![]() |
Cevap: efsane demirspor bankasyada!!!
Zenginlerin & Sosyetenin takımı Adanasporu değil, Halkın & İşçilerin takımı Adana Demirsporu her zaman tercih ederim ...
Hoşgeldin 1.lige Demirspor ... |
[QUOTE=myway;789680]seversin yada sevmezsin bu sana kalmış ama sen sevmiyorsun diye yada onlar seni sevmiyor diye bu adamların efsane oldugu gercegini degiştirmez.
sahip oldukları siyasi bakışı hayat görüşlerini ben de sevmiyorum ama bu adamlar takımlarına baglılıklarıyla taraftarlıklarıyla farklılıklarıyla efsane olmuştur çoktan. 2.lig harika bi lig oldu keşke sakarya kocaeli de ayakta kalabilse karşıyaka göztepe urfa adana takımlarının arasında onları da görmek isterdim bunun adı oyun. rekabet guzeldir. sahada 90 dk düşman olursun sonra o orda biter çıkınca o adam taraftar değil insandır. böyle bakmak lazım. ayrıca gelsinler süper lige herkes davetlimiz ki yenmedıgımız takım kalmasın :) maçı izledim emekleri için adana demirsporu destekledım sevmesem de. hoşgelmişler.[/QUOTE] güzel bir bakışaçısı.90 dakika bitince taraftar gider insan kalır.hepisi bizim insanımız. |
Adana Demirspor'un Bank Asya Ligine gelmesinden çok ben taraftarına hayran oldum. Yoksa yorumlardaki arkadaşlar gibi gelmesini isteyip istemem ile alakalı değil benim duygularım. Gelen ağam, giden paşam. SİVASSPOR'um geldi ya o yeter bana. Yeter ki SİVASSPOR Süper Lig'den gitmesin alt liglere gerisi benim için önemli değil. Kalıcı olalım önemli olan o.
Burada örnek almamız gereken dünkü taraftarlar. Adamlar 2. Ligden Bank Asya 1. Lige çıkıyor, kilometrelerce uzaktan 100 otobüs ile geliyor, keza Fethiyespor taraftarları da öyle bizler ağzımızın içerisindeki stada yürüyerek gelmiyor, gelsek de doğru dürüst destekleme, tezahürat yapmıyoruz. Taraftarlık bilincimiz gelişmedi halen 2. Lig, 3. Ligdeyiz taraftar olarak takım Süper Ligde olsa ne yazar. Destek lazım destek. Bu arada şu da dikkatimden kaçmadı. Bizler stada girerken (affedersiniz biraz kaba olacak utanmasalar donumuza kadar arayacaklar) küçük bayrak sopalarını alırlar, gazeteleri toplarlar vs. vs. gerek Adana gerek Fethiye taraftarları o meşaleleri maytapları nasıl içeri alıyorlar aklım ermiyor. Federasyonun, emniyetin, güvenlikçilerin (ve hatta Sivasspor yönetiminin) biz Sivasspor taraftarıyla alıp veremediği nedir çözemiyorum. Yeni sezonda yönetimden bu konuda ve stada giriş çıkışlarda daha radikal kararlar almasını bekliyorum. |
Bank Asya daha zevkli hale gelecek. Göztepe- Karşıyaka, ADS-Adana derbileri var. Ankaragücü de alt ligde. Bu takımların taraftar grupları sağlam. Tribünler zevk verir.
Adana demirspor taraftarını sevmem ama yaptıkları tribüne şapka çıkarırım. bkz. [url]www.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=OIgSx284n_s[/url] |
Hoşgeldin Adana!!!
|
[QUOTE=yigidolar06;789671]Adana demirsporun 17 yıl süper ligte nasıl süper lige çıktığını bilsen bunları yazmazdın gençliğine veriyorum biraz tarihimizle ilgili büyüklerinden bilgi alsan iyi olur sivas halkı sivassporlular adana demirsporu hiç hiçama asla sevmezler bu böyledir
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=35884&token=42771][img]http://resimzade.com/Show.html?i=35884&token=42771[/img][/url] Yılmaz Güney ne demiş mektubunda Muharrem abileri adana demirsporu 1973 yılında nasıl şampiyon yaptıklarının bir kanıtıdır[/QUOTE] Şimdi ne alakası var bunun. Adam mektubunda "Sivas yenilgisine üzüldüm" demiş. Mersine yenilseydi "Mersin yenilgisine üzüldüm" diyecekti. Yılmaz Güneyin siyasi görüşü yüzünden Adana DS u suçlayamazsın. Herkes istediği takımı tutmakta özgürdür. [B]Önemli olan Kardeşçe yaşayabilmek.[/B] [U]Biz böyle ayrımcılık yaptıkca millet olarak bişey kazanamayız.[/U] |
mersin idman yurduda bank asyada olsaydı ads-miy derbisi
|
Asıl kavga adanasporla adanademirspor maçında olur birbirlerini hiç sevmiyorlar :)
|
içkici kominist müpdezel holiganlar en kısa sürede amatöre giderler umarımmm
|
Cevap: Efsane Demirspor Bank Asya'da!!!
keşke fethiye cıksaydı adana en sevmediğim ildir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:56. |