![]() |
Cevap: Başka Sivasspor Yok !!..
zaten ne geliyorsa başımıza bu bilinçlisizliğimiz yüzünden gelmiyormu? Ne zaman tepki gsötereceğimizi,ne zaman takımın yanında olacağımızı ğrenemedik,bundan sonrada öğrenemiyiz.
Facebook'ta Karşıyaka,göztepe Ankarağücü taraftarının şovları geziyor Allah aşkına bir girinde izleyin taraftar nasıl olur. Önce bizim taraftarlarığı öğrenmemiz gerekiyor,sonra diğer işlere bakalım |
migroarmis kardeşimize teşekkür ederiz bu duyarlılılğı için..
Fakat burdan 1000 km yol gidip stada girememek herhalde çok zor bi durumdur bunda hem fikiriz.istanbula sivasdan giden yiğodolarımız büyük fedakarlık göstermişlerdir ve tepkilerini bu şekilde dile getirmeye çalışmışlar ve bunu da başarmışlardır bu konu için kendilerini ayrıca tebrik ederim.daha maça 3 gün var ve ben inanıyorumki protesto kararı alan kardeşlerimiz yine takımlarını sonuna kadar destekleyeceklerdir bundan kimsenin şüphesi olmasın..sivasda kahvede oturup maça gitmeyip en az maç biletinin 3 katı hesap ödeyenlere söyleyelim bu lafları,akşamları sivasda kafelerde 3 büyüklerin fanatikliğini yapanlara iletilelim bu tepkimizi,istasyon caddesinde rengarenk 3 büyük atkıları ile şov yapıp marş söyleyen sivaslılara bakışlarla bile olsa hissettirelim tepkimizi, ama sivasımızın öz çocuklarına lütfen kızmayalım.. |
Takım için Sivas için Sivasspor için herkes stada
|
migroArmis kardaşıma teşekkürler bizi bizden iyi analiz etmiş
|
MigroArmis Uludağ diyarının delikanlı insanı...
Meşhur bir atasözü vardır.''Dost acı söyler'' . İşte buna hasretiz biz.Dirliğe, birliğe, kardeşliğe açız. İli takımı rengi ne olursa olsun şurada içinden geçeni çekinmeden yazabilsin. Gönül ister ki her takım taraftarı saygı sevgi çerçevesinde şurada derdini, sıkıntısını, eleştirisini, fikrini paylaşabilsin.Ben bunu çok istiyorum .Bizi desteklemesine gerek yok ama birliktelik olsun... Dost acı söyler .Lakin doğru söyler.Teşekkürler DOST... |
Sivasta olmadığım için taraftarlar arası kopukluğu buradan sizlerden duyduğum kadarıyla takip ediyorum ...Olumlu gelişmeler var ise paylaşılırsa sevinirim..Benim için her zaman Sivassporun futbol olgusundan ziyade taraftar camia bütünlüğü daha önemli bir konumda olmuştur
|
migroarmis kardeşim sen müthiş bir insansın be sana helal olsun kardeşim benim...
|
tek büyük sivasspor.
şampiyon sivasspor. |
Sivasspor hepimizin takimi.
Durmak yok gole Devam! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:27. |