![]() |
Cevap: STSL/Kasımpaşa-Sivasspor maçı tahmin ve yor
Kasımpaşanın 30 bizim 29 puanımız var bu maçı kazanırsak veya en azından kaybetmezsek ilk 6 ihtimalimiz kuvvetlenir çünkü Kasımpaşa Beşiktaş Bursa ve Antalya maçlarından sonra bütün zor maçlarımız bitmiş olacak o maçlar bittiğinde ilk 7 (veya puan farkı açılmamış bir şekilde 8.) sırada olabilirsek o haftalardan sonra yukarıya doğru tırmanışa geçebiliriz diye düşünüyorum
|
Kasımpaşa ve Bursa maçları zor böyle mücadele ederlerse puan getirebilirler ama her hafta aynı mücadeleyi sergileyemezler başarılar SİVAS SPOR um böyle devam ISPARTA MURAT
|
şimdi destek zamanı. umarım istanbuldaki yiğidolar staddaki yerlerini alırlar.
|
[QUOTE=DoomsDay58;835669]Ümit'in durumu belli mi? Ben hiçbir haber görmedim sakatlığıyla ilgili[/QUOTE]
[B]Ümit'in durumu belli oldu gibi en az iki hafta yok diyebilirim.[/B] |
eğer trabzon maçındaki gibi inanarak oynarsak yeneceğimizi düşünüyorum...feneri yeniyorsak trabzonu yeniyorsak kasımpaşayıda yeneriz
|
[QUOTE=YuSuF;835665][B]Navratil kart cezalısı ise,haftaya büyük ihtimal hoca Ümit ile Murat`a forma verir.
Çok zor bir maç,her maçın ayarı farklı oluyor.Ama inşALLAH gevşemeden,yine sıkı bir oyun ile galibiyet alırız.Şuanki alacağımız galibiyetler hayati önem taşıyor.[/B][/QUOTE] Ümit'in partneri Rajnoch da olabilir. |
Ümit yoksa Rajnoch ve Hayrettin göbekte oynar,Erhan sağbekte yerini garantiye aldı.
|
[QUOTE=calipso;835615]önümüzdeki 4 hafta puan sıralamasında üstümüzde olan takımlarla oynuyoruz
kasımpaşa(D), beşiktaş, bursa(D), antalya 4 maçı da alırsak Gs-Fb-Bjk üçlüsünün ardından 4. lüğe yerleşiriz [B]neden olmasın !!!![/B][/QUOTE] doğru söylüyon valla böyle devam edersek neden olmasın ;) |
[QUOTE=calipso;835615]önümüzdeki 4 hafta puan sıralamasında üstümüzde olan takımlarla oynuyoruz
kasımpaşa(D), beşiktaş, bursa(D), antalya 4 maçı da alırsak Gs-Fb-Bjk üçlüsünün ardından 4. lüğe yerleşiriz [B]neden olmasın !!!![/B][/QUOTE] BENCE DE... NEDEN OLMASIN? |
İSTANBUL'DAKİ SİVASLILAR ŞİMDİ GÖSTERMELİ TARFTARLIĞINI!
STADI SİVAS HAVASINA BÜRÜMEMİZ LAZIM Kİ; OYUNCULARIMIZ DA MAÇA KONSANTRE OLSUNLAR. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:43. |