SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Doga ve Erhan Sivasspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34285)

Besyo_cu 16.05.2012 15:27

Cevap: Doğa ve Erhan Sivasspor'da

[B]Doğa'dan ümtliydim genç yaşında adından çok söz ettirmeye başlamıştı ancak yıllar geçtikce yeteneğini ilerletmeden çok geriye götürdü şuan ki haliyle yedek olabilecek takıma fazla artısı olmayak bir oyuncu aklımda Eskişehir - Beşiktaş maçında Yusuf'tan üst üste 3 çalım yiyen oyuncu olarak kalacak. Rıza Hoca onun için büyük şans olacak.

Erhan Güven İnanmak dahi istemediğim bir transfer haberi. Bu adam ligin en kötü sağ kanat oyuncusu adamın hiç bir özelliği yok ağır, doğru düzgün orta bile açamıyor 1 kere bile bindirdiğinin görmedim fiziğide iyi değil ve hava toplarında çok zayıf. Bu sene bank Asya'da oynar diye düşünürken Sivasspor'un bu oyuncuyu alması çok şaşırtıcı. En iyi zamanında Beşiktaş'a transfer olduğunda bile Mustafa Denizli çok eleştirilmişti, doğru düzgün de oynamadı zaten, Antalya'ya kiralık gönderildiği zaman defansın ortasında oynadı ve biraz kıpırdar gibi oldu ama hepsi o kadar. Şu haliyle defansın ortasında oynaması imkansız sağ kanatta oynarsada rakibin sol kanat oyuncusu maçın yıldızı olur gollerin çoğunuda orda yeriz.

Abdurrahman'ın en formsuz hali bile Erhan'dan 10 kat daha iyidir hatta Murat Sözgelmez bile çok daha iyidir. İnşallah ben yanılırım....

Eskişehirden ayrılmak üzere olan Koray Arslan o bölge için harika bir tercih olurdu.[/B]

noname87 16.05.2012 15:28

Doğa fena transfer değil de Erhan transferi bizim çapımımızı gösteriyor orta yapamaz yanındakine pas atamaz teknik 0 Uğur Kavuk yanında daniel alves kalır o derece:mad:

shang 16.05.2012 15:33

sağ bek alternatifi çok iyi oldu ugur neredeyse bi sezon tek başına oynadı o mevkide

skep06 16.05.2012 15:39

Eğer doğruysa vasat transferler.Yedek olurlar.

Bizim transferde öncelik vermemiz gereken mevkiler belli;
1 kaleci,
1 sol açık(kamilin yerine),
1 oyun kurucu(ermanın yerine),
2 forvet(eneramonun yerine,cihan zaten yetersizdi kiralık veriliyormuş)
Bunlara ilaveten;
1 sağ açık cerny ye alternatif(hoca zaman zaman oynatsa da pedriel sağ açık değil)
1 sol bek (hayrettinin nasıl oynayacağı muamma,ziya nın defansif yönü yetersiz kağanı hiç yazmaya gerek yok)

Kibrisli 16.05.2012 15:53

Erhan Güven eh işte diyeyim, mevkisinde adama ihtiyacımız olduğu için alınır yoksa takım seviyesini yükseltecek bir adam değil. Yani Uğur Kavuk ile eş değerde, bir Uğur Uçar olsa ben de uçardım... Amaaaa Doğa'ya çok sevindim. Mehmet Nas ile anlaşmaya bile gerek yoktu aslında Doğa'yı alıyorsan...

legolass 16.05.2012 15:56

orta sahamız daha dirençli hale geldi kadir kıvanç mehmet nas doğa hepside yaklaşk oalrak birbirine benzeyn oyunculr.Erhan'ın gelmesiyle de sanırm uğur kavuktan kurtlacaz :D

babapiton 16.05.2012 15:57

Doğa iyi oyuncu ilk 11 oynayabilir ama Erhan Uğuru kesemez inşallah bizi şaşırtır...

35kağan58 16.05.2012 16:00

Doğa Kaya yılmadan mücadele eden bi oyuncu Kadir ile uyumlu bir ikili olabilirler diye düşünüyorum. Erhan Güven transferi ile de sağ bekteki alternatifsizlik sona ermiş oldu.

benozgurr 16.05.2012 16:37

Oyuncu adi yasi

Nihat Sahin 23
Atilla Koca 32
Jacques Faty 28
Jakub Navratil 28
Murat Akça 22
Hayrettin Yerlikaya 31
Uğur Kavuk 33
Ziya Erdal 24
Kamil Grosicki 24
Mehmet Nas 33
Milan Cerny 24
Kadir Bekmezci 27
Erman Kılıç 29
Kıvanç Karakaş 27
Pedriel Suarez 25

su an mevcut oyuncular bunlar olacak anlasilan

Yas Ortalamasi : 27,33

Eger dogru ise Erhan GÜVEN :29
Doga KAYA :27

Bunlarin yas ortlamasi da katilinca :27,45 civari oluyor takim yas ortalamasi
Bu asamaya kadar problem yok ancak bundan sonrada transfer edilecek olanlarin yaslari buyuk olursa o zaman sikinti olur Allah göstermesin gecen yil besiktas ve antalya ligin en yasli takimlariydi ve durumlari ortadaydi. Umarim korkulan olmaz

xremix 16.05.2012 17:00

doğa ve erhan da çok güzel transferler bu isimler beni çok umutlandırdı hayırlı uğurlu olsunn

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:01.