SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Takımın Hedefi İlk 10 mu? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35034)

KaRiZmA YiĞiDo 29.10.2012 13:37

Cevap: Takımın Hedefi İlk 10 mu?

Malesef İlk 10 Galiba Rıza ÇALIMBAY gibi antrörünüz olursa buda çok gibi Ya Bizim sorunumuz Yönetimden başlıyor.Pısırık kılını kıpırtmayan artık şu yükü bizden alsalar mantığıyla yönetilen bir kulüp.Hiçbir becerisi olamayan bir hoca ile ancak buraya kadar Neymiş Hakem şöyle Hakem böyle lan git topunu oyna vermeyecek hakemin anasını.....................ler işine bak kimi kandırıyon sen istifa et ve bu işi yapma bence senden hoca moca olmaz kendinine kandırma başkasını da kandırma işini iyi yapan ruh tazeleyecek bir yönetim ve iyi bir hoca bizi uçurur arkadaşlar.Rıza hocayı savunanlara bu yenilgiler kapak olsun alsana rıza neye yararsa.Bülent UYGUN buna 10 çeker be
:mad:

OzkanBaskan 29.10.2012 13:57

[B]Sivas'a genç dinamik ve başarıyı kovalayan bir ekip lazım..Hedefi yüksek olan heyecanlı bir ekip hem takımı hem şehri hem de stada gelen taraftarı ufak bir hareketiyle coşturacak bir ekip duruşuyla konuşmasıyla ekol olacak bir ekip böyle uyuklayan maça müdahale edemeyen pasif bir ekip değil..

Son 15 dk. doldur boşalt yapılıyor bizim dört savunmacı da yerinden çıkamıyor artık ziya dayanamadığından gitti de gelişi güzel bir gol attı..Sizce de Navratilin son 10 dk olsa o doldur boşalt taktiğimiz var ya hani vazgeçemediğimiz o anlarda ilerde olması gerekmiyor mu Allah aşkına
belki bir hava topu indirir belki de kaza eseri dokunur da içeri gider düşüncesi sizlerde yok mu sadece bunu ben mi düşünüyorum?[/B]

Kokomo 29.10.2012 14:09

Sayın Arkadaşlar - diğer takımları çok izlemiyorsunuz herhalde ?

Bu takımın ligde kalması büyük başarıdır !

İlk 10 ise hayaldir !

Ligin sonunda kimin haklı oldugunu hep beraber göreceğiz !

*Yanılırsamda en mutlu kişiniz ben olurum ... İnşallah ben yanılırım ...

KaRiZmA YiĞiDo 29.10.2012 14:10

[QUOTE=Morten58;812611][url]http://www.dailymotion.com/video/xrgwxf_yeter-artik-calymbay_sport[/url]

Lig baslamadan önce! Bu Videoyu izlerseniz , RIZA CALIMBAY HOCANIN Lig baslamadan önce neye hazirlandigi görünmektedir.

BJK!!![/QUOTE]

Sende bir kez değinin arkasında dur be Gardaş.Seninle Liğ başlamadan önce yine burda atışmıştım o zaman bu zaman bu siteye girmedim yorum yapmadım alsana Rıza Hoca tepe tepe kullan ben sana demiştim bu adamın aklı başka yerde kendi başka yerde bundan hoca felan olmaz anlasak bunu işimiz kolay da

FORZA 58 SİVAS 29.10.2012 14:17

rıza çalımbay ile ilk 5 hayal olur vizyonsuz bir hoca taktik anlayışı sıfır sadece ligde tutar rıza hoca baskasını beklemeyin

halimsancak58 29.10.2012 14:42

arkadaş birisi şu grosickiye söylesin ilk geldiği zamanları kanattan içeriye yürüyerek çalım atardı güzel asistler yapardı şimdi kaldır kafayı dağlara taşlara top DOĞA kim ya sen kıvanç gibi oyuncuyu gönder veya bırak , bence türkiyeliglerinde pres yapan basan ayrıca ileriye iyi sızarak goller atmış bizde KADİR bile kıvançın sayesinde geçen sene iyi prim yapmıştı. doğa yana geriye pas yapsın dursun bu sene bizi geçen seneden ayıran fark ORTA SAHA kıvanç-kadir-erman üçlüsü gibi pres pres... hatırlayın gs 2000 şampıyon olduğunda okan-suat-emre üçlüsü sayesinde takımları oynatmıyodu.bizde geçen sene öyledik başarı gelmişti şimdi ortasaha çökmüş kadire kalmış napsın adam... pres yaparak topu kaptığımız gibi hızlı aatıf- eski grosicki-eneramo-erman bu hücum gücü kimsede yok farkında değiliz silkelenmemiz lazım tren kaçar pişman oluruz.acilen ortasaha ya rakibe devamlı pres yapan basan oyuncu bi de rıza hocamı anlamıyorum defans dizilişini hayret ediyorum ısrarla navratil-erhan olmuyo murat akça kulübede çakılı kaldı adamın maç eksiğini kapatsın türkiye nin en iyi stoperi olur benden bu kadar:)

FirtinaK 29.10.2012 15:29

Riza Calimbay´in aklinin bir kösesinde Besiktas oldugu sürece basarili olmamiz zor.

Daima ayni adamlari oynatiyor, sakatlik veya kart cezasi olursa oyuncu degistiriyor. Mehmet Nas´i ve Abdulkadir Özgen´i neden daha fazla oynatmiyor? Onlar oyuna girince oyunun seyri degisiyor, Riza hoca bunun farkinda degil mi? Bu adamlari ilk 11´de oynat artik. Bizimkisi ne yapiyor, geriye düstügümüz zaman bu oyunculari oyuna dahil ediyor.

Morten58 29.10.2012 16:09

[QUOTE=KaRiZmA YiĞiDo;812709]Sende bir kez değinin arkasında dur be Gardaş.Seninle Liğ başlamadan önce yine burda atışmıştım o zaman bu zaman bu siteye girmedim yorum yapmadım alsana Rıza Hoca tepe tepe kullan ben sana demiştim bu adamın aklı başka yerde kendi başka yerde bundan hoca felan olmaz anlasak bunu işimiz kolay da[/QUOTE]

Olabilir , ama o zaman RIZA CALIMBAY belki birsey yapar düsünce icindeydim , ayrica RIZA giderse kim gelecek bunuda HESABA katarak yorumumu yapmistim.

Bence artik MECNUN BASKAN devreye girmesi ve Masaya vurup , RIZA CALIMBAY'LA Takimin hedeflerin ne oldugunu , Baskan olarak Transferlerde yaninda oldugunu Baskan söylemesi gerek ve Sampiyonluga oynadigimiz Sezondaki performans'daki gibi Takimi tekrar eski günlerdeki gibi görmek istedigi Hocaya aktarmasi gerekir.

RIZA CALIMBAY takimdan ayrilsa suan daha iyi olacagini düsünmüyorum.

GokhanTurna 29.10.2012 16:24

Samet Aybaba'nın kötü gittiği şu dönemde Rıza'nın kötü gidişinin arkasında farklı şeyler düşünmüyor değilim. Ligin en geniş kadrolarından birine sahibimiz. Ucuz mağlubiyetler alıyoruz. İnşallah tekrar düzeltir Rıza hoca takımı. Devre arasında ise iyi transferler bekliyoruz bu sene Aatıf ve Erhan dışında verimli transfer yok.

KaanK 29.10.2012 16:35

[QUOTE=GokhanTurna;812780]Samet Aybaba'nın kötü gittiği şu dönemde Rıza'nın kötü gidişinin arkasında farklı şeyler düşünmüyor değilim. Ligin en geniş kadrolarından birine sahibimiz. Ucuz mağlubiyetler alıyoruz. İnşallah tekrar düzeltir Rıza hoca takımı. Devre arasında ise iyi transferler bekliyoruz bu sene Aatıf ve Erhan dışında verimli transfer yok.[/QUOTE]

[B]Kesinlikle aynı fikirdeyim...bjk samet aybabayı yollayıp rıza hocayı isterse koşa koşa gider can sıkıcı nokta da bu, bir hoca gönülsüz çalışıyorsa kimseyi yüksek hedef masallarıyla kandırmasın hoş zaten yaptıklarıyla hedefleri de ortada ya neyse[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:58.