![]() |
Cevap: Sivasspor - AS Monaco
[QUOTE=babapiton;796244]Maç tv2 sportta yayınlanacak ==>> [url]http://tv2sport.dk/[/url][/QUOTE]
gardas ben üye oldum. sonra bi görüntü aciliyor ve tek danimarkalilarin izleyebilecigini söylüyor :( yardim ede bilen varsa etsin ltf |
buraya girdim monaco-sivasspor yazıyordu tıkladım oradaki videoya tıkladım ama üye girişi felan geldi üye olmak mı gereiyor acaba???
|
Lig tv gibi ücretli bir kanalmış ayrıca danimarka dışında izlenmeye izin vermiyor...üzerinde çalışıyorum halledebilirsem proxy le falan haber veririm
|
ozledimeskiyi ve münihliyigido ya fikirleri icin cok cok tesekkür ederim ben fikirlerle pankart yaptim sadece asil tesekkürü önce ozledimeskiyi arkadasima sonra münihliyigido ya etmek lazim :)
|
mac margarethe danzi stasse 7 demi ? esv sporpark
|
[QUOTE=münihli_58;796268]ozledimeskiyi ve münihliyigido ya fikirleri icin cok cok tesekkür ederim ben fikirlerle pankart yaptim sadece asil tesekkürü önce ozledimeskiyi arkadasima sonra münihliyigido ya etmek lazim :)[/QUOTE]
Rica ederiz Konu Sivasspor olunca elimizden geleni yapıyoruz. Maçta bizden birinin olması fotolar için site site dolaşmayacağımız için mutluyuz ;) |
[QUOTE=CeZa58cCc;796269]mac margarethe danzi stasse 7 demi ? esv sporpark[/QUOTE]
evet margarethe danzi straße 21 |
Ben kactim maca gidiyorum bilgileri paylasirim sizlerle fotolar mactan sonra aeo
|
ınsallah yenerız ya izlenirz :)
|
Ya Sivasspor Tv olsaydi ne güzel izlerdik Hazirlik maclarini filan nerdeeeeee!
Insallah yabanci Kanal da olsa bir Link bulurum! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:29. |