![]() |
Cevap: Sercan'a 50 bin euro ceza
Yarinki mac riza acisindan cok önemli hem kendisinin eski takimi hemde gecen haftaki sowunun bir mana edip etmeyecegi mac olacak eger kazanirsak ne ala yok kaybedersek insallah bir sowdaha yapmaz .
|
Ukalalık olmasın Sercanı benim bildiğim tanıdığım kadarını hiç kimse bilemez...Bu zaat-ı muhteremin Sivassporda kalacağı 1 dakika bile Sivasspora zarardır...İlk günüde söylemiştim yine söylüyorum...
|
........ teyyare selam söyle o yare
cok sacma bi vede rakam aciklanmasini tamamen uydurmadan ibaret Sercan Yildirim bizim oyuncumuz degilki bu bir tükenistir kendi adina üzücü bir durum. |
hiç sevmedim bu kamili ne bursa ga ne gs da nede sivasta azbile ceza vermişler yolversinle veya satsınlar ondan hayır gelmez ben öküz olacak danayı tanırım ondan cacıkolmaz ancak diyer oyuncuların moralini bozar
|
[B][I]Cezayı hakettiyse vereceksin....
İzinsiz antremanlara katılma kafana göre takıl sonrada ben geldim de yok öyle, disiplinin olmadığı yerde başarı olmaz.[/I][/B] |
bizde bu yonetin oldugu surece zaten hedefimiz hep ligde kalalim yeter olacaktir.oflaz denen adamjn plazalari var bi de yoneticlk yapiyor.ayni bizm beledye baskani dogan urgupe benziyorlar nerde esnaf vR isten gucten anlamayan o adamlari getrdler cepleri dolsun diye. heralde ligdeki en aciz kendine faydasi olmayn yonetm bizde uyusuk adamlar.Sivas'in kaderi olmus bunlar bu boyle devam eder her gelen sivstan bisey gotrdu sanki uvey evlat bizm Sivas. koskoca topragi var kendi adamlari bile tembllk pesnde hakknin psnden kosmuyr . biraz diger shirlere baksinlard ibret alsinlar
|
Gereksiz bir olaydı.durduk yere ceza aldı.
|
kusura bakmasin ama bu haliyle sercani yolda bulan almaz yani iyi futbol oynamasi icin iyice zaman harcanip calismasi islenmesi gerek buna sivsspor antrönörü özel zaman harcayabilirmi o kadar vakti varmi bilmiyorum:confused:
|
Adam Türkçe biliyor diye kadroda oynuyor birde beğenmiyor. Adam akıllı oynada kadroda kalıcı ol. Bu gidişle daha çok cezalar yolda gözüküyor
|
Az bile defolsun gitsin boşa para ödüyoruz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:32. |