SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35698)

mühendisburak58 03.03.2013 18:01

Cevap: Maçı Değerlendirelim

LİGDE KALALIM YETER. BUNU TAAAAA İLK YARI Kİ KAYSERİSPOR MAÇININ İKİNCİ YARISINDAN BERİ SÖYLÜYORUM.

ahmet ali 03.03.2013 18:03

Umarım bu sonuç artık herkesin aklını başına getirir..Yok kupa şampiyonu olalım yok Avrupa ligini kazanalım hayaliyle yaşıyanlar yere sağlam basmayı hatırlar...
Hızla 2.lige gidiyoruz..Elazığ Akhisar maçları deplasmanda.. gerçi akhisar'la içerde oynadıkta ne oldu?? Çalımbay sayesinde Akhgisar'a bile yenildik..ve şimdi işte buradayız...
Yönetim ya acil tedbirler alır ,ilk olarak Teknik adam değişikliğine gider..ya da 2.lige gidişi seyreder...
Maalesef bu sene Rıza Çalımbay başarılı olamadı.......B u gerçek ortada.....
Yönetimin hareket zamanı...

mühendisburak58 03.03.2013 18:03

KUPAYI FİLAN DA İSTEMİYORUZ LİGDE KALALIM YETER.

etzel1967 03.03.2013 18:03

hoca şimdi muhtemelen iyi oynadık ama bireysel hata sonucu yenildik diyecek...sormak lazım, bireysel hata yapmaları kuvvetle muhtemel olan hayrettin ve uğur gibi adamları ha bire oynatıp ısrar edersen, bireysel hata olunca niye şaşırıyorsun...hayrettin girer girmez iki kritik top kaybı yaparak üçüncüyü resmen müjdeliyordu, sonunda oldu...1-0, 1-0 dibe doğru gidiyoruz...uğur, hayrettin pedriel gibi adamlarla ısrarın sonucu bu, az daha ısrar ederse gözümüzü ptt 1. ligde açarız...hocanın bu yönde olağanüstü bir gayreti var...at artık elinden pimi çekilmiş bomba gibi dolaşan 35 lik adamları...

Ahmet Ateş 03.03.2013 18:04

Sevgili Arkadaşlar

Rıza Çalımbay gibi bir (teknik) direktörün olur, orta sahayı çekip çevirecek Adem gibi bir yeteneği kenarda tutarsan, gol atamayacak Bursaspor'a gereksiz geri pası ile gol attırırsın. Treni seyreden Enaramo gibi bir yeteneği 80 dakika yaylıma bırakan, sakatlanan Grosiçki yerine ikinci bir sağ bek alan bir (teknik) direktör yeryüzünde var mıdır acaba? Oyunu orta sahada kontrol edemeyen bir takıma ikici santrafor olarak Sercan'ı kim alır? Riza Beyefendi'den başkası böyle bir akıllıkık yapmaz zannedersem. Bu santraforlara da topu ancak Borjan atar, çünkü orta sahadaki yetenkerinin böyle bir becerisi maaşallah yok. Perşembe günü sahada mücadele eden takım bile bugünkü beyefendilerden daha iyi bir oyun oynadılar. Rakibe müdahalemiz ise nazenin mi nazenin?

Rıza Çalımbay'ın Bursaspor'a ikramı hayırlı olsun. Bu (teknik) direktör kafası bizi uçuruma götür.

Morten58 03.03.2013 18:04

[B]Maçta göze çarpanlar : ?[/B]
Ranjoch ofsaytdan gol atar , Hayrettin bir asist yapar, Bursaspor 1-0 öne gecer.

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/B]
Tesekkürler ,Hayrettin , Tesekkürler RIZA HOCA.

[B]Maçın en iyisi kimdi : ?[/B]
Tek kisi oda Milan Borjan, Kalecimiz daha ne yapsin ya . Sadece Milan Borjan oynadi. Penalti kurtardi , sutlari cikartti, hata yapti ama önledi. Hayrettin'nin sayesinde golü yedik

[B]Maçın en kötüsü kimdi : ?[/B]
HAYRETTIN.

[B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/B]
ZIT BIT FAUL CALDI. BEDAVA birtanede Penalti verdi Bursa'ya.

[B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?[/B]
Olaganüstü , süper , Grosicki sakatlanir , oyuna tercübeli Hayrettin girer-.

Mete209 03.03.2013 18:06

Ben yardımcı antrenöre bile razıyım. Yeter ki Rıza Hoca istifa etsin; Gözümüzde daha fazla küçülmeden!

bassguitar 03.03.2013 18:08

rıza hoca görev yaptıgı dönemde istikrar saglayamadı malesef,sürekli inişli cıkıslı önemler yaşattı takıma ve bundan sonrada farkli bişey olacagını sanmıyorum.rıza hoca sivasta kaldıgı sürece bundan farklı bir durum beklemiyorum..

58_babacan_58 03.03.2013 18:08

[B]€neramo fenere 2 gol attı die bir yerleri kalktı. Adamın takıma zararından başka bi faydası dokunmuyor aldığı bütün topları öldürüyor.Böyle ofansif bir takım 3 haftadır gol atamıyor. ve yediği tek golle mağlup oluyor 3 haftadır aynı senaryo.[/B]

münihli_58 03.03.2013 18:09

[B]Aatif ve Borjana helal olsun[/B] diyorum

[B]Hayrettin ve Ugura sizin zamaniniz dolsun güle güle[/B] diyorum

Baskada bisey diyemiyorum yazik oldu...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:15.