zirveye oynamasında büyük emeği var bir insan alışamadığı yerde rahat edemez kararına saygı duyulmalı eminim tüm sivaslılar onu çok sevdik eğer sorun 100 200 bin € sa yönetim yanlış yapar yok para değilse sıcak iklimi olan yere gidecekse başka inşallah türkiyede bi takıma gitmez yurtdışına gider ozaman bukadar zoruma gitmez bu adamı bursada antalyada görürsem kahrımdan çatlarım [/b][/QUOTE]
dogru diyosun valla o zaman cok koyar adama |
[B]malesef 2 hafta önce bu konuyu sohbette arkadaşlarla da konuşmuştuk, yalnız ben o zaman özellikle fransadan istendiği yönde bilgiler almıştım, demek ki yurt içinden de teklifler var...sanırım bursa veya antalyaya gidebilir...ama gönül ister ki gidecekse de yurt dışına gitsin burda başka takıma gitmesin..[/B]
|
eneramo trabzon'a transfer olacakmış soylentı var,aslı varmı acaba?:mad::mad:
|
Eneramo napsın nişanlısı sivas iklimini sevmemiş.ya candan geçecek ya canandan.:) yolun açık olsun Eneramo
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:41. |