SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bu nasıl taraftarlık? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34977)

adres58 09.10.2012 18:11

Cevap: Bu nasıl taraftarlık?

[QUOTE=Salim58;810391][B]Bu güne kadar gittiğim resmi maç olsun hazırlık maçı veya turnova maçı olsun hiçbir maçta stadı erken terketmedim sadece( Gençlerbirliği'ne farklı yenildiğimiz maçta bitime üç dakika maçı erken terkettim oda skordan değil iftar saati yakın olduğundan.( Kudret abi şahidim):)

Futbolda yenmekte var yenilmekte maça gittiysen son düdük çalana kadar bekleyeceksin skora bakmaksızın takıma destek olacaksın çok özel bir durum yoksa tabi.

Ben genelde hep geç çıkarım hem takımı soyunma odasına yolcu eder alkışlarım hemde arkama döner uyuya kalmış seyircimiz varmı diye trübünleri kontrol ederim.:D[/B][/QUOTE]

Hacemmi ben telefon ettiğimde 7 dakka vardı otobüs bekliyodunuz :D :D

favori58 09.10.2012 18:36

Boşuna nefesinizi tüketmeyin ,bu sitede bile hala erken çıkanları savunanlar var,daha ne denebilir ki
Sivas halkı 2 b ye layık kimse hoplamasın kusura bakmasın

hasanim58 09.10.2012 19:08

yurdum insani iste ne desek az ama sivassporun kiymetini bilmiyorsan ve bilmeyeceksen o guzelim atmosferi kirletme (sozum onlara) sivassporun ari viziltisina ihtiyaci yok gercek taraftar gercek yigidolar sivassporuma gonul vermis harbi yiyidolar yeter o kadar .................olumune sivas illede sivassss

ressam58 09.10.2012 19:09

Ruhları yokki....Ruhsuz ağzı küfür dolu ama hödük gibi tepkisiz.....Bu takımda futbolcu olsaydıım eğer değmez bu adamlara derdim..Takım taraftarı ateşlemez TARAFTAR TAKIMI ATEŞLER...yazıklar olsun Sivas........

Ricardo Pedriel 09.10.2012 21:45

stadı erken terkedenleri görünce içimden yaka paça staddan atasım geliyor

58_SEMİH_58 09.10.2012 21:51

[QUOTE=Ricardo Pedriel;810471]stadı erken terkedenleri görünce içimden yaka paça staddan atasım geliyor[/QUOTE]

Her konuya yazdığın saçma yorumları görünce site yöneticilerine lütfen şunu banlayın diye mesaj atasım geliyor! Yeter be her konuya saçma saçma yorumların.

ankastre 09.10.2012 22:16

site yönetimi takiip eidyorsur semihim canın sıkma. maçın 80. dakikalarıydı sivassporun kendien gedliğini görünce kendi kendime dedim arkadaş millet uzatmada 2 gol atıyor biz niye 10 dakka var 5 de uzatma 15 dakkada 3 gol atmıyak diye 2 si tuttu.sağlık olsun, bu hafat sivaslıya sivassporumzu maçın 90 dakika olduğunu gösterdi.inşallah daha stadı bırakmazlar maç bitene kadar

alaattin 5858 09.10.2012 22:24

arkadaşlar bizim taraftarımızın çoğu futbolu sevdiğinden değil milliyetçilikten maçlara gidiyor ben istanbuldaki sivas maçlarını kesinlikle kaçırmam hepsine gidiyorum ve yanımda bir kaç kişi götürüyorum ve türbünde tanıdığım futboldan anlamayan futbolu sevmeyen insanları görüyorum sivas milliyetçiliği için geliyorlar bunlar tezahürat yapmadıklarından değil bilmediklerinden ama zamanla onlarda maçlara gele gele bu işi öğrenicekler her geçen sene birazdaha organize oluyoruz biraz daha sabırlı olalım

ydurdag 09.10.2012 22:41

BEN BU MAÇI BURSA GEMLİK KUMLADA İZLEDİM AMA YIKILMADIM YANIMDA BULUNAN BURSALI TARAFTARLARA HAYRAN OLDUM BİR DAKİKA DURMADAN SÜREKLİ TEZAHURAT EDİLDİ GOLLER GELDİKÇE BIRAK HER TOPU AYAKLARINA ALDIKLARINDA HEP AYAKTALARDI BEN CILIZ BİR ŞEKİLDE GOLLER OLDUKCA GOL DİYE ZAYIFCA BAGIRIYORDUM YİNEDE KENDİMİ TEBRİK ETTİM NEDENMİ LİG TV DEN İZLERKEN 50 60KİŞİNİN İÇİNDE YİNEDE BAGIRIYORDUM YANIMDAKİNE ŞİMDİ ATACAGIZ SİZE DİYORUM ADAMLAR OYNAYAN KAZANSIN GİBİ YAPICI OLARAK KONUŞURKEN ÇAKMA YİGİDO DENEN ZÜGÜRTLER İSE STADI TERK EDİYORLARDI UTANSINLAR

dogan5880 10.10.2012 00:36

bu işler pıskolojık ..arkadaşlar 2.0 oldu tv yı kapattım yanı ınsan uzuluyor yenılsede ızlemıyor sıvas yenıldı zaman tv ızlemem ben

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:23.