![]() |
Cevap: Atilla Erciyesspor'da
Çok güzel bir haber ! Kurtulduk, şükür ...
Darısı Borjan'a ... |
Atilla ve Erciyes için hayırlısı olsun. Yaşı ilerledi refleksleri iyi değil şuan eskiden kendisini çok beğenirdim. 1.ligde durağan futboldan dolayı başarılı olacağını düşünüyorum.
|
sivasspor transfer yapacaksa erciyesin gohu diye bir adamı var siyahi başka yerde adam aramsın boşuna büyük baaşrı olur onu alırsa
|
[b]atilla kardeşimize gittiği yerde başarılar diliyorum yaşı ve yetenekleri bizde değilde o ligdeki tüm takımlarda oynamaya müsait başarılı olacağına inanıyorum 2.ligde kaleci çok önemli biz şampiyonluğa oynarken gül gibi kadir diye kelecimz vardı onun yerine akını aldık bülent uygunuda yönetim vasıtasıyla hocaya yollatınca 3 puan yüzünden şampiyon olamadık erciyes çok güçlü atillalı yada atillasız şampiyon olacaklardır [/b]
|
anladığım kadarıyla yine bonservis bedeli alınmadan beleşe giden nur topu gibi bir futbolcumuz daha oldu
El oğlu da en dandik futbolcusundan ne paralar kazanıyor Yav biz ne zaman transferden yüklü paralar kazanacağız Ondan sonra da para yok diye yine beleş oyunculara sarılıyoruz |
erciyes gerçekten bomba bir transfer yapmış ama saatli bomba
|
bu transferde bir hata var biz uğur kavuk u alana atillayı eşantiyon verecektik.desenize uğur kavuk elimizde patladı
|
allahım sana şükürler olsun bizi kurtardın
|
Atilla iyi niyetli olmasına rağmen kalitesi bizim takımımızda oynamaya elverişli değildi. Açıkçası takımımıza yakışmıyordu bu sezon kaleci transferinin gerksiz olacağını düşünüyorum Borjanın yedeği olarak Senecky var zaten önümüzdeki sezonda hem Korcan hem Nihat iyileşirler.
|
Erciyes orta sahasında galiba Fas asıllı bir oyuncu var. Veya Cezayir falan da olabilir. O oyuncu birkaç maç dikkatimi çekmişti.
Ne olursa olsun Atilla üzerinden espri yapmak bize yakışmaz. Elinden geldiğince takımımıza hizmet etti. Yolu açık olsun. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:31. |