SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Es Es'de Talip (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34462)

kürşadın soyu 21.06.2012 22:04

Cevap: Es Es'de Talip

büyük ihtimal bize gelecek. Rıza hoca yaş tahtaya basmaz. Bir de ne olur Karabükten Sheltonu alın ne olurrrrrr:)

aRsima58 21.06.2012 22:08

Kaliteli bir oyuncuya benziyor alabilirsek takım için katkısı olur..

asabibaba 21.06.2012 23:19

[B]3 tunuslu ile anlaşılmış ama kimler bilmiyorum;)ve en önemlisi de Eneramo ortada kalmış zaten hakkında da bugünler de haber yok geçen yıldan daha eksiğe geri gelirse bize şaşmayın [/B];)

babapiton 21.06.2012 23:23

[QUOTE=asabibaba;792563][B]3 tunuslu ile anlaşılmış ama kimler bilmiyorum;)ve en önemlisi de Eneramo ortada kalmış zaten hakkında da bugünler de haber yok geçen yıldan daha eksiğe geri gelirse bize şaşmayın [/B];)[/QUOTE]

tunuslumu tunus ligindemi oynuyor ?

asabibaba 21.06.2012 23:27

[QUOTE=babapiton;792564]tunuslumu tunus ligindemi oynuyor ?[/QUOTE]
[B]
sanırım ligde oynuyor [/B]

babapiton 21.06.2012 23:29

[QUOTE=asabibaba;792565][B]
sanırım ligde oynuyor [/B][/QUOTE]

meraklandırdın beni şimdi :)

asabibaba 21.06.2012 23:35

[QUOTE=babapiton;792566]meraklandırdın beni şimdi :)[/QUOTE]

[B]az önce misafirim vardı akşam oturmasında eski kulağı kesiklerden :D onunla konuştuk o bana ismi bir garip olan topçuyla birlikte 2 tane daha tunustan oyuncu almışlar dedi ... ben hemen hopladım ....... BİR GİTSELERDE BUNU PAYLAŞSAM OLDUM[/B] :))))))

babapiton 21.06.2012 23:37

[QUOTE=asabibaba;792567][B]az önce misafirim vardı akşam oturmasında eski kulağı kesiklerden :D onunla konuştuk o bana ismi bir garip olan topçuyla birlikte 2 tane daha tunustan oyuncu almışlar dedi ... ben hemen hopladım ....... BİR GİTSELERDE BUNU PAYLAŞSAM OLDUM[/B] :))))))[/QUOTE]

İsmi garip olan Aatif dır :) 1.tunuslu Ndouassel 2. ?

asabibaba 21.06.2012 23:38

[QUOTE=babapiton;792568]İsmi garip olan Aatif dır :) 1.tunuslu Ndouassel 2. ?[/QUOTE]

[B]aynen ...3. kim onu bir yere koyamadım ama sanırım oda forvet[/B]

eyuphulagu 21.06.2012 23:58

[QUOTE=asabibaba;792563][B]3 tunuslu ile anlaşılmış ama kimler bilmiyorum;)ve en önemlisi de Eneramo ortada kalmış zaten hakkında da bugünler de haber yok geçen yıldan daha eksiğe geri gelirse bize şaşmayın [/B];)[/QUOTE]

Asabibaba tekrar teşekkürler...Eğer dediklerin doğruysa ;1.si eğer büyük aksilik olmazsa Çad'lı forvet oyuncusu olacak..2.si 10 numara oynayan bir orta saha olacak diye düşünüyorum..3.oyuncu da forvet olacak;bu oyuncu herhalde basına sızdırılmadı diye düşünüyorum...Aatif diye adı başlayan oyuncu arkadaşlar Tunuslu değil Fas'lı bir oyuncu;bu oyuncuyla Sivassporun dışında Eskişehir hatta G.Antep'in de ilgilendiğini duydum...Sivasspor belki bu oyuncuyu şimdilik askıya almış olabilir...Benim gönlümden geçen oyuncu Mahmoud Razak Fadlallah ;yani SHİKİBALA...Forvet için ise Çad'lının dışında 2. bir oyuncu daha alınacakmış....Bu oyuncu kim olacak acaba?Acaba sivasspor yine Grosecki ve Enaramo olaylarında olduğu gibi sağ gösterip sol mu vuracak..Keşke öyle yapıp biraz daha fiyat artırıp Mısırlı oyuncu Shikibala mı alınacak..Bugün akşam Shikibala nın 12 dak. lık bir videosunu daha izledim...Gerçekten bu oyuncuya bir kez daha hayran oldum...Bence sivasspor bütün imkanları zorlayıp Shikibala yı tarnsfer etmeli...Shikibala gerçekten 1. sınıf bir oyuncu..Bu oyuncu 2-3 yıllığına da kiralık alınabilir...Eğer forvet ve orta saha Tunus liginden se bizim cingöz yiğidolar Tunus ligini ve takımlarını tarayarak bu oyuncuları rahatlıkla bulur...Transfermark da ve Wikipedi de Tunus ligi takımları ve oyuncuların listesi var;haydi yiğidolar bulun şu oyuncuları....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:39.