![]() |
Cevap: ZTK Güngören Bld - Sivasspor 3. Tur Maçı
[B]Spor Toto 2. lig kırmızı grupta mücadele eden, 10 puanla grubunda 10. sırada yer alan Güngören Belediyespor-Sivasspor karşılaşması, Mimar Yahya Baş stadyumunda saat 13.00 de başlayacaktır.
Güngören bölgesinde bulunan Sivas'lı yiğidoların ilgi göstermesi beklenen karşılaşmayı a haber tv canlı olarak yayınlayacak. Sivassporumuza başarılar diliyoruz.[/B] |
ya arkadaşlar durun bakalım 2 maç kaybetmeyle ne oldu hemen herkez ümit sizliğe kapıldı 2 hafta önce bu takımı göklere çıkarıyorduk şimdi güngörenden bile korkar olduk rıza hocada bir takım hatalar yaptı rıza hoca akıllı adamdır hatalarından dönüp herkesi kendi yerinde oynatacaktır şunuda unutmayın biz şampiyon olacak bir takım kurmadık ayaklarımız yere bassın inşallah ztk alacağız inşallah şampiyonda oluruz ama bu çok zor çünkü önce kendi içimizde birleşip tek vücut tek yürek olmamız lazım
|
Güngören maçını unuttum.Akşam Rıza hoca Lig tv de 21 programındaydı.Hoca İstanbulda ne geziyor,dedim.
İnşallah üzücü sonuçlardan sonra takım biraz kendine çekidüzen verir.Bu arada Borjanın durumu nasıl acaba? |
[QUOTE=Ferhat06;813113]Güngören maçını unuttum.Akşam Rıza hoca Lig tv de 21 programındaydı.Hoca İstanbulda ne geziyor,dedim.
İnşallah üzücü sonuçlardan sonra takım biraz kendine çekidüzen verir.Bu arada Borjanın durumu nasıl acaba?[/QUOTE] [B]Borjan ilk yarıyı, Cerny'de sezonu kapattı gibi..(İnşaallah gelen bilgi yanlıştır)[/B] |
[B]Bu maçı'da alarak bu turu'da geçeceğimize inanıyor Sivasspor'a başarılar diliyorum.
Bu maçı benim gibi netten takip edecekler buradan izleyebilir. [/B] [url] http://canlitelevizyonlar.tr.gg/A-Haber-Tv-Canli-izle.htm[/url] |
yine klasik olacak ama 1-0 olsun bzim olsun
ona bile razıyım türkiye kupası sürprizler kupası olabiliyorçoğu kez bu alternatifli!! kadroyla yeter bu skor |
[QUOTE=Salim58;813122][B]Bu maçı'da alarak bu turu'da geçeceğimize inanıyor Sivasspor'a başarılar diliyorum.
Bu maçı benim gibi netten takip edecekler buradan izleyebilir. [/B] [url] http://canlitelevizyonlar.tr.gg/A-Haber-Tv-Canli-izle.htm[/url][/QUOTE] Salim bey çok sağol,nasıl izlerim diye düşünüyordum.Bu iyi fikir!:) |
[QUOTE=Salim58;813122][B]Bu maçı'da alarak bu turu'da geçeceğimize inanıyor Sivasspor'a başarılar diliyorum.
Bu maçı benim gibi netten takip edecekler buradan izleyebilir. [/B] [url] http://canlitelevizyonlar.tr.gg/A-Haber-Tv-Canli-izle.htm[/url][/QUOTE] websense programına takılmayacak bi site bulamıyorum yardımcı olucak var mı? |
[B]İLK 11 BELLİ OLDU:
SİVASSPOR ATİLLA UĞUR-NAVRATİL-RAJNOCH-ZİYA GROSİCKİ-MEHMET NAS-KADİR-ERMAN ABDULKADİR- ENERAMO [U]YEDEKLER[/U] SENECKY-SUAREZ-DOĞA-ERHAN GÜVEN-HAYRETTİN-ADEM KOÇAK[/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;813134][B]İLK 11 BELLİ OLDU:
SİVASSPOR ATİLLA UĞUR-NAVRATİL-RAJNOCH-ZİYA GROSİCKİ-MEHMET NAS-KADİR-ERMAN ABDULKADİR- ENERAMO [U]YEDEKLER[/U] SENECKY-SUAREZ-DOĞA-ERHAN GÜVEN-HAYRETTİN-ADEM KOÇAK[/B][/QUOTE] Nerdeyse as kadro ile cikmisiz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:40. |