![]() |
Cevap: KİMLER GİTMELİ KİMLER GELMELİ - DEĞERLENDİR
Bence kimse gitmemeli,zaten sayılan oyunculara talipli çıkmaz...sağ bek ve kalecide bencede yenilik şart,mevcutlar yedek olabilir,stoper alınabilir,ümidimiz kupada final oynamak bu liğde ilk 10 da kalırsak başarı sayarım...
|
Bana göre bastan iyi bir kaleci iyi birvet iyi bir sagbek vede iyi bir stoper bu kadar bize yeter sezonsonu dahada iyi bir degisiklik olur zannediyorum o zaman daha etrafli ve genis cerceveli bir transfer yapa bilirsek ne ala yoksa zannetmiyorum riza hocada durmaz gider herhalde zira hocanin istedigi mevkiye transfer yapmadiktan sonra o hocanin hic bir kiymeti hariciyesi kalmaz hem iyi oynayalim diyoruz hemde iyi oyuncu almiyoruz bu birazda taraftari kandirmacasi olsa gerek sen iyi oynayamadiktan sonra taraftar senin süzüne boyunami bakmaya gelecek yok ha öyleise birazda iyi oyuncu alki taraftarda geldiginde begeni ile seyr etsin hosuna gitsin sende kazan taraftarda memnun olsun
|
Rajnoch bir maç kötü oynadı diye mi yollanmalı bırakın Allah aşkına gidecek onca adam varken rajnoch gitsin diyosunuz.
|
Kaleci ve Forvet takviyesi şart ! uğur,kadir,adem ve erman kendilerine kulüp bulmalı .
|
[b]1. Devre arası hangi bölgelere transfer şart ..?
kaleci önlibero sağbek sağ açık hızlı golcü fırsatçı golcü [enazından hızlı forvet veçok iyi ortasaha şart ] 2. Takımdan gitmesini istediğiniz isimler kimler ve neden ..? sezon bitene kadar kimsenin gitmesinden yana değilim takımı dağıtıp yerine alınan oyuncular tutmazsa busefer kurtaramayız manisa gibi gideriz temizlik sezon sonunda olmalı 3. Takımdaki kötü gidişatın sorunu nedir ..? kötü gidişatın yönetim ayağı hoca ayağı futbolcu ayağı taraftar ayağı var rıza hocanın sezon başında muvallakta kalması yönetimin iyi oyuncuları almaması formsuz oyuncularda ısrar edilmesi futbolcuların yeteri kadar mücadele etmemesi kapasitelerinin yetersiz olması taraftarların maddi manevi takımı ateşiliyemesi vsvs 4.Forvet hattımız geçen sezonla aynı isimler olmasına rağmen neden gol atamıyoruz .. ? eneramo groseçki erman pedriel eski formlarında değiller ortasahamız ofans ağırlıklı ve gereğinden fazla beceriksiz çoğunun aklı başka takımlarda 5. Defansımız neden bu kadar çok gol yiyor ..? orta sahanın defansa yeteri kadar destek olmaması önliberoda oynayan oyuncuların gereksiz hataları kalecilerin formsuz ve kalitesiz olması çok gol yememize neden oluyor 6. Neden kalecimiz istediğimiz kıvama gelemedi halaa ...? kalecilerimizin çoğu oynamadan sakatlandı borcan ligin başında yaptığı kurtarışlarla puan almamızda en büyük etken son haftalarda tüm ikazlarımıza rağmen hep aynı hatalarından yemiyeceği goller yeyip takımın direncini kırıyor bana göre bu takımda anca yedek olur 7. - Devre arasında nokta transferler şart değil mi? - Artık kesenin ağzını açmanın zamanı gelmedi mi? - Borçsuz kulüp olmak başarı mı? devre arasında lamı cimi yok en azından çok kaliteli güçlü hızlı bitirici forvet şart kesenin ağzı lig başlarken açılacaktı gereksiz oyuncularla transfer dönemi boşa geçti borçsuz olmak herzaman iyidir bu iyi transfer yapmaya en gel olmamalıdır doğaya verilen parayla rizesporlu uche gibi 3 tane adam alınırdı paralar boş adamlara harcandı 8. Rıza hocayı nasıl değerlendiriyorsunuz .. ? rıza hoca sezon başında bjk yle yaptığı flörtü çok uzattı son ana kadar onu bekledik dolayısıyla transfere yeteri kadar egilemedik istediğimiz adamları alamadık bu halde olmamız bile büyük başarı formsuz oyuncularda çok ısrar ediyor buda takımı olumsuz etkiliyor yedek oyuncular formda olsalarbile oynamıyacaklarını bildikleri için kendilerini hazır tutmuyorlar hertakıma aynı taktikle çıkıyoruz oyuncu değişikliklerini iyiyapamıyor oyun oynanırken müdehale edemiyor antrenmanda gereksiz sakat veriyoruz neticede sivassporun üstünde çok emeği olmasına rağmen bundan çok daha başarılı olacağına inanmıyorum bu takım küme düşmeye oynıyacak takım değil şurda 2 3 maç kazansakk liderdik [/b] |
şu kadir gitsin diyenler ne kadar vefasız insanlarsınız...bu adam bizi bir sene sırtında taşıdı bu sezon kötü kabul ama bence sezon sonuna kadar şans tanınmalı bu adam takımın dinamosuydu yanında yetenekli bir ortasaha olursa düzelir.
|
bu takımdan gidecek adamlar belli uğur kavuk, erhan güven, atilla, hayrettin, bu navratil gitsin diyenler maçları nasıl izliolar çok merak ediyorum..
|
Bence yine hayellere daldık;sivassporun bu zamana kadar devre arasında kimleri aldığını ve kaç tanesinin takıma katkı yaptığını hepimiz biliyoruz..1-Avrupa da hiç bir takım iyi oyuncusunu başka bir takıma vermez;eğer o oyuncunun sakatlık veya başka bir nedenle sorunu yoksa..2-G.Amerika da şu anda ligler bitmiş durumda ;alınırsa iyi oyuncu bu kıtadan alabiliriz...Ancak;sivasspor paraya kıyıp da iyi oyuncu alırsa...Ben Brezilya dan 1 veya 2 tane oyuncu alınacağını düşünüyorum...Zaten Orhan Hoca da yaklaşık 20 gün bu ülkede daha önceden belirlenen oyuncuların bir kaç maçını izlemişti...Ayrıca yine Kuzey ülkelerinden;Macaristan,İsveç,Norveç,Polonya,Çek Cumhuriyeti hatta Romanya,Sırbistan dan da bazı oyuncuların izlendiğini biliyoruz...Yine oyuncu alınacaksa büyük ihtimal bu ülkelerden daha önce izlenen oyuncular alınacak...3- Dünyanın neresinde olursa olsun devre arası olan liglerde sorunu olmayan iyi oyuncuları ancak iyi para vererek albilirsin..Sivassporda iyi oyuncu almak istiyorsa mutlaka parasını verip alabilir..Aksi taktirde iyi oyuncuyu değil ancak sorunlu,sakat ya da vasat oyuncu alabilirsin...Onun için sivasspor oyuncu almak istiyorsa mutlaka takımdaki oyunculardan daha iyisini tercih etmeli;alınacaklar takımdakilerden iyi çıkmazsa hem parana hem sivasspora yazık olur...
|
adam gelmesi gereken mevkiler...Bir tane çok iyi bir kaleci sağlam bir stoper sağlam sağ bek ve birde yedek..bir ön libero ve birde forvet...
|
[B]1. Devre arası hangi bölgelere transfer şart .. kesinlikle saglam bir stoper , ayağında top tutan kaliteli bir orta saha , 1 tane şutör forvet
2. Takımdan gitmesini istediğiniz isimler kimler ve neden kadir bence gereksiz bir adam sürekli koşmasından başka bir işe yaradığını görmedim şut özelliği sıfır isabetli pas özelliği 0 sonra atilla korcan senecky bunlardan kaleci olmaz ! 3. Takımdaki kötü gidişatın sorunu nedir .. Rıza Hocanın Dikkate Alınmaması Hiyerarşi eksikliği 4.Forvet hattımız geçen sezonla aynı isimler olmasına rağmen neden gol atamıyoruz ..Eneramodaki düşüş 5. Defansımız neden bu kadar çok gol yiyor : Basit ve Bireysel Hatalar Ve Tecrübesiz Ve Heyecanlı Bir Kaleci Yüzünden 6. Neden kalecimiz istediğimiz kıvama gelemedi halaa : Yetenek Ve Tecrübe Eksikliği Var. 7. - Devre arasında nokta transferler şart değil mi : aynen öyle yoksa aşağıya doğru inip pilot takım oluruz. - Artık kesenin ağzını açmanın zamanı gelmedi mi : kesinlikle durulması hata - Borçsuz kulüp olmak başarı mı : kesinlikle ama vizyonsuz bir kulüp olmakta başarısızlık. 8. Rıza hocayı nasıl değerlendiriyorsunuz .. İyi Bir İnsan Ve Futbolcu Tanıma Özelliği Yüzde Yüze Yakın Ama Kaleci Ve Taktik Anlayışı İstenilen Düzeyde Değil Ama bu takımın başında durabilecek kaliteli bir hoca.[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:30. |