![]() |
Cevap: Sivasspor - Mersin İdmanyurdu Maçı Tahmin v
mersinin en büyük kozu nobre. dün oynanan ordu maçında sakat olduğu için mi oynamadı bilmiyorum. ancak bizim maçtada sahadaki yerini alamazsa defansımız biraz daha rahat nefes alır. yine dün culio yedek başladı ve ikinci yarı oyuna girdi.(nobreyle birlikte en önemli silahları olacaktır) yüksek ihtimal bu hafta 11de başlayacaktır. yani ilk hafta izlediğim ordu karşısındaki mersinden çok daha dişli bir takım olarak sahaya çıkacaklar. en önemli eksik noktaları ise belki en büyük kozlarından biri olan yattaranın kanadı. böyle takımlarda yattara gibi oyuncular lüks kaçabiliyor.zira trabzonsporda savunma yapmayan yattaranın açıkları kapatılabilirken mersinde bu ne kadar başarılabilir soru işareti.özellikle grosickiyle bu kanatta çok tehlikeli ataklar yapabiliriz.
dikkat etmemiz gerekiyor.aynı antep maçında olduğu gibi. ayaklarımız yere basar,haddimizi bilerek oynarsak inşallah sahadan 3 puanla ayrılırız.yok mersin maçı için uçup kaçarsak işte o zaman tehlike. |
kadromuz
korcan ugur erhan navratil zıya pedriel doga kadır erman aatıf eneramo olmalıı...... |
icimde bir his var, eneramo 2 gol atacak... insallah bu macida alacagiz...
|
Kolay maç değil. Ne olursa olsun Yattara, Culio gibi isimler her an tehlikeli olabilirler. İç saha avantajını kullanabilirsek çok iyi olacak.
|
[B]evimizdeki ilk maçımızda galibiyetle almak dilegiyle SİVASSPORumuza Başarılar.[/B]
|
[B]Mersin'de bir çok yeni oyuncu var.Daha takım olamamışlar.Bence takım olmalarıda zor.Kadrolarında Yattara,Culio,Nduka ve Ben Yahia gibi takım oyunundan çok bireysel yetenekleri ile ön plana çıkan oyuncular var.Mersin elindeki oyuncular kontra atağa yatkın oyuncular o yüzden bence fazla açılmamalıyız ve rakibi kendi silahıyla vurmalıyız.Yattaranın kanadını kapatır Culio,Nobre ve Ben Yahia'ya adam markajı uygularsak Mersin kıpırdayamaz bile.Yine geçen haftaki kadroyla çıkacağımızı düşünüyorum.Yalnız Yattara'yı durdurmak adına Grosicki yerine Cerny'i oynatsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
----------------Korcan--------------- Uğur----Erhan---------Navratil----Ziya Pedriel---Doğa---------Kadir---Grosicki ---------------Erman----------------- -------------Eneramo----------------- (Geçen haftaki kadro)[/B] |
Mersin ordu maçının 4 dakikalık bir özetini izledim Yattara çok çok iyi oynamış Culio ve Nobre diğer etkili olabilecek oyuncular. Ama defans hatları çok kötü. Ziya ve defans hattımız Yattarayı durdurursa rahat yeneriz çünkü Mersininn defans hattı çok kötü, büyük hatalar yapıyorlar.
|
İnŞ Alırız beyler ama garanti veriyroum alırız şu kadro sivas iyin çok iyi olur weriyorum kadroyu Kalede:Korcan Defans:Ugur,Ziya,Navratil,Rajnoch DefOrtasa:Kadir Ofansif:AAtif Sol Açık:Kamil Sag aÇık:Pedriel 2.FORVET:Erman Forvet:Eneramo bu kadro Her takımı Alabilcek güçtedir
__________________ İstanbul yalakası değil , MEMLEKET sevdalısıyız !!! |
tribunler dolacak insallah bu gaz'la mersini de yeneriz diye dusunuyorum insallah
|
RIZA HOCA: Sana başından beri inananlardanım,o yüzden antep galibiyeti benim için süpriz olmadı. Senden rıcam ne olur şu grosickiyi ya oynatma,yada adam gibi oynamasını sağla. Onun yüzünden takım 10 kişi oynuyor.
Birde sakın ha Ziya'yı kesip yerine saatli bomba hayertini alma sana güveniyoruz |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:12. |