SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Taraftarın İstekleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34650)

Soyözen 08.08.2012 16:00

Cevap: Taraftarın İstekleri

[QUOTE=chatlaq;799672]Amblemler konusunda sanırım ikimiz rahatsızız. Yukardakilerin hepsine katılıyorum.

[/QUOTE]

Amblemler konusunda rahatsız olanlara beni de ekleyin. Bence bu sıkıntıların en önde gelenlerinden biri ama sanırım herkes aynı görüşte değil.

şamatacılar 08.08.2012 16:02

bu sorulara cevap aramayın. boşuna beklersınız zamanınıza yazık gençlik. bu sorunlar kimin umrunda ? bir muhatap Var mı karşınızda?

YOKKKKKKKKKK... !!!

58hsn58 08.08.2012 16:11

eger bu sorunlarin bi kactanesi duzelirse, taraftar yine cogalir bence...

hepside birbirinden onemli sorunlar, insallah yonetim sesimizi duyarda, ilerleme olur...

58akif34 08.08.2012 16:13

Yönetim taraftara destek olmalı yanlız bırakmamalı polisle tanıştığında veya güvenlik le olaya müdahale etmeli giriş çıkışlarda belgesi taraftardan önce parasını veren taraftar statta yerini almalı eğer ücretsiz taraftar alınacaksa normal Taraftar zarar görmeyecek şekilde olmalı

münihli_58 08.08.2012 16:19

Allah göstermesin ama sehitlerimiz olunca taraftara türk bayragi dagitilsin siyah forma giyelim stadda tek tek isimleri okunsun tezahürat yapalim sehitlerimiz adina ama rakip tribünle karsilikli dayanisma olsun yani

münihli_58 08.08.2012 16:23

Biraz gündemi takip edelim ya lig sadece hafta sonu oynaniyor hafta ici bir gelisme olursa onu göz önüne serelim aktif olalim ve cekirdek satisi durdurulsun!!!

hoLiGan Enes 08.08.2012 16:58

[B][B]Resmi sitemizin güncellenmesi
Yönetimin taraftar grublarıyla işbirliği yapması

Harika bir konu herkesin istediğinde bütünleşerek bunu yönetime bi mektup ile bildirebiliriz.[/B][/B]

kara 08.08.2012 17:07

[B] 1- [/B] Taraftarın daha coşkulu olması ve rakip takıma baskı için davulların içeri alınması eskişehir taraftarı içeriye bando ekibiyle giriyor.
[B] 2- [/B] Pankart ve bayraklar içeri alınsın uzaktan bakınca hiçte taraftar varmış gibi durmuyor stadda.
[B] 3- [/B] Basın sözcümüz olmalı ama gerçekten o görevi yerine getirebilecek birisi olmalı.

HALIL 08.08.2012 18:33

bos konusmayan bir basin sozcususu istiyoruz bu taraftar çok bilgisiz kaliyor rezalet skandal :mad: !!!

biz de taraftarlar olarak stadi doldurmamiyiz her ne olursa olsun

adres58 08.08.2012 18:58

Yönetim ile taraftar arasında bir toplantının hasıl olmasını istiyoruz, hatta TALEP EDİYORUZ... Çünkü birebir temas, sorunları daha kolay aşmamızı ve çözümün sağlanması adına daha etkin olacağı kanaatindeyim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:44.