![]() |
Cevap: Doğa ve Erhan Sivasspor'da
[B]Doğa'dan ümtliydim genç yaşında adından çok söz ettirmeye başlamıştı ancak yıllar geçtikce yeteneğini ilerletmeden çok geriye götürdü şuan ki haliyle yedek olabilecek takıma fazla artısı olmayak bir oyuncu aklımda Eskişehir - Beşiktaş maçında Yusuf'tan üst üste 3 çalım yiyen oyuncu olarak kalacak. Rıza Hoca onun için büyük şans olacak.
Erhan Güven İnanmak dahi istemediğim bir transfer haberi. Bu adam ligin en kötü sağ kanat oyuncusu adamın hiç bir özelliği yok ağır, doğru düzgün orta bile açamıyor 1 kere bile bindirdiğinin görmedim fiziğide iyi değil ve hava toplarında çok zayıf. Bu sene bank Asya'da oynar diye düşünürken Sivasspor'un bu oyuncuyu alması çok şaşırtıcı. En iyi zamanında Beşiktaş'a transfer olduğunda bile Mustafa Denizli çok eleştirilmişti, doğru düzgün de oynamadı zaten, Antalya'ya kiralık gönderildiği zaman defansın ortasında oynadı ve biraz kıpırdar gibi oldu ama hepsi o kadar. Şu haliyle defansın ortasında oynaması imkansız sağ kanatta oynarsada rakibin sol kanat oyuncusu maçın yıldızı olur gollerin çoğunuda orda yeriz. Abdurrahman'ın en formsuz hali bile Erhan'dan 10 kat daha iyidir hatta Murat Sözgelmez bile çok daha iyidir. İnşallah ben yanılırım.... Eskişehirden ayrılmak üzere olan Koray Arslan o bölge için harika bir tercih olurdu.[/B] |
Doğa fena transfer değil de Erhan transferi bizim çapımımızı gösteriyor orta yapamaz yanındakine pas atamaz teknik 0 Uğur Kavuk yanında daniel alves kalır o derece:mad:
|
sağ bek alternatifi çok iyi oldu ugur neredeyse bi sezon tek başına oynadı o mevkide
|
Eğer doğruysa vasat transferler.Yedek olurlar.
Bizim transferde öncelik vermemiz gereken mevkiler belli; 1 kaleci, 1 sol açık(kamilin yerine), 1 oyun kurucu(ermanın yerine), 2 forvet(eneramonun yerine,cihan zaten yetersizdi kiralık veriliyormuş) Bunlara ilaveten; 1 sağ açık cerny ye alternatif(hoca zaman zaman oynatsa da pedriel sağ açık değil) 1 sol bek (hayrettinin nasıl oynayacağı muamma,ziya nın defansif yönü yetersiz kağanı hiç yazmaya gerek yok) |
Erhan Güven eh işte diyeyim, mevkisinde adama ihtiyacımız olduğu için alınır yoksa takım seviyesini yükseltecek bir adam değil. Yani Uğur Kavuk ile eş değerde, bir Uğur Uçar olsa ben de uçardım... Amaaaa Doğa'ya çok sevindim. Mehmet Nas ile anlaşmaya bile gerek yoktu aslında Doğa'yı alıyorsan...
|
orta sahamız daha dirençli hale geldi kadir kıvanç mehmet nas doğa hepside yaklaşk oalrak birbirine benzeyn oyunculr.Erhan'ın gelmesiyle de sanırm uğur kavuktan kurtlacaz :D
|
Doğa iyi oyuncu ilk 11 oynayabilir ama Erhan Uğuru kesemez inşallah bizi şaşırtır...
|
Doğa Kaya yılmadan mücadele eden bi oyuncu Kadir ile uyumlu bir ikili olabilirler diye düşünüyorum. Erhan Güven transferi ile de sağ bekteki alternatifsizlik sona ermiş oldu.
|
Oyuncu adi yasi
Nihat Sahin 23 Atilla Koca 32 Jacques Faty 28 Jakub Navratil 28 Murat Akça 22 Hayrettin Yerlikaya 31 Uğur Kavuk 33 Ziya Erdal 24 Kamil Grosicki 24 Mehmet Nas 33 Milan Cerny 24 Kadir Bekmezci 27 Erman Kılıç 29 Kıvanç Karakaş 27 Pedriel Suarez 25 su an mevcut oyuncular bunlar olacak anlasilan Yas Ortalamasi : 27,33 Eger dogru ise Erhan GÜVEN :29 Doga KAYA :27 Bunlarin yas ortlamasi da katilinca :27,45 civari oluyor takim yas ortalamasi Bu asamaya kadar problem yok ancak bundan sonrada transfer edilecek olanlarin yaslari buyuk olursa o zaman sikinti olur Allah göstermesin gecen yil besiktas ve antalya ligin en yasli takimlariydi ve durumlari ortadaydi. Umarim korkulan olmaz |
doğa ve erhan da çok güzel transferler bu isimler beni çok umutlandırdı hayırlı uğurlu olsunn
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:01. |