![]() |
Cevap: Şimdi de Ziya mı?
fener haberi değil ya birilerini rahatsız etmiş transfer teklifi :)
|
Bu çocuğu vermesinlerde ne yaparlarsa yapsınlar...Çok iş yapacak bu daha Sivasta...
|
[QUOTE=HALIL;797436]saçmalik inanmiyorum gs ne yapsin ziya'yi[/QUOTE]
Bu kadar saçma bir düşünce olamaz. Sen mevki oyuncusunun hele hele yan bek yetiştirmenin ne kadar zor olduğunu biliyormusun. Kaldıki Ziyanın orta saha özellikli bir topçu olduğunu biliyormusun. Bilmiyorsan o zaman Anadolu Üsküdar da hangi mevki oynadığını bir araştır. Ayrıca Kayseri Amrabatı isteyen takımlara karşı neler söylemişti. En kıymetli üç topçusunu isteyerek cevap vermişti. Gerçekleştiremediler ama istediler. Bu şu demek oluyor sevgili HALIL, bizim oyuncumuz her zaman değerlidir. Hiç bir takım bizim takımdan üstün değildir. Ne münasebet GS ne yapsın Ziyayı. O kısaca bizim gözbebeğimiz. Çıkar ver gözbebeğini tek göz kal demek istemek gibi bir şey. Bizde ki mental eksikliği işte.... |
Normalde insanlara karşı agır sözler söylemeyi sevmem. bu söylediklerim malum şahısların tamamen sportif bilgisine olup şahsına degildir. Öncelikle bunun altını çiziyim.
Ziya Erdal'ı ben şu an fb nin kayseriden aldıgı hasan ali kaldırım da dahil sözde 3 büyük takımın hiçbirinin sol bekine degişmem.. Super ligde degişecegin bi sol bek var mı deseniz açıkcası o da yok. 90 dakika terinin son damlasına kadar mücadele eden. Sıfıra kadar inen pas ve orta yapma ve en önemlisi bi bek için asist yetenegi olan bi oyunucuyu neden begenmezsiniz? Gökhan gönülün sakatlık sonrası formsuzlugu sonrası belki bek oyuncuları içinde en istikrarlısı Ziya Erdaldır. Süper Ligde 35 maç oynayan bi istikrar abidesi. En önemlisi alt yapımızdan çıkardıgımız Sivasın çocugu Ziya Erdal. Arkadaş futboldan anlamıyorsanız Sinemaya gidin tiyatro izleyin yok illa sporla alakam olsun diyorsanız gidin Semih Saygıneri izleyin. Ama Allah için gelip şurda boş boş yorum yazmayın. Kamili satalım üzülmem Ziyayı satalım üzülürüm. Ziya gidecekse hakkını almalıyız. Hasan Ali Kaldırım denilen orta yapma özürlü topcunun degeri 4 milyon euroysa bizim Ziyamızı 5 milyondan ucuza satmak ihanettir.!! |
[QUOTE=85200258;797474]Normalde insanlara karşı agır sözler söylemeyi sevmem. bu söylediklerim malum şahısların tamamen sportif bilgisine olup şahsına degildir. Öncelikle bunun altını çiziyim.
Ziya Erdal'ı ben şu an fb nin kayseriden aldıgı hasan ali kaldırım da dahil sözde 3 büyük takımın hiçbirinin sol bekine degişmem.. Super ligde degişecegin bi sol bek var mı deseniz açıkcası o da yok. 90 dakika terinin son damlasına kadar mücadele eden. Sıfıra kadar inen pas ve orta yapma ve en önemlisi bi bek için asist yetenegi olan bi oyunucuyu neden begenmezsiniz? Gökhan gönülün sakatlık sonrası formsuzlugu sonrası belki bek oyuncuları içinde en istikrarlısı Ziya Erdaldır. Süper Ligde 35 maç oynayan bi istikrar abidesi. En önemlisi alt yapımızdan çıkardıgımız Sivasın çocugu Ziya Erdal. Arkadaş futboldan anlamıyorsanız Sinemaya gidin tiyatro izleyin yok illa sporla alakam olsun diyorsanız gidin Semih Saygıneri izleyin. Ama Allah için gelip şurda boş boş yorum yazmayın. Kamili satalım üzülmem Ziyayı satalım üzülürüm. Ziya gidecekse hakkını almalıyız. Hasan Ali Kaldırım denilen orta yapma özürlü topcunun degeri 4 milyon euroysa bizim Ziyamızı 5 milyondan ucuza satmak ihanettir.!![/QUOTE] [IMG]http://www.sanalda1numara.net/attachments/gifler/58993d1339428586t/alkis-gif-bravo-gifleri-hareketli-alkis-gifleri-alkis-gifleri-alkis-gifleri-11081337.gif[/IMG] |
Diyelim ki Ziya Kayserisporun futbolcusu ve basında bu haber çıkıyor..Şimdi bu habere inanmayan Fatih Terim bu oyuncuyu ne yapsın diyen arkadaşlar yine aynı şeyleri mi yazardı yoksa Kayserisporun yönetimini överek bizim yönetime niye böyle gençlere önem vermiyor diye gömermiydi ? Bunu gerçekten merak ediyorum...
|
[QUOTE=HALIL;797436]saçmalik inanmiyorum gs ne yapsin ziya'yi[/QUOTE]
Hakan Balta dan iyidir balta solda oynuyor gs de Ziya 10 kere oynar |
ziyanin üstünde 3 oyuncu verilerse olur :D
|
hasan ali kaldirim hic begenmedigim bir oyuncu
milli maclarina baktim hata ingolstadtada gördüm adam korkak cok ama önü bos olsun öne kosuyor topu veriyor biri yine sonra geriye pas veriyor yani birkerede kosupta bi orta yapamadi bu nasil fenere gitti hata nasil millit takima girdi anlamis degilim bugüne kadar yani özelligi olmayan bir oyuncu! ziya hasana 5 ceker |
[B]Türk futbolunda sol bek sıkıntısı olduğu kaçınılmaz bir gerçekken neden bunu bir fırsata dönüştürmeyelim ?
Arkadaşlarında dediği gibi Ziya'dan iyi kaç tane yerli sol bek ismi sayabilirsiniz?Ben göremiyorum şahsen.. Yabancı kontenjanı olduğu için ne oluyor;eller yerliden yana tercih yapmak mecburiyetinde kalıyor. Futbolda futboldan anlamak kadar ticaretten de anlamak lazım.Bizde bunu fırsata döştürecek yönetim var mı ki ?[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:50. |