SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'un hedefi Fenerbahçe'nin zaafları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34771)

mdogan58 30.08.2012 01:36

Cevap: Sivasspor'un hedefi Fenerbahçe'nin zaafları

[QUOTE=ozledımeskıyı;804198]İşe bak bi Kuyt tutturdular gidiyor bi tane adamdan korktunuz ha sarı kafanın teki sağ tarafta oynarsa takarız peşine Ziyayı olur biter.

Siz Kuytun ilk hafalar coştuğuna bakmayın ben onun bütün kariyerini bilir bu kadar ortalmayı ilk defa tutturuyor[/QUOTE]

tamam hemserim sen haklisin.. sen bilirsin butun kariyerini.. eger bugun fb macina baktiysan gormussundur dakika 90 da hala kicini yirttigini..ama soylemeye gerek yok kariyerini nasil olsa biliyorsun :)

dogan5880 30.08.2012 04:51

saçma sapan gol yemeyelım her takımı yenerız turkıyenın en kotu defansı bızde ..en ıyı hucumuda bızde ..

cemahmety 30.08.2012 10:44

Kuyt hakkndaki yorumlara katılıyorum FB'nin en tehlikeli ismi. Aykut Hoca bundan zonra zorlu, pres yapılması koşulması gereken deplasmanlarda Alex'i oynatmayacak gibi geliyor, bana bu yüzden Alex oynamaz, Krasiç ve Stoch deplasmanda hiçbir zaman iyi oynayamazlar zaten. Yani iş bizde bitiyor defansı sağlam tutarsak ve ileride bulacağımız pozisyonlar değerlendirirsek FB'yi yeneriz

kanka5885 30.08.2012 11:11

2 ci yariyi cok qzl oynadilar

Djamoka 30.08.2012 13:48

[FONT="Arial Black"][B]Nerde o katı defans yaptığımız günler nerde bu günler. Hiç değilse gözümüzün önünde saçma sapan goller yiyip saç baş yoldurmuyorlardı...[/B][/FONT]

babapiton 30.08.2012 14:02

[QUOTE=Djamoka;804345][FONT="Arial Black"][B]Nerde o katı defans yaptığımız günler nerde bu günler. Hiç değilse gözümüzün önünde saçma sapan goller yiyip saç baş yoldurmuyorlardı...[/B][/FONT][/QUOTE]
Bu seferde gol kaçırmaktan saç baş yoluyoduk her türlü kel kalacaz 40 yaşına geldiğimizde :)

ahmet ali 30.08.2012 15:24

Arkadaşlar Fenerbahçe'de bir tek Kuyt'u durdurma yanlışına düşersek çok zararlı çıkarız.Forvette hepsi iyi.zaafları bize benziyor başta kalecileri sonra defansları... hucum oynarsak yan toplara önem verirsek çok kötü kalecilerini Mert'i rahat avlarız. bizim kalecimiz ise o da bizin korkulu rüyamız. herşeyden vazgeçtim bari topun gittiği tarafa hamle yapsın. mersin'den bir üçüncü gol yedi top sağ köşesine gitti korcan sol köşede duruyordu??? inanmayan golü bir daha seyretsin.... yan toplarda çıkıp en azından yumruklamayı hiç değilse bu maç akıl etsin.. çizgide seyrediyor.yediğimiz ikinci gol gibi.. tamam defansımız çok açık veriyor ama kalecimizde onları hiçbir şekilde rahatlatamıyor...

Salim58 30.08.2012 15:30

[QUOTE]bednar ın sakatlık durumunu bilen varmı nezaman oynuyacak[/QUOTE]

[B]Büyük ihtimal Trabzon maçında oynayacak[/B].

[QUOTE]Kuyt hakkndaki yorumlara katılıyorum FB'nin en tehlikeli ismi. Aykut Hoca bundan zonra zorlu, pres yapılması koşulması gereken deplasmanlarda Alex'i oynatmayacak gibi geliyor, bana bu yüzden Alex oynamaz, Krasiç ve Stoch deplasmanda hiçbir zaman iyi oynayamazlar zaten. Yani iş bizde bitiyor defansı sağlam tutarsak ve ileride bulacağımız pozisyonlar değerlendirirsek FB'yi yeneriz[/QUOTE]

[B]Milos Krasic Spartak Moskova maçında sakatlandı en az bir ay yok.[/B]

ozledımeskıyı 30.08.2012 16:18

[QUOTE=mdogan58;804271]tamam hemserim sen haklisin.. sen bilirsin butun kariyerini.. eger bugun fb macina baktiysan gormussundur dakika 90 da hala kicini yirttigini..ama soylemeye gerek yok kariyerini nasil olsa biliyorsun :)[/QUOTE]

Ha şöyle yola gelin azcık :)

ozledımeskıyı 30.08.2012 16:20

[B]Millet bu Kuyt Kuyt konuşurken aklıma geldi de bu Kuyt bizim Pedrielin daha becerikli hali Pedriel gibi her maç elinden geleni yapıyor.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:09.