![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Nesini değerlendirelim! Uzaktan tıngır mıngır bir şut,kaleci elinden kaçırıyor,rakip yetişip alıyor.Kaleciye bir çalım ve şut;topu çıkarmak için kızaklama topa dalan Kadir'in eline çarpan top ve penaltı-kırmızı kart.Penaltı tamam da kırmızı kart çok ağırdı bence.Şimdi bizimkilere yenilgi için mazeret gerekiyordu bu tam isabet oldu.Yenilginin suçlusu hakem oldu.
|
Kadir kırmızı yemeseydi ve penaltı pozisyonu olmasaydı durum farklı olabilirdi. Ama her maçtan sonra şöyle olsaydı böyle olsaydı diyoruz. Sonuçta 12 puanda takılı kaldık, öteye gidemiyoruz.
Üstelik geride kalan maçlara bakınca, [B]Antep maçını, Kasımpaşa maçını ve Beşiktaş maçını şansımıza yendik.[/B] Hiçbirinde güzel futbolla eze eze kazanamadık. Berabere kaldığımız maçların da bir kısmı öyle, [B]örneğin Bursa.[/B] Yani takım zaten ciddi sinyaller veriyordu ama bi şekilde puan aldığımız için çok önemsenmiyordu. Şimdi sezon ilerledikçe herkes tutuştu, adeta [B]takke düştü kel görüldü.[/B] Takımların kadrolarına bakıyorsun herkeste üç beş tane iyi oyuncu var. Maç başlarken bizde iyi oyuncu olarak [B]Erman, Eneramo ve Grosicki[/B] diyorlar, üçü de gerçekten çok kötü oynuyor... Aatıf ve ilk başta mecburen kaleye geçen kalecimiz Borjan'ın yokluğu sanki bizi permaperişan ediyor... Allah sonumuzu hayır etsin ama devre arası çok ciddi transferler yapamazsak (ki benim nedense(!) hiç umudum yok) gerçekten bu sene düşme potasını görürüz... Umarım her şey yoluna girer, fakat son olarak bence kimse Rıza Hoca'ya yüklenmemeli, devre arasında [B]Rıza Hoca'nın gittiğini düşünün[/B] bir, işte o zaman halimiz gerçekten perişan olut. |
Bu maç ve önceki maçlar..Hiçbirinde iyi oynamadık...Sn.Rıza Çalımbay'ın aklı başka yerde...bu bilinen bir gerçek..
Futbolcuların çoğu hatta bir ikisi hariç hepsi Super Ligde oynayacak kalitede değil... bu bilinen bir gerçek.. Yıllardır iyi bir kaleci almadık...alamadık demiyorum almadık daha doğrusu Sn Rıza Çalımbay almadı...Sebebini kendisine sormalı....??? Bu haliyle takım düşmemeye oynar...İlk 5 ilk 10 hayal.... Alınacak tedbirler ise.. ilk olarak Sn. Rıza Çalımbay'a teşekkür edilmeli.....ve görevine son verilmeli..Bazı futbolcular takımdan uzaklaştırılmalı.. Futbolculara yeni bir heyecan ve moral verilmeli... Taraftar tekrar kazanılmalı..Çoğu taraftar son derece tepkili.....Bu tepkiler yatıştırılmalı... ve ilk maç Eskişehir maçı muhakkak kazanılmalı.... |
yemememiz gereken golleri yedik hakem nizami golümüzü vermedi bazı arkadaşlar performansının altında kaldı bu klasik olan bende kafayı taktım geçen hafta maç bitiğianda kaanın oyuna girmesi bu hafta maçın sonunda abdulkadir in oyuna girmesi sanki 2.0 bizgalip mişizde zamana oynuyormuşuz gibi yahu 2.0 gerideyiz eneramo ne iş yapar zamanında alıcaksan alsana abdulkadiri takım zaten eksik birde eneramo varmı yokmu hiçbir pires mücadele yok sahada geziniyor.neyse bu haftada hüsran geçti ordu sporu tebrik ederim
|
Macin en iyisi Mehmet Nas sahadan cikiyor ona kim ne kadar iyi oldugunu varin tahmin edin.
Doga ve Atilla sizi kadroda görmedigim zaman mutluluktan ucacagim. Benim Riza hocaya sitemim Bir takimin 2 yabanci kalecisi olup 4. kalecisi 30 küsür yasindaysa bizim gelecek adina hicbir yatirimimiz yok demektir. arastirin baska bir takimda 4. kaleci 30 yasin üstündeyse ben adimi kaldiririm. |
Nesini değerlendirelim! Uzaktan tıngır mıngır bir şut,kaleci elinden kaçırıyor,rakip yetişip alıyor.Kaleciye bir çalım ve şut;topu çıkarmak için kızaklama topa dalan Kadir'in eline çarpan top ve penaltı-kırmızı kart.Penaltı tamam da kırmızı kart çok ağırdı bence.Şimdi bizimkilere yenilgi için mazeret gerekiyordu bu tam isabet oldu.Yenilginin suçlusu hakem oldu.YAHU HEPSİ FASA FİSO.TAKIMDA RUH KALMAMIŞ,GÜÇ KALMAMIŞ,İNANÇ KALMAMIŞ.SAHADA,SAHİLDE GEZİNTİYE ÇIKMIŞ SEVGİLİLER GİBİ DÜNYA(SONUÇ) UMURLARINDA DEĞİL!SİVASSPOR YENİLMİŞ-YİĞİDOLAR ÜZÜLECEKMİŞ-ÜZÜNTÜLERİNDEN KAHROLACAKLARMIŞ!!!!!:mad:BAŞKAAANNNNN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOY ARTIK;BU GİDİŞATI ANCAK VE ANCAK SEN DURDURABILIRSIN.:rolleyes:
|
A2 nin Kalecısı Atılla'dan İyi Durur Hiç Yoktan Yuregini Koyar Be. :mad:
|
Atilla ve Doğa'yı düğünde oynatmam ben. Süper Lig'e çıktığımızdan beri bu kadar ruhsuz bir Sivasspor izlememiştim. 2-0 olmuş maç 50.dakikada sen son oyuncu değişikliğini 85'de yapıyorsun ne alakaysa.. Bir an önce takım olarak toparlanıp eskişehir maçını kazanmamız lazım.
|
Bu takımın bir an önce toparlanması için rıza hocanın beşiktaş'a gitme hevesi ve futbolcuların SİVAS ruhuna dönmeleri lazım ..Rıza hocanın aklı fikri beşiktaşta böyle olunca futbolcular alemin keyfinde peki iyi hoş ta yönetim nerede uyumayla nereye kadar küme düşene kadarmı?????????Ondan sonra bu taraftarın yüzüne nasıl bakacaksınız???Uyuyan yönetim istemiyoruz bütün takımlar transfer yaparken artıkları toplayan yönetim hiç istemiyoruz...
|
[QUOTE=ayhandemir58;813771]Nesini değerlendirelim! Uzaktan tıngır mıngır bir şut,kaleci elinden kaçırıyor,rakip yetişip alıyor.Kaleciye bir çalım ve şut;topu çıkarmak için kızaklama topa dalan Kadir'in eline çarpan top ve penaltı-kırmızı kart.Penaltı tamam da kırmızı kart çok ağırdı bence.Şimdi bizimkilere yenilgi için mazeret gerekiyordu bu tam isabet oldu.Yenilginin suçlusu hakem oldu.[/QUOTE]
Hocam orda eline çarptıysa golü kestiği için kırmızı kart doğru isterse çarpsın o pozisyonda sarı kart çıkmaz ceza sahası içinde olduğu için. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:43. |