![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
umudumuz olmadığı bir maçı kazanmak çok büyük moral oldu ama daha çok eksiğimiz var bunu gördük maçın en iyisi pedrieldi belkide en hazır pedrieldi golu attı cızgıden top cıkardı kostu mucadele ettı yenı transferlerden doga ve erhanda cok sırıtmadı geçen yılkı futbolu tutturabılırız ılerleyen haftalarda fena degıl
|
Korcan diyorum,şükürler olsun diyorum daha ne diyim.
|
ozelikle grosicki ruhsuzlugunu yitirirse ve adam gibi oynamaya çalisirsa forvetlerden roman bednar ve abdulkadir de insallah guzel bir performans yakalarlar o zaman kimse tutamaz bizi
|
Artık pedriel'e laf etmekten vazgeçin lütfen. Ben mi farklı görüyorum bilmiyorum ama sahada yaptığı işi kimse yapmıyo mantığıyla oynuyo adam. Alnından öpüyorum Pedriel !
|
allahtan 3puganı aldık yoksa bu futbolla bır hafta boyu futbol programlarında futbol yorumcuların agzında sakız olurduk vallah bızı yerden yere vururlardı antep karsısında bukadar baskı yememız normaldeyıl kalıte olarak bız antep den daha kalıtelı takımız bunun aksını dusunen futboldan anlamıyor demektır
|
unutmayin belki çok kapandik ama sonuçta deplasmanda oynadik bu geceligine sukredmesini bilin
|
bizim gibi defansı dağınık birr takıma kendi sahasında bukadar da kapanmışken 1 kaç tane pozisyon bulabilen antep bence kümenin 1 . adayıdır benim için bu gün en çok bunu gördüğüme sevindim inşallah kayseriyle trabzonda antepin peşinden gider bunun dışında kötü falan oynmadık tipik deplasman takımı gibi oynadık kendi sahamızda daha iyi oynayacağımızı düşünüyorm..
|
[B]Erhan güven gene iyidi'de DOĞA'yı bu takıma nasıl getırdıler anlamadım..DOĞA bugun vasat oynadı takımın EN KÖTÜSÜ .[/B]
|
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Çok telaş yapıyoruz.Top çevirecek adamımız çok ama iki pas üst üste yapamadık.Özellikle golden sonra sürekli top şişirdik.Bu toplarda rakip tarafından kesilip hemen bize geri döndü.
Maçın en iyisi kimdi :Ugur her zaman ki gibi sağlamdı.Pedriel iyiydi.Hemen hemen herkes orta seviyedeydi. Maçın en kötüsü kimdi :Pek kötü yoktu. Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :Normal maç yönetti.Cerny ye gösterdiği sarı kart biraz ağırdı. Maçın Kader Anı :Direkten dönen top. Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Eneramo yu fazla tuttu sahada.Atıfı alması iyi oldu.Navratil-Rajnoch iklisini neden bozdu anlayamadım. __________________ |
[B] erhan guven cok sacma hamleler yaptı ve her pozısyonda kademe hatası yaparak adamını kacırdı hoca hangı akla hızmet onu oynatıyor bunu anlamıyorum ustune ustelık bırde gercek mevkısı olmayan stoberde sag bek oynasa yıne neyse de ....[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:53. |