SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Taraftara çağrı...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35449)

Rallim58 18.01.2013 00:16

Cevap: Taraftara çağrı...!

[QUOTE=poyrazer5858;828563]tribünlerin hakemi hedef alması doğru değil. vereceği kararlar aleyhimize olabilir.
tribünlerin agresif olması takımımızı da oyundan düşürürür. biz sadece sivassporu destekleyelim kafi..[/QUOTE]

[B]Hakemin müsabaka esanasında vereceği kararlar doğrultusunda hareket edileceğini sanıyorum. Yoksa maç başlamadan, atılan slogan, tezahüratlar müsabaka içeriisnde verilecek kararlar Sivassporumuzun aleyhine dönebilir.

O kadar cahil düşünen taraftarlarımızın olduğunu da sanmam.[/B]

asabibaba 18.01.2013 00:26

[QUOTE=33sivasli58;828532]Cumartesi günü işi olmayıpta bu [B]maça gitmeyen adam karısıyla gün'e gitsin.[/B]..!!![/QUOTE]

[B]Vallla sınav görevim var.. yetişirsem gidecemm [/B]:(

Rallim58 18.01.2013 09:23

[QUOTE=asabibaba;828713][B]Vallla sınav görevim var.. yetişirsem gidecemm [/B]:([/QUOTE]

[B]Hocam yetişiyor yetişiyor, yeterki 4 Eylül stadyumu planlarımız içinde olsun..:)

Bu hafta sonu stadyumda ciddi artış, gözle görülecek nitelikte olacaktır diye düşünüyorum...[/B]

Rallim58 18.01.2013 13:24

[B]Son iki gündür yapılan transfer, taraftarın yüzünü de güldürmeye başladı gibi.

Sivasspor yönetiminin yabancı transferini sır gibi saklayarak açıklamamasını gayet yerinde olumlu buluyorum.

Geçmişte ve yakın zamanda da yaşanılan fiyat arttırma olaylarına karşılık Sivassporun maddi olarak zarar görmemesi için yapılan bu titiz çalışmaya, birilerinin afişe eder gibi twıter hesapları ile ayyuka çıkarılması doğrusu çok da şık olmadığını düşünüyorum.

Hepimiz Sivas'ın ve Sivassporun menfaatini ortka nokta olarak alıyor isek, imza atılana kadar (maddi zarar görmemek adına) yazılmama sözümüz yerde kalmamalıdır.[/B]

SenSetik 18.01.2013 13:31

[QUOTE=Rallim58;828528][B]Cumartesi günü, belli olacak...

Taraftarların Koro halinde..

-Guddusi buraya yumruk havaya
-Guddusi başkan Drabi zon şampiyon
-Şerefli Guddusi
-Guddusi sen Lazın herşeyisin

gibi tezahüratların yapılacağı bilgileri geliyor.

Ama özellikle ve kesinlikle küfür ile şiddet içerikli tezahürat olmamalıdır.[/B][/QUOTE]

abi hakeme doğrudan yapılacak bu tür tezahuratlar acaba fayda mı getirir zarar mı düşünmek lazım...bu sefer hakem baskı altında olmadığını ispatlamak adına daha ters kararlar verebilir...bunun yerine hakemin ismini kullanmadan gönderilebilecek mesajlar daha doğru olur diye düşünüyorum

asabibaba 18.01.2013 13:32

[QUOTE=Rallim58;828768][B]Hocam yetişiyor yetişiyor, yeterki 4 Eylül stadyumu planlarımız içinde olsun..:)

Bu hafta sonu stadyumda ciddi artış, gözle görülecek nitelikte olacaktır diye düşünüyorum...[/B][/QUOTE]

Saat 2de sinav 4gibi biter bakalim allhtan hayirlisi:-)

Rallim58 18.01.2013 13:36

[QUOTE=asabibaba;828855]Saat 2de sinav 4gibi biter bakalim allhtan hayirlisi:-)[/QUOTE]

[B]Hocam sen geliyorsun diye Sercan'ı kadroya aldırıyorum. Gelmezsen Sercan'a ayıp olur:)[/B]

Rallim58 18.01.2013 13:40

[QUOTE=Rallim58;828535][B]Maç başında olması gibi bir yanlışlık içerisinde olunacağını şahsen ben de düşünemiyorum..

Elbette gidişata göre tavır alınıp tezahürat yapılır..

Yoksa maç başında yapılacak benzeri tezahüratlar bizi 2. katledilecek maça sürükler.[/B][/QUOTE]

[QUOTE=Rallim58;828708][B]Hakemin müsabaka esanasında vereceği kararlar doğrultusunda hareket edileceğini sanıyorum. Yoksa maç başlamadan, atılan slogan, tezahüratlar müsabaka içeriisnde verilecek kararlar Sivassporumuzun aleyhine dönebilir.

O kadar cahil düşünen taraftarlarımızın olduğunu da sanmam.[/B][/QUOTE]

[QUOTE=SenSetik;828854]abi hakeme doğrudan yapılacak bu tür tezahuratlar acaba fayda mı getirir zarar mı düşünmek lazım...bu sefer hakem baskı altında olmadığını ispatlamak adına daha ters kararlar verebilir...bunun yerine hakemin ismini kullanmadan gönderilebilecek mesajlar daha doğru olur diye düşünüyorum[/QUOTE]

[B]Hocam aynı sorulara verilen cevaplar ve düşünceler yukarıda yer aldı.

Maç başlamadan yapılacak aleyhte tezahüratlar müsabka içinde kararların aleyhine döner.

Bunu idrak edemeyecek akıl noksanı olan yiğido olduğunu düşünemiyorum...[/B]

erhan 10 18.01.2013 13:47

Yarınki maç bizim için son derece kritik..Rıza Hoca ilk 6 hafta diyor öyleyse biz üzerimize düşeni yapıp stadı bilhassa bu maçta doldurmalıyız.Transferleri coşkulu tezahuratlarla tribüne çağırarak moral vermeliyiz.Kuddusi yine maçı katledecek gibi ama bakalım umut dünyası.Maça soğuk diye gelmeyen bir daha ben Sivaslıyım diye gezmesin o kadar açık söylüyorum.

poolat58 18.01.2013 13:47

Yarın Herkes Maça!

[IMG]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/312460_508205115897988_967264632_n.jpg[/IMG]

Sercanı ve diğer yeni transferleri çıplak gözle izlemek için...Haftaiçi trabzonda başkanımıza yapılan çirkin saldırıyı protesto etmek için...kuddusi denen hakem bozuntusuna fırsat vermemek için...Sivassporumuzun ikinci devre iyi bir başlangıç yapması için...Sivassporumuzun sahipsiz olmadığını herkese göstermek için herkes yarın maça gidiyor....Yarın herkes 4 Eylül Stadına...Gaziantep maçına...haydi yiğido gücünü stadta göster...

Maça gitmek için o kadar çok sebep var ki..biri seçin. Ama gitmemek için hiçbir neden yok.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:33.