![]() |
Cevap: Haydi Yiğidolar Göreve !...
[B]yarın maçtayım inşallah...hele ki bu ts ve hele ki kupa yarı finali ise...SİVASSPOR için ordayız , şehrimiz için ordayız, KİŞİLER için değil![/B]
|
Mukemmel bi gosteri yapinda istanbuldan izlerken yureklerimizi kabartin
|
Vakti müsait olan herkesin stadın tıklım tıklım olmasına yardımcı olmalıdır. Sivasspor sevdalılarının yarın akşam stadda olacağını tahmin ediyorum.
|
[QUOTE=eyupk;847786]Arkadaşlar kupa maçlarını düşünmekten üniversite derslerrime bile çalısasım gelmiyor, fena kafayı taktım kupa maçlarına :)[/QUOTE]
Aynen bende de var o sıkıntı. Futbolculardan bile daha çok düşünür olduk |
Normalden çok çok çok daha fazla destek lazım. Sıradan bir lig maçı değil bu. Haydi desteğe yiğidolar
|
O kupa Sivasspor'umuza çok yakışacak hayırlısıyla. Trabzon'a dar edeceğiz o sahayı hayırlısıyla.
|
Arkadaşlar bugun bilet için gişeye gittim 10 tane bilet aldık yalnız bayagı bir bilet vardı umarım maç saatine kadar tükenir hadi anladık lig maçlarına gelmiyorsunuz bari böyle önemli bir maça gelseler ama nerde umarım yanılırım umarım o biletler biter ve stad full çeker 3-0 alırız inş. güzel ve haklı bir galibiyet sonrası rahat bir şekilde yolumuza devam ederiz...
|
Gurbetten dualarımızı eksik etmeyecegiz. Orda bulunan SİVASLI YİGİDOLARIMIZDA desteklerini eksik etmeyip trübünde yerlerini alsınlar. Hep beraber bir sevinc yasayalım. Armamızda bulunan 3 yıldızdan birini TAKIMIMIZA birini TARAFTARLARIMIZA birinide tüm SİVASLILARA gönderiyoruz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:39. |