![]() |
Cevap: Gökhan Filiz Milli Oldu
Dogan ürgüpe helal olsun bu konuda adam sivasda baya futbol voleyboy karete her dalga sivasin genclerinin önünü aciyor helal olsun dogon ürgüp.
|
[B]Bugün Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, 4 Eylül Belediyespor kulübünden, Karate Milli Takım sporcusu olan Gökhan Filiz'e altın hediye ederek ödüllendirdi.
Bugün Paşabahçe Kütük evde verilen kahvaltılı toplantıya, yarışmalara katılan sporcu ve teknik kadroda davet edildi.[/B] |
[B][I]Sivas'ımızın sporuna verdiği katkılardan dolayı Bld. Başkanı Sn. Ürgüp'e sonsuz teşekkürler....
Memleketimizden daha nice FİLİZ'ler çıkmasını diliyorum...[/I][/B] |
başgan altın ne taktı acaba:) gramsaysa helal olsun başgana
|
[QUOTE=cücü baba;827503][B]DEĞERLİ ARKADAŞLARIM GÖKHAN ÖNCE CUMARTESİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU HEPİMİZİ SEVİNDİRDİ, PAZAR GÜNÜ İSE CUMARTESİ GÜNÜ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İLK ÜÇE GİREN SPORCULAR ARASINDA YAPILAN TÜRK MİLLİ TAKIMI KARATE ( ÜMİT GENÇ 21 YAŞ ALTI ) SEÇMELERİNDE TEK TEK YENEREK FİNALE KALMIŞTIR, YENENİN 55 KİLODA AVRUPADA ve DÜNYADA TÜRKİYEYİ TEMSİL EDECEĞİ MAÇTA RAKİBİ BURSA BÖLGESİNDEN, TOLGA MACARI ÜÇ MAÇLIK FİNAL SERİSİ SONUNDA 2-0 YENEREK MİLLİ OLMUŞ VE 8,9,10, ŞUBAT TARİHİNDE KONYADA YAPILACAK OLAN AVRUPA ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE ve SİVASIDA BAŞARI İLE TEMSİL EDİP, BİZLERE DUALARINIZLA İNŞALLAH BİR AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU YAŞATACAKTIR...OĞLUM ADINA HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER...[/B][/QUOTE]
[B]Yeğenimizi desteklemeye türübünde yerimi almaya gidiyorum şimdiden başarılar dilerim[/B] |
[B]altın?? sadece altınmı? Bu çocuk bu musabaka için herşeyinden feragat etsin sırf Sivas ı daha iyi temsil edebilsin diye,gitsin Dünyanın 3. büyük organizasyonunda ayağı sakat olmasına rağmen 2. lik gibi bir başarı elde etsin karşılığında bir altın ve kütük evde de kahvaltı!!! yazıktır bu çocuğun emeklerine yazıktır bu çocuğu yetiştiren ana babaya antrenöre.. Ben, bundan sonraki spor hayatında da beklenilen ilgiyi pek göremeyeceğini düşünüyorum, ki geçmişte bunun örnekleri çoktur.Şayet Gökanım bu mesajımı okuma gibi bir şansın olursa sana tek tavsiyem senin başarına önem gösterecek,hakkının karşılığını verecek kulüplerin tekliflerini dikkate al anladın sen onu :).[/B]
|
[QUOTE=gogohan;827912][url=http://resimzade.com/Show.html?i=39063&token=46222][img]http://resimzade.com/Show.html?i=39063&token=46222[/img][/url]
Başkan gözünü seviyim bari resim çekilirken, milli olan sporcuyu yanına alda öyle resim çekin. Sivas'ta tarihi olay, ilk kez karateden milli sporcu çıkıyor, sen yanına almadan toplu resim çektiriyorsun. Yanında antrenörler olsa ne yazar olmasa ne yazar, önemli olan o çocuklar olmalıydı. Neyse yapacak birşey yok. Umarım yönlendirenlerin/danışmanların dikkate alır.[/QUOTE] [B]olur mu üstadım tenezzül edip altın hediye etmiş ya daha ne yapsın fazla bile !!! Allah vere de iki gün sonra yapılan başarı unutulmaya...[/B] |
[QUOTE=gogohan;827912][url=http://resimzade.com/Show.html?i=39063&token=46222][img]http://resimzade.com/Show.html?i=39063&token=46222[/img][/url]
Başkan gözünü seviyim bari resim çekilirken, milli olan sporcuyu yanına alda öyle resim çekin. Sivas'ta tarihi olay, ilk kez karateden milli sporcu çıkıyor, sen yanına almadan toplu resim çektiriyorsun. Yanında antrenörler olsa ne yazar olmasa ne yazar, önemli olan o çocuklar olmalıydı. Neyse yapacak birşey yok. Umarım yönlendirenlerin/danışmanların dikkate alır.[/QUOTE] [B]Kusura bakmayın site sakinler fotoğraf beni o kadar çileden çıkardı ki gökhanın başarısı ile uzaktan yakından alakası olmayan zerre kadar emeği geçmeyen yalaka topluluğu başkanın yanında gökhan sanki 2. plandaymış gibi bir hava oluşturdu bende yazık vallahi billahi yazık sayın cücübaba abi gözünü seveyim gökanı bu aç kurtların eline bırakma yazık olur kıyma çocuğa canını yerim sen kimsin diye içinden illaki geçirceksin bir kaç defa bir araya gelip sohbet etme imkanımız oldu bende bu camiadayım sima olarak tanırsın aman deyim abi kuru bir altınına büyük bir başarı heba edilmez. Bu çocuğun hakkını kat ve kat verecek şehirler , kulüpler var..[/B] |
Gökhanım kent meydanındaki elektronik billboard da resmini görmek gerçekten gurur verici
|
Gökhan Avrupa ikincisi olduydu galiba, tebrik ederim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:48. |