![]() |
Cevap: 2. Lig futbolcusu Ümit (!)
navratil rajnoch ikilisini bozmamak lazım
|
[B]Çok güzel bir yazı olmuş noktasına kadar hemfikirim...Ümit, Ümit Verdi :)
Allah nazarlardan saklasın[/B] |
Bir mac sonrasi böyle bir baslik yanlis olmus.
Hem futbolcuyu havaya sokar hemde 1 macla genel yorum yapmak yanlis. Yarin cok kötü bir mac oynayinca biriside cikip alin size 1. top topcusu diye baslik acinca ne olacak? Ilk macinda iyi oynadigi yorumlara katiliyorum ama sezon sonunda ne gibi yorumlar yapilacak o daha önemli.. |
Ben hocanın oynatmamasından endişeliydim ilk maçta oynattı inşallah diğer maçlarda da kendisini sahada görürüz
|
kadirin yerinede hakan aslana sans verseydi onuda gorseydik
|
40 yıllık Sivassporlu cok iyi performans sergiledi inşallah devam eder böyle.
|
Riza hoca isini bilir ümit kurt u sivassporumuza kazandiran yönetime riza hoca büyük tessekkür düser bizden.
|
helal olsun sana ümit o formanın altında oynamanın gururu daha başkadır sana başarılar üç yıldızlı arma ve formanın altında
|
Bu maçta çok iyi oynadı ama şunu unutmayalım ki bir maçta iyi oynamasıyla bu iş olmaz böyle düşünürsek Murat Akça'nın da Rajnoch'un da Erhan Güven'in de çok iyi oynadığı maçlar oldu ama devamını sağlayamadılar. Önemli olan devamlılığı sağlayabilmektir. Ümit açısından umutluyuz umudumuz boşa çıkmasın bu sefer
|
sivassporumuz kendine yakışır oynadı böyle oynasın hem seyirci maça gelir hem de gündemde kalır
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:18. |