SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   “Daha iyi olacağım” (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34782)

ozledımeskıyı 30.08.2012 16:11

Cevap: “Daha iyi olacağım”

[QUOTE=35gürün58;804286]Doğu bey,
Kumar oynadığına dair bilgiyi açarmısınız biraz nasıl yani ?[/QUOTE]

Polonya dayken aldığı maaşı olduğu gibi sportoto benzeri oyunlarda harcamasıyla tanındı

ozledımeskıyı 30.08.2012 16:15

Millet şu kumar olayı Kamil Sivas a geldiğinden beri ya bitti ya da çok azaldı.
Çünkü adam evli şu an ve aklı daha başında

Kumar işine girdiği zamanlarda yaşı 20 şuan 24 artı başı bağlı ben Kamile hala güveniyorumonu kazanmak da Rıza hocanın ve bizim işimiz.

Oyuncuyu harcamak en kolayı 2 gün sonra başka takıma gidip fırtına gibi eserse pişman olacağız. Önemli olan oyuncuyu kazanabilmek Terim bu işi çok iyi yapıyor ve takımına en çok faydayı burda gösteriyor

58akif34 30.08.2012 16:19

biz senin gollerini özledik bu ligde gol kralı olabilecek yetenektesin inşallah eski günlerine geri dönersin

Respect58 30.08.2012 16:19

[B]Kamil'i bu alışkanlığından kurtarırsak hem kendini futbola verir hemde bize karşılığını vermek için sahada herşeyini ortaya koyar.Evli ve çocuğu olan bir adamın hayatını düzene sokması zor olmayacaktır.Yönetim ve teknik heyet Kamil'i kazanmak için elinden geleni yapmalı.[/B]

HALIL 30.08.2012 16:21

insallah kamil kendine gelir tek temenim bu

infial§ 30.08.2012 17:14

Ahlak vasfı yoksa başarıyı beklemek hayalcilik kendine gel grosicki

58sinan58 30.08.2012 19:29

kamil saman alevi gibsin bi varsın bi yoksun bazen sahada ruh gibi dolanıyorsun senin klasında bir futbolcuya yakışmacak maçlar çıkaryorsun artık kendine bi çeki düzen ver bi istikrar yakala yani kısaca kendine gel kamillik yapma

kanka5885 30.08.2012 19:50

[B]
Doğrusunu Söylemek Gerekirse Tek Unutamadim Maç Sivasspor 3 Galatasaray 5
Aglamiştim Ya 10 Yaşindaydim Anlatirken Gine Gözlerim Doluyor O Gün Sivasspor Aşki Bitirmişti Beni Ogünden Beri Galatasaray Maçini Unutamiyorum...

Aşk Bazilari İçin 9 Harflidir SİVASSPOR
__________________[/B]

DOGU_BEY 30.08.2012 20:43

[B][QUOTE=58g0kberk58;804318]Yavaş ol abicim bu kadarda acımasız olmayın. bazı oyuncular boyledir bir mac iyi bir mac kotu oynadıkları olur. Kendi oyuncumuzu nasıl boyle şeylerle suclarsınız ınanılır gıbı degıl. Bugune kadar kac mac kurtardı. Bırazcık saygı duyun her insan her gun aynı olamaz.yazık cok yazık[/QUOTE]

hocam bugüne kadar kaç maç ya da hangi maçlarını tek başına kurtardığını tek tek yaz da bilelim...benim bildiğim ilk geldiği zaman manisayı 4-2 yendiğimiz maçta adam gibi oynadı o kadar...Grosicki dediğin gibi bir iki maç iyi bir iki maç kötü oynasa onu da kabul ederim ama adam çoğu taraftarımızn dediği gibi adeta saman alevi...bir maç var 15 maç kayıp! Özel hayatındaki karıştırdığı haltlar futboluna dolayısıyla Sivasspora zarar veriyorsa ve siz bunu göremiyorsanız asıl size çok yazık...Kimse vazgeçilmez hint kumaşı değildir![/B]

savaş2 30.08.2012 21:04

***bu adamın aklı istnbul mah. takımlarında onların macı oldumu yüzde 30 oynar. diğer maclarda takımı hep eksik bırakır yan gelir yatar,bu adamda bir şey cıkmaz.rıza hoca mersin macında yedek bıraktı takım kendine geldi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:06.