![]() |
Cevap: Aatif Chahechouhe
arkadaş nerede bu adam hadi kamil.le aran yok da nerede bu adam sakat mı cezalı mı ?
|
[QUOTE=alboran;831185]arkadaş nerede bu adam hadi kamil.le aran yok da nerede bu adam sakat mı cezalı mı ?[/QUOTE]
Mersinde sakatlanmis. |
helal olsun sana .basarılarının devamını ddiliyorum.............
|
Atıf'tan trabzon maçında futbol resitali...
|
dip çizgideki çalımı mükemmeldi.
lig tv spikeri de hayran kaldı.atııf gibi bir oyuncumuz daha olsa ligi sallarız. bravoo atıff checeuhee |
yok efendim neymiş grosickiye pas atılmıyormuş grosicki oynuyamıyormuş falan filan topçu atıf gibi olur pası alırda atarda canını dişine takar oynarda bu takımda göz boyamaya gerek yok
helal sana atıf sesu:D |
bugün gördüm ki atıfa bu takımda yazık oluyor
Onun gibi iki oyuncu daha olsun bu takım rakip defansı hallaç pamuğuna çevirir Araya top atmalar çalımlar paslar... Adam yüreğiyle oynuyor Ama takım ruhsuz olunca o da bir yerde takılıp kalıyor Bütün gayretlerine bir çırpıda yazık oluyor Allah senin gibi oyuncuları eksik etmesin |
sercan toptan kaçarken aatif ve peach canla başla mücadele etti helel olsun borjanıda kutlamak gerekli
|
[QUOTE=sivaslıadem;839717]bugün gördüm ki atıfa bu takımda yazık oluyor
Onun gibi iki oyuncu daha olsun bu takım rakip defansı hallaç pamuğuna çevirir Araya top atmalar çalımlar paslar... Adam yüreğiyle oynuyor Ama takım ruhsuz olunca o da bir yerde takılıp kalıyor Bütün gayretlerine bir çırpıda yazık oluyor Allah senin gibi oyuncuları eksik etmesin[/QUOTE] ***aslında enaramo ve kamil haric tüm takım birer yıldız sadece hocadan dolayı takım oyunu oynamıyor. ortada hoca yok bu oyuncular bildiklerinide unuttular kötü bir hocadan dolayı.calımbay bu takımı düşürmeden ayrılmaz derim.çünkü ateşle oynadığını farkında değildir.antalya macında tüm sdat hep birlikte istifaya davet etmeli ilk dak.itibaren |
takimda atifin kafasina gore oyuncu yok
olsa sivas 1. siradaydi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:27. |