![]() |
Cevap: Haklısın Rıza Hocam!
SEZER ÖZTÜRK'Ü KİRALAYALIM FENERDEN ADAMLAR GÖZDEN ÇIKARMIŞ DURUMDA ÖZER DE DÜŞÜNÜLEBİLİR. GALATASARAY DA CEYHUN VE YEKTAYI KİRALAMAYI DÜŞÜNÜYOR ALLAH AŞKINA ALALIM ŞUNLARDAN BİRİNİ EN AZINDAN BU SENE İDARE ETSİN
|
Kİmse kimseyi istifaya davet etmesin.antepten alınacak gençlervari facia (allah korusun ama) kendilerine gerekeni yaptırır
|
Abi insallah antepi yenip geliriz yoksa aksini hic düsünmek bile istemiyorum hükmen maglup olmak belkide 7 tane yemekten daha iyi! Sitem etmeye hakkimiz var!!!!!!
|
7-1 lik skor pek hazmedilecek bir skor değil bence bunun sebebı cok kosan defansif ortasaha eksikliği ve ileride top tutamama yanı kıvanc ve eneramo eksıklıgı kımse bu skora aldanmasın bız bu sezon lıgı sallayacaz kımse dert etmesın kaldıramayacagı laflar ve sözlerde söylemesin ilerde zorunuza gidecek seyler olabılır sessız bır sekılde lıgı beklemek bence mantıklı olan
|
[QUOTE=58akif34;800650]7-1 lik skor pek hazmedilecek bir skor değil bence bunun sebebı cok kosan defansif ortasaha eksikliği ve ileride top tutamama yanı kıvanc ve eneramo eksıklıgı kımse bu skora aldanmasın bız bu sezon lıgı sallayacaz kımse dert etmesın kaldıramayacagı laflar ve sözlerde söylemesin ilerde zorunuza gidecek seyler olabılır sessız bır sekılde lıgı beklemek bence mantıklı olan[/QUOTE]
akif hocam açıkcası ben bu mağlubiyeti dün ki kadroyu gördükten sonra, şu oyuncumuz yok bu oyuncumuz yok diye birilerine bağlamak istemiyorum. en fazla 3-4 isim dışında tam kadroyuz.yerlerine oynayan oyuncularda ne kadar kızsakda mahalle takımı oyuncusu değiller. bu mağlubiyetin tek sebebi var; ciddiyetsiz ve tatil havasıdır. |
Riza hocam dikkat et Sivas´liya karsi sayginligini yitirme.Sana gelecek bir söz sempatizanlarini gercekten cok üzer.Bunu bil .Su Hayrettin ,Doga ve Atilla defterini bir daha acilmamak üzere kapatsak diyoruz ne dersin?
|
[QUOTE=Ricardo Pedriel;800476]RIZA İSTİFA.....RIZA İSTİFA.....RIZA İSTİFA.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
rıza değil yönetim istifa |
hocası beşiktaş beşiktaş diye papatya falı açan..
oyuncusu hak ettiğim yerde olmak istiyorum diye acıklama yapan.. sonra hayallerı gerçek olmayınca mecburen Sivasspor da kalan.. bu laflara sözlere seyırcı kalan bir yönetimi olan bir takım.. ANCAK BU KADAR OLUR.. GELEN TOKATLAR LİGDE, GİDEN TOKATLAR.. |
[QUOTE=buraks58;800652]akif hocam açıkcası ben bu mağlubiyeti dün ki kadroyu gördükten sonra, şu oyuncumuz yok bu oyuncumuz yok diye birilerine bağlamak istemiyorum. en fazla 3-4 isim dışında tam kadroyuz.yerlerine oynayan oyuncularda ne kadar kızsakda mahalle takımı oyuncusu değiller. bu mağlubiyetin tek sebebi var; ciddiyetsiz ve tatil havasıdır.[/QUOTE]
bence kalede atılla solbekte ziya forvette eneramo ortasaha da erman defansta navratıl ve rajnock olsa bu takım yenılmez di saglık olsun en azından antep macına kadro şimdi daha rahat belli olacak ben hiç sıkıntı etmıyorum takıma guvenıyorum bu sezon ıyı şeyler başaracağız |
[QUOTE=Ricardo Pedriel;800476]RIZA İSTİFA.....RIZA İSTİFA.....RIZA İSTİFA.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
yerine kim gelecek mourinho mu? sence sorun rızada mı transfer yapmayan yönetimde mi? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:43. |