![]() |
Cevap: Kupada rakibimiz Manisaspor
en zorlarını çekmişiz inşallah yeneriz 2 sezon önce bizi sahamızda yenerek elemişlerdi
|
Çekebileceğimiz en zor kurayı çektik, güzel rövanş olacak :D
|
zor takım manisa. Sansımız olsa zaten su an sıkıntılı olmazdık. Manisayı biz düsürdük o yüzden bizi elemek için ellerinden geleni yapacaklardır. İnsallah bi aksilik cıkmaz. Rıza hoca gen fantazilere girmez:)
|
Bu konu ile yapilan yorumlari okuyunca ,Manisaspor gözde cok büyütülmüs.Manisaspor 2. lige düstü ise bunda Sivasspor degil,Manisa´nin yönetimi takimina sahip cikmadigi icin,Manisaspor küme düsmüstür.Sivasspor Manisaspor´u yenecek güctedir.Akside düsünülmemelidir.
|
[QUOTE=B.DUMANLI;816100]Bu konu ile yapilan yorumlari okuyunca ,Manisaspor gözde cok büyütülmüs.Manisaspor 2. lige düstü ise bunda Sivasspor degil,Manisa´nin yönetimi takimina sahip cikmadigi icin,Manisaspor küme düsmüstür.Sivasspor Manisaspor´u yenecek güctedir.Akside düsünülmemelidir.[/QUOTE]
Aynen. Yukarıda belirttim ve ben buna inanıyorum. Manisayı yenerik. |
Tatbiki Sivasspor manisayi yenecek guctedir şüphem dahi yok.
Ancak şu varki cekebilecegimiz en zor kurayı cekmisiz Baksanıza diğer seri bası olan takımların rakibine |
[b]bukadar korkmaya gerek yok gören görmeyende barcelonayla eşleştik sanır manisayı kendi liginde değerlendirmek lazım yedeklerimiz dahi yenebilecek güçte biz butakımı enşaşalı dönemde bile yendik haaa zorlanadabiliriz obaşka eleyeceğimizden kuşkum yok [/b]
|
Ligden biz düşürdük bunları . dikkatli olmak lazım... ;)
|
Bence hiçte küçümsenecek bi takım değil,kaliteli bir takım manisa.
|
rahat eler sıvas manısayı gol bıle atamıyor manısa
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:15. |