![]() |
Cevap: Lig TV Destek Hattı Telefon Numarası
Şansal Büyüka'nın hocamız Rıza Çalımbay'a yaptığı saygısızlığı tüm Sivasspor camiası olarak kınıyoruz diye mail attım bende bu kadar da terbiyesizlık olamaz
|
Trübünlerde Yiğido Gençlikten müthiş bir pankart rüyamda gördüm, aynen şöyle idi..
ŞANSAL BÜYÜK AYI KINIYORUZ |
bende yolladim tepkimi, bu isler 10, 20 tane ile olmuyor yigidolar, tepkimizi surdurelim...
|
Bence bizim yönetime mail atalım . Ara transfer donemi bitmeden adamakıllı transferler yapmazlarsa ligde çıra gibi yanarız . 5 haftalik Zorlu fikstür den puan çıkaramazsak ligin dibine demir atarız . Seneye super ligde olmak istiyorsak yönetim transfer yapmalı . Taraftar olarak yönetime mail yoluyla sesimizi duyuralım . Sivasspor düşer üzülen sivasli olur yönetimde çeker gider. Olan Sivas'a olur . Tehlikenin farkında mı acaba bizim yönetim ??
|
Şansal Büyüka ve eşiyle sohbet
Şansal Büyüka, Türkiye’nin en ses getiren spor programının sunucusu... Büyüka ailesinde tahminlerin aksine spor en az konuşulan konulardan biri. Şansal Büyüka’nın eşi Nihal Hanım, NTV Spor’da spor programı sunan kızları Sine ve oğulları Hazar, koyu birer Galatasaraylı. Evin tek Fenerli bireyi olan Şansal Büyüka, “Ailede bir tek ben Fenerbahçeliyim. Ama hiç bu konuda kavga etmeyiz. Çünkü ben fanatizme karşıyım” diyor. ………………………………………………… Çocukluğunuzda da şanslı mıydınız? Ş.B: Açıkçası evet. Babam ormanlık fidan müdürüydü. Doğayla iç içe büyüdük. Uzun yıllar Sivas’ta kaldık. Kışın atların çektiği, kapalı kızaklarla okula giderdik. Yeşillikler içerisinde, kendi meyvelerimizin yetiştiği, kendi besi hayvanlarımızdan etimizi, sütümüzü sağladığımız, rüya gibi bir çocukluğum oldu. 1960’ların sonunda lise bitince Adapazarı’na geldik. Daha lise yıllarında öykü yarışmalarına katılıp iyi dereceler alırdım. Sonra içimdeki o yazma dürtüsüyle Gazetecilik Yüksekokulu’na başladım. Mezun olduktan sonra, gazeteciliğe ilk adımımı…. . [url]http://www.cur-cuna.com/tr/spor/spor0038.html[/url] Çocukluğunun ve gençliğinin geçtiği,ekmeğini yiyip suyunu içtiğiniz memleket mi,yoksa tuttuğunuz takım mı? Vicdan mı,para mı? Maneviyat mı, maddiyat mı? İlkokulu Sivas Ziya Gökalp İlkokulunda,orta okul ve liseyi de Sivas’ta bitirmişsiniz. Mesleğiniz olan yazarlığın ilk eğitimlerini ve ilk başarılarını,ödüllerini de Sivas’ta kazanmışsınız. Sivas’a bir vefa borcunuz yok mu? Yoksa vefa sizin için de bir semt adı mı? Tuttuğunuz takım olan Fenerbahçe ile biri hemen yarın ,öteki üç gün sonra yapacağı arka arkaya çok önemli iki maç öncesi Sivassporun hocasına canlı yayında yüklenmek ve istifaya davet etmek anlık bir tepki midir,yoksa ne yıpratsam kardır deyip FB’ye yaranmanın bir yolu mudur? |
Ben de şikayet'te bulundum.
|
arkadaşlar fener maçına gidecek arkadaşlarımdan bir ricam var.hani bazı yalakalar vardırya televizyona çıkmak görüntülenmek için maçlar lig tv den izlenir diye kartona yazarlar.maça gidecek kardeşlerimiz maçlar stadda izlenir lig tv den asla pankartlar ve afişlerle sesimizi duyurabiliriz.sansar denilen densize haddini bildirmiş oluruz.yönetiminde bu pankartları içeri alarak destek olması lazım
|
kendini insan zannediyor şansal denen hayvan
|
allah senin gibi sivaslının belasını versin ibrahim toramanla birlikte
|
rıza hocayı begenmiyoz diye sana ezdirecek halimiz yok tur şansal
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:55. |