![]() |
Cevap: Fenerbahçe - Sivasspor
su son transferleri yapmasalar belki yeneriz dicektim ama simdi beraberlik bizim icin altindegerinde bir puan olur
|
Kupa maçındaki gibi oynayıp son vuruşlarda etkili olursak kazanırız . Geçen yılda 1-2 öne geçmiştik pedriel son vuruşu iyi yapamadı 3.gol kaçtı adamlar bir bastırdı ma. 4-2 bitti .
|
Karabük 3 atıyorsa biz de atabiliriz futbolda her şey var Barcelona Real Soceidad a kaybediyor Fener bize mi yenilmeyecek. Pes etmek yok bu maç 50 bin Fenerlinin önünde bizim olacak.
|
[QUOTE=Metal Gear;833236]Fener 2 farkla kazanır..[/QUOTE]
Burası Sivasspor forumu ve biz fener tarafından bakamıyoruz sizin gibi 2 farkla bitecekse maç biz 2 farkla kaybederiz fener 2 farkla yenmiş olmaz. |
zor bir maç bizi bekliyor yenmek lazım rakipler nasıl puan alıyor Elazığ nasıl aldıysa ligde kalmak için bizde alacağız en az bir puan almak lazım
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;833247]Burası Sivasspor forumu ve biz fener tarafından bakamıyoruz sizin gibi 2 farkla bitecekse maç biz 2 farkla kaybederiz fener 2 farkla yenmiş olmaz.[/QUOTE]
O zaman öyle yazarsın,bu kadar basit! |
[QUOTE=ozledımeskıyı;833247]Burası Sivasspor forumu ve biz fener tarafından bakamıyoruz sizin gibi 2 farkla bitecekse maç biz 2 farkla kaybederiz fener 2 farkla yenmiş olmaz.[/QUOTE]
Valla ilk cumleleri okudum kizacaktim yazdigin yoruma ama devamini okuyunca kesinlikle haklisin. Boyleleri hep istanbul yalakalari. Hic biri hak etmiyor sivasspor gibi bir takimi. |
Ne basit adamsınız yahu!:)
|
İnşallah kazanırız.
|
bu maç bizim yaa benim umudum çok vallaha yaa. 2-1 alacağız gibi geliyor :) başarılar Sivassporum..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:35. |