SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   MİCHAEL OWEN SİVASSPOR'A DOĞRU... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34592)

asabibaba 24.07.2012 11:25

Cevap: MİCHAEL OWEN SİVASSPOR'A DOĞRU...

[QUOTE=eyupk;796930]Bu transferi yaparsağız çok konuşuluruz gündemde, benim tek çekincem Owen'in yaşı.[/QUOTE]

[B]Boşver yaşını kenarda otursun Abdulkadir'e goooooo goooooo diye bağırsın yeter[/B];););)

eyupk 24.07.2012 11:35

[QUOTE=asabibaba;796935][B]Boşver yaşını kenarda otursun Abdulkadir'e goooooo goooooo diye bağırsın yeter[/B];););)[/QUOTE]
birazda yıldız futbolcu izleyelim diyonuz he :-) hayırlısı olur inşallah.

eyupk 24.07.2012 11:43

Valla ne yalan söylüyüm bende çok heyecanlandım, olursa bombayı patlatırız, birde bu takımı şampiyon etti mi daha ne isteriz.

bugra5858 24.07.2012 11:53

Kasımpaşa'da ilgileniyormuş.İstanbul dururken Sivas'a gelmez.

PETKOVİC 24.07.2012 11:55

[QUOTE=poolat58;796933]LİVERPOOL==>REAL MADRİD==>NEW CASTLE UNİTED==>MANCHESTER UNİTED==>SİVASSPOR

BAŞKA SÖZE GEREK YOK :)[/QUOTE]

kariyerinin zirvesini bizde yapar gelirse dimi :D

SiWaSSpOr 4ewer 24.07.2012 11:57

Aslında tecrübeli ve yıldız bir isim ama 7 yıl sakatlıkla uğraşmış bizde de skatlanırsa elimizde kalır diye düşünüyorum .

yorumyapıyombenya 24.07.2012 11:57

İmkansız bir transfer ama eğer milyonda bir ihtimal gerçekleşir de gelirse forma satışı patlar, arkadaşlarıma en az 20 forma alır hediye ederim

eyupk 24.07.2012 11:59

[QUOTE=bugra5858;796939]Kasımpaşa'da ilgileniyormuş.İstanbul dururken Sivas'a gelmez.[/QUOTE]

o Kasımpaşa'nın ben, neyse. Adamlar daha yeni süper lige çıktılar, parayı nerden buluyorlarsa müthiş oyuncuları alıyorlar.

eyupk 24.07.2012 12:00

[QUOTE=yorumyapıyombenya;796942]İmkansız bir transfer ama eğer milyonda bir ihtimal gerçekleşir de gelirse forma satışı patlar, arkadaşlarıma en az 20 forma alır hediye ederim[/QUOTE]
bizlerede alırsın artık forma :-)

pover58 24.07.2012 12:05

ya neden olmasın arkadaşlar belki başarıya ihtiyaç duyar gelir burda kral olur.bekide gelir burda ben eskidende kraldım şimdide kralım der.paraya filan ihtiyacı yoktur ama herşeyde para degil.burda kendisini tekrar gösterir.yani olurmu olur bence zor ama imkansız degil.kaldıki sivassporda o kadar küçük bi takım degil.her şey bi tarafa varya ben bile heyacanlandım yav adam yılların kralı.düşününsene owen 4 eylülde maça çıkıyor varlıgı yeter be rakip ondan otomatikman tırsar.bizim oyuncular aleksten filan azmı korktu onların karşısına gelince ayakları titriyordu gözümle gördüm ya .bize harbi doping olur.bakarsın başarılıda olur .olurmu olur umarım olur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:47.