![]() |
Cevap: 3 futbolcuya hazır ol emri
sonunda be faty bence hakkediyor ama doga ve hayrettin yedek kalir umarim
|
Ziya her zaman bu ilk onbirde yer alacaktir.Ziya´siz bir ilk onbir düsünülemez.Fakat Ugur ve Kadir´in olmayisi,Sivasspor taraftarlarinida heyecanlandirmistir.Faty bugün hayatinin futbolunu oynayacaktir.O formayi cok bekledi ve formsuz Kadir´e o formayi kaptirmiyacaktir.Abdullah Yigit´in Sivasspor´un Antalya´daki sansi adli yazisinin son bölümü aslinda herseyi o kadar aciklikla ifade ediyorki.Abdullah Yigit diyorki: Sivasspor’un kazanması kimseyi şaşırtmasın,zira olması gereken olmuştur!...
Yani taslar yerine oturmustur. |
[B]hazır olması istene 3 futbolcunu Antalya maçında gösterdiği perfonmanstan sonra hazır olmakdıkları görüldü ve ilk 24 e bile alınmaması hatta futbolu bırakmaları ve bir daha topa 25 m den fazla yaklaşmamaları için T.B.M.M ye kanun teklifi verildi :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D siz öyle oynarsanız bize acımadan bende böyle yazarım acımadan :D:D:D:D:D:D[/B]
|
3 futbolcunun pek hazır olmadıgını gormemız ıcın 4 gol yemek gerekıyormus yazık
|
[QUOTE=Kokomo;811266]Faty - Hayrettin ikilisinin oynadığı defansı düşünemiyorum !
Umarım beni yanıltırlar ...[/QUOTE] Haklı çıktığım için çok üzgünüm ... Faty ve Hayrettin devre arasında gönderilmelidir. |
***bu oyuncularda başarı bekleyen hoca beni düşündürüyor, her zamanki gibi..bunların 3 ü de futbolda emekli zamanları gecmiş gibi ,ama hocamız bunlara kurtarıcı gözüyle bakıyor.haydi hocam bunlarda vaz gec bu güne kadar hic şans vermediğin diğer genc oyuncuları dene artık.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:13. |