![]() |
Cevap: Biletler Satışa Çıktı
stadı gerçek yiğidolarmı dolduracak yoksa çakma yiğidolarmı dolduracak acaba.
|
[QUOTE=Hedef58;819246]stadı gerçek yiğidolarmı dolduracak yoksa çakma yiğidolarmı dolduracak acaba.[/QUOTE]
çakma yigido ney dostum yigido yigidodur.! |
[QUOTE=kanka5885;819248]çakma yigido ney dostum yigido yigidodur.![/QUOTE]
kendisi sivaslıdır ama maç seçer belirli maçlarda ortaya çıkarlar kendi sivaslıdır ama 58 plakalı aracıyla malum takımların bayrağını sallar şehirde tur atarlar kendisi sivaslıdır belli maçlara gittiği için farklı forma giyer.vs vs bilmem anlatabildimmi.;) |
[QUOTE=Hedef58;819249]kendisi sivaslıdır ama maç seçer belirli maçlarda ortaya çıkarlar
kendi sivaslıdır ama 58 plakalı aracıyla malum takımların bayrağını sallar şehirde tur atarlar kendisi sivaslıdır belli maçlara gittiği için farklı forma giyer.vs vs bilmem anlatabildimmi.;)[/QUOTE] saçma düşünceler peşindesin.! |
[QUOTE=kanka5885;819262]saçma düşünceler peşindesin.![/QUOTE]
niye saçma düşünceler peşinde olsun ki gayet güzelce belirtmiş memleketinin takımını satmayana GERÇEK SİVASLI VE YİĞİDO denir sen bilmiyorsan öğrenmiş oldun... |
Galatasaray'lılara 10 lira bilet parası çok fazla:D.. adamlar bu parayı nasıl ödeyecekler?? Bedava verelim erkeklik bizde kalsın sonra İstanbul'a dönünce "şu Sivasslilar çok saf insanlar "desinler......
|
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;819149]stad full çeker inşallah takımda bizim boynumuzu bükmez adam gibi toplarını oynarlar ![/QUOTE]
Stad full çekermiş çekse ne olcak. Neden sadece büyüklerin maçında doluyor bu stad hiç irdeledinizmi ? Misafir trıbununde yer bulamayan buyuk takım taraftarları sayesınden o stad full doluyor. Takıyor boynuna sivasspor atkısı. Sivas gol attıgında sivasa soven tipler var. Normal maçlarda stadı doldurmayan 3 buyutulmusum maçlarına direk koşarak gidiyor. Yazıklar olsun bu aramızdaki sivaslı ********* ! . Gerçekten utanıyorum. Süper lig takımın oldugumuza utanıyorum bazen. Yok biletlere zam gelmişte falanda filanda geçin efendım bu lafları Turkıyenın hangı yerınde süperlıg takımının maçını 5 liraya izliyorsun ? |
[QUOTE=Hedef58;819249]kendisi sivaslıdır ama maç seçer belirli maçlarda ortaya çıkarlar
kendi sivaslıdır ama 58 plakalı aracıyla malum takımların bayrağını sallar şehirde tur atarlar kendisi sivaslıdır belli maçlara gittiği için farklı forma giyer.vs vs bilmem anlatabildimmi.;)[/QUOTE] abdurahman emmi bende ilave ediyimmi. kendi sivaslıdır sivasdada oturur,ama karşı tribünde yer alıp sivas'a sövenle aynı koltuğu paylaşır.bunlara yiğido denmez, yiğiitlikten nasibini almamış yaratıktırlar. [QUOTE=nostalgiaplatz;819301]Stad full çekermiş çekse ne olcak. Neden sadece büyüklerin maçında doluyor bu stad hiç irdeledinizmi ? Misafir trıbununde yer bulamayan buyuk takım taraftarları sayesınden o stad full doluyor. Takıyor boynuna sivasspor atkısı. Sivas gol attıgında sivasa soven tipler var. Normal maçlarda stadı doldurmayan 3 buyutulmusum maçlarına direk koşarak gidiyor. Yazıklar olsun bu aramızdaki sivaslı ********* ! . Gerçekten utanıyorum. Süper lig takımın oldugumuza utanıyorum bazen. Yok biletlere zam gelmişte falanda filanda geçin efendım bu lafları Turkıyenın hangı yerınde süperlıg takımının maçını 5 liraya izliyorsun ?[/QUOTE] gardaşım ne güzel dedin sen. aslında her hafta stada gidenleri stada alacan gerisinide kovacan.senede 3-4 maça gelecekse ona yiğido denmez onada sivassporumun ihtiyacı yok.ayıp ayıp hemde gidip gs taraftarların arasından sivas söven alalh belasını versin eyle sivaslının |
bu misafir takımın kanı kırmızımı yap 50 tl herkes yapıyor sivas misafirperver ya offfff offff biz hep öleyizdir zaten yazıklar olsun
|
Dikkatimi ceken baska seylerde oluyor. Millet baslıyor 5 ytl veren takımın sahibimi oluyor diyorlar. Kardesim siz 100 ytl mi veriyonuz. Bilet fiyatı neyse herkes onu veriyor. Abuk sabuk konusan insanları görünce gercekten sinirler geriliyor. Formada alıyoruz atkıda alıyoruz mac bileti parasıda 5 10 ytl. Napalım simdi ortada yanlıs olunca susalımmı.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:41. |